reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulina ja sie broniłam nogami i rękami przed laparo, był czas w tamtym roku że mała torbielka urosła mi do rozmiaru ponad 5 cm czyli operacyjna i też już miałam wizję laparo bądź gorzej normalnego cięcia a nie chciałam tego bo chciałam w tym roku zajść w ciąże a z tego co wiem po cięciu lekarze zalecają ok. 2 lat przerwy :-/ chociaż powiem wam szczerze że mam znajomą która po cc zaraz zaszła w kolejną ciąże i nic się nie stało tylko miała powiedziane że na pewno poród skończy się cc. Jak byłam u lek na prenatalnym to mówił że był na praktyce w Izraelu a tam 10-20 cc to normalka (u jednej kobiety!!!:szok:)

Paulina i Arfix jeśli mogę spytać a ile macie lat?

Coś sie tu odludniło szkoda najbardziej lubię to forum mam wrażenie, że dziewczyny tutaj najbardziej mnie rozumieją:-)

reklama
Też mam wrażenie, że to forum się mega wyludniło, że już nie dochodzą nowe osoby. Może to wynika ze statystyk, które potwierdzają, że płeć dziecka to 50/50? Nie mam pojęcia, przecież od początku było tu pisane, że porady tu zawarte mogą tylko przybliżyć do wymarzonej płci, a nie ją zagwaratnować.

O to ja jestem najmłodsza :) Mam 25 lat :)

Hej paulinko duzo zalezy to i dieta i sluz ale nie wazne jaka plec grunt zeby bylo zdrowe i zeby udalo sie nam zajsc w ciaze airfx a ty jestes z kielc aga 30 to dopiero poczatek zycie zaczyna sie po 40☺ ja mam dopiero 23 w lutym skoncze 24 leca te lata

Kurcze robiłam dzisiaj test z sodą i się nie pieniła więc dziewczynka. Traktuję oczywiście to z przymrużeniem oka ;) robiła któraś z was ten test na płeć albo słyszała ?

Aga30 ja nie robiłam testu z sodą. Potem bym sobie wkręcała :)

Teraz już więcej razy robią cc niż kiedyś.

Ja mam 32 a za pół roku 33 :)

Airfix, Paulina ja jak miałam zamiar szukać pracy. I tak nic nie wychodziło, to akurat się udało.

reklama
Do góry