Airfix mam nadzieję, że u mnie to nie jest immunologia. Bardzo kosztowane badania to są i nie wiem, czy mnie stać wtedy na coś takiego. Właśnie czytałam, że te zastrzyki już wcześniej trzeba brać. Będzie co ma być tak na prawdę. To prawda, że problemy immunologiczne mogą same się cofnąć?
Odnośnie testów owulacyjnych, to ja mam właśnie te z zieloną końcówką i jestem zadowolona. Owulacja wychodzi mi równo 24 godziny przed. Te niebieskie, to była porażka. Zaś w aptecznych owulację miałam od 9 dnia cyklu aż do 14, więc też nie są dobre. Tych różowych nie próbowałam.
iweet84 pora w końcu zacząć wicie gniazdka
duża dziewczynka już jest.
asioch gratuluję
super prezent na święta.
falka powodzenia w staraniach
Lepiej udać się do endokrynologa, skoro masz takie wysokie TSH.
MamaMichaszka najlepiej mierzyć kilka cykli temperaturę, by sprawdzić kiedy najlepiej się starać. Jeśli chcesz robić testy owulacyjne, to bierzesz najkrótszy cykl jaki miałaś. Ja bym chyba od 11dc robiła.
ajlul co słychać
jak kocurek?
PannaMyszka jedz dużo migdałów, mi pomagało na mdłości kilka łyków wygazowanej coli. Nic innego nie działało.
Suzi90 a co to są za wróżby z obrączki?
concinella ja od kolejnego miesiąca nie mam też już zamiaru brać takich ilości suplementów. Nie można aż tak dać się zwariować, bo i tak będzie co ma być.
Matik jeśli przekładałabym dziecko do spacerówki, to tak by leżało prawie płasko
takie maluszki mają jeszcze bardzo słaby kręgosłup, więc po co go jeszcze obciążać. Chyba coś w tym jest, że im dłużej się ktoś stara, tym więcej cierpliwości ma potem.
maran wyniki na pewno dobre są, skoro nikt nie dzwonił.
To ja miałam maluszka, bo moja Lilianka rozmiar 68 nosiła jak miała pół roku
Macy potężny chłopak rośnie
Magic87 też zastanawiałam się ostatnio, co u Piranhi słychać.
92Tynka rób jutro teściora. W tamtym tygodniu jeszcze za wcześnie było. Temperaturę masz nadal wysoką, czy już spada? U mnie zaczęła spadać, więc znowu nic z tego :/.
STARACZKI 2015
Starających się: 3
Oczekujących na starania: 3
W ciąży: 3
92Tynka starania od lipca (1 cykl starań)
Elisse @ 18 lipca (7 cykl starań)
Magic_87 @ ok. 23 lipca (1 cykl starań)
ania_g21 starania od lipca
W OCZEKIWANIU NA STARANIA
LIPIEC
misia88 starania od ok 15 lipca (1cykl starań)
Airfix starania od ok 25 lipca (17 cykl starań)
SIERPIEŃ
Suzi90 starania od sierpnia (1 cykl starań)
W CIĄŻY
Maran-atha starania o chłopca termin 05.10.2015r.
Panna Myszka starania o dziewczynkę (1 cykl starań)
Asioch starania o dziewczynkę 21.12.2015