reklama
Millo- taki płodny śluz w sensie , mokro rozciągliwy , przezroczysty ma wysokie ph i jest chłopiecy bo sperma tez ma wysokie ph., a śluz na dziewczynkę to taki kwaśny, biały , lepki albo ogólnie uczucie suchości, chodzi o ph po prostu .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Rozumiem tylko ze mi sie wydawalo zawsze ze te 2 dni przed owulka ten slub jest juz przezroczysty i staje sie rozciagliwy?Millo- taki płodny śluz w sensie , mokro rozciągliwy , przezroczysty ma wysokie ph i jest chłopiecy bo sperma tez ma wysokie ph., a śluz na dziewczynkę to taki kwaśny, biały , lepki albo ogólnie uczucie suchości, chodzi o ph po prostu .
Kurde jak ja malo wiem o sobie
Elenaa
Millo- taki płodny śluz w sensie , mokro rozciągliwy , przezroczysty ma wysokie ph i jest chłopiecy bo sperma tez ma wysokie ph., a śluz na dziewczynkę to taki kwaśny, biały , lepki albo ogólnie uczucie suchości, chodzi o ph po prostu .
Wiecie co ale badalam ph tego śluzu to mialam 4,5-4.7. Także nie wiem, chyba ze to jeszcze nie był plodny ten bardzo. Był trochę gesciejszy ale rozciagliwy w miarę.
maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny oby zdrowe było to najważniejsze. Mi się jakims trafem udało ale mysle ze nie da sie zaplanować do końca, fakt mój śluz był taki słaby i gęściejszy w cyklu staraniowym może to też miało wpływ a może coś innego, w kazdym razie dzieci są cudowne i gdybym mogła miec jeszcze jedno to bez znaczenia płeć
maran-atha
U mnie sluz teraz byl mega rozciagliwy bo pilam robitussin jadlam wiesiolka i mase innych wxpomagaczy, do tego pilam mnostwo wody z cytryna alka seltzer gold itd... no i ph mialam tez wysokie sprzyjajace niby plemnikom meskim a mam i tak coreczke dlatego ja w planowanie nie wierze, ale jesli ktos chce sie w to pobawic to zawsze wytyczne moge zapodac. Wiem natomiast ze mi sprzyjaly wszystkie czynniki, nawet ksiezyc i znak zodiaku meski a planowanie nie bylo skuteczne i zreszta nie tylko mi
Roszpunka Millie fajna juz, tylko zabkuje bolesnie... noce przez to nieprzespane, ale po za tym to cudowna jest i mega pozytywna, usmiechnieta radosna dobrze juz je taki przytulas maly a co u Ciebie?
Roszpunka Millie fajna juz, tylko zabkuje bolesnie... noce przez to nieprzespane, ale po za tym to cudowna jest i mega pozytywna, usmiechnieta radosna dobrze juz je taki przytulas maly a co u Ciebie?
maggie2205
Fan(ka)
Maran cudowne masz córeczki, sama duma, oj u nas niestety tez ząbkowanie jest paskudne bo tak to naprawde jest super nie mam powodow do narzekan
reklama
Maggie - gratulacje ze Tobie się udało , oczywiście że najważniejsze aby było zdrowe, tylko ze dzięki temu że masz parke to Tobie teraz już bez znaczenia jest płeć , wiadomo że każdy się liczy z tym ze planowanie może się nie udać wiec przede wszystkim trzeba chcieć dziecka - ale trafiłaś tu z takiego samego powodu co i inne dziewczyny . Ciesze się nie twoje marzenie się spełniło - może to było pół na pół - trochę szczęścia trochę planowania . Musi być jeszcze jakiś czynnik o którym nie wiemy po prostu . Jakieś reakcje w środku- nie wiem jak to nazwać .
Natomiast właśnie jak czytam o Maran-atha ze naprawdę dużo zrobiła i jej nie wyszło a ze tak powiem przy takim przyłożeniu się (powinno) - to tez nie wierze w takie cuda - bo naprawdę dużo czynników i niby wszytsko wskazywało z czynnikow na chlopca a jest córa.
Ja to zawsze mowie ze i tak wygra najsilniejszy plemniczek
Maran-atha- a sprawdzalas może jak ci wychodzi poczęcie córki na kalendarzu chińskim płci? Czy się zgadza bo to też na podstawie faz księżycowych jest.
Ja się dziś obudzilam znów z "metalem" w buzi ,
Elenaa- no właśnie tak mi coś świtało ze jeszcze ten cykl jest niestaraniowy - może to ze gesty dlatego niskie ph a zwykle jak jest śluz gesty to nie jest aż tak przezroczysty.
Natomiast właśnie jak czytam o Maran-atha ze naprawdę dużo zrobiła i jej nie wyszło a ze tak powiem przy takim przyłożeniu się (powinno) - to tez nie wierze w takie cuda - bo naprawdę dużo czynników i niby wszytsko wskazywało z czynnikow na chlopca a jest córa.
Ja to zawsze mowie ze i tak wygra najsilniejszy plemniczek
Maran-atha- a sprawdzalas może jak ci wychodzi poczęcie córki na kalendarzu chińskim płci? Czy się zgadza bo to też na podstawie faz księżycowych jest.
Ja się dziś obudzilam znów z "metalem" w buzi ,
Elenaa- no właśnie tak mi coś świtało ze jeszcze ten cykl jest niestaraniowy - może to ze gesty dlatego niskie ph a zwykle jak jest śluz gesty to nie jest aż tak przezroczysty.
Podziel się: