maran-atha
Fanka BB :)
PannaMyszka moze imbir Ci pomoze troche.. oby jak najszybciej Ci to zle samopoczucie minelo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a tak z ciekawości sprawdzają wam się wróżby z obrączki co do płci dziecka?? Pytam, bo znam osoby którym kiedyś wywróżono prawidłowo płeć i liczbę dzieci, nie wiem jakim cudem
Panno Myszko mi w pierwszej ciaży pomogły malutkie łyki 2- 3 pepsi. Wiem, wiem że kofeina ale mi nic innego nie pomagało.
Hej dziewczynki:-)
Ale dużo napisalyscie!!!
Witam nowa staraczke!! Życzę powodzenia w staraniach i trzymam kciuki ze upragnioną córkę.
PannaMyszka wspolczuje nudności i wymiotów. To jest objaw którego boje się najbardziej, bo i mama i siostra wymiotowaly od samego poczatku to samego końca kazdej ciąży. Rano podobno pomaga zjedzenie suchego chleba, ale czy działa nie wiem. To niestety wynik działania hormonów i trzeba to przejść.
Dziewczyny bardzo chciałabym wierzyć ze do zagnieżdżenia doszło później ale mam tak silne objawy miesiączkowe ze ciąża graniczy z cudem w tym cyklu.
Ja w tym cyklu uzywalam testów owulacyjnych z allegro. Kupilam takie z różową końcówka i moje pierwsze wrażenie jest takie ze są extra. Pozytyw wyszedł mi taki ze nie miałam wątpliwości żadnych. I pięknie było widać jak każdego dnia kreska ciemnieje. A równo 24 godziny po pozytywie zaczął bolec mnie lewy jajnik.
Suzi kolezanka ze studiów obrączką wywrozyla mi trzech synów czy się sprawdzi zobaczymy. Innej koleżance wywrozyla córkę i syna. Pierwsza maja córkę. Ja w te wróżby z obrączka i inne tego typu nie wierze:-/ ja zawsze muszę mieć jakieś naukowe wytłumaczenie.