reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka ten cykl jeszce odpuszczamy, bo jakby się udało to bym była w 8 tc na weselu gdzie swiadkuje. A cała ciążę z synkiem w kościele było mi bardzo duszno tak ze zimą rozbieralam się do krótkiego rękawka a ludzie patrzyli na mnie jak na wariata:-) więc wolę nie ryzykuowac jakieś wtopy na weselu przyjaciółki

reklama
Millo Ty pisalas ze dlugo karmilas to estradiol powinnas miec niski dziewczynkowy. Bo przy dlugim kp estradiol jest niski raczej :-) u mnie to się sprawdzilo

Millo bo to jest tak ze kto ma syna to myśli ze syna łatwiej splodzic, a kto córkę to na odwrót myśli :) ale wg tych kryteriów to chyba dieta dziecwyznkowa jest lepsza i łatwiejsza tak mi się wydaje :-)

Elenaa heh no pewnie tak jest:)ale jak ja rodzilam 2 lata temu to wsrod znajomych byl wysyp chlopakow.3 dziewczyny na 12 chlopakow.

Wit c na chlopaka ale truskawki niby na dziewczynke..to sie klocu ze soba:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Witamina C na dziewczynke bo ponoc zakwasza... ja spelnilam wszystkie czynniki na chlopca a tez ich jest 7 i mam 3 coreczke... moj maz tez sie stosowal do wytycznych a suplementow na chlopca jest duzo wiecej niz na dziewczynke :) po za mna jeszcze kilka dziewczyn bylo co tez sie maksymalnue do tego planowania przylozylo i tez nie trafilg z plcia a byly takie co nie zrobily nic ljb bardzo malo a im sie udalo... ja na podstawie swojego doswiadczenia i obserwacji nie tylko u nas na forum ale i na in-gender.com i genderdreaming.com stwierdzam, ze to planowanie to skuteczne tak jak bez planowania 50% szans ;) ale nikogo nie zniechecam niech kazdy sam probuje i goni za marzeniami :)

Maran-atha albo 60 na 50 hihi:)no wiadomo co nam pisane to i tak bedzie;)
Ale woda z cytryna pisalas ze na chlopaka bo odkwasza a to nie to samo?

Millo na dziewczynke sie trzeba zakwaszac dlatego to niezdrowa dieta a na chlopca odkwaszac czyli ph ma byc Zasadowe a nie kwasne no a pijac wode z cytryna wchodzi ona w reakcje z kwasem zoladkowym i odkwasza organizm podnoszac ph rowniez sluzu szyjkowego ;)

reklama
Aaa ale czy cytryna z woda w takim razie to co innego niz wit c? Tej akurat w truskawkach jest bardzo duzo a ja pije kwas askorbinowy tez:(

Do góry