falka_ Moje Tsh na poczatku to 4,44- wiec przekroczone delikatnie, dostałam leki , spadło az za bardzo, wpadalam w nadczynnosc polekową, znów mi zwiekszył dawke i znów 5, potem 5,60....za chwile znow spadlo za bardzo i tak 3 lata sie huśtałam żeby wreszcie mieć Tsh idealne
U mnie za te huśtawki odpowiedzialne jest Hashimoto ktore mam przy niedoczynności tarczycy. Jesli nie masz Hashi to spokojnie jakąś mała dawką ( może 12,5mg? ) zeszłabyś do tego przedziału 1-2.
PannaMyszka Pomyśl sobie że płec Twojego dzieciatka już jest określona i nic tego już nie zmieni
Teraz czekaj zeby zobaczyć bijące serduszko i czy dzidzia się rozwija prawidłowo, a potem już będziemy wróżyć co do płci
Wiesz, sody, obrączki, kapusta i te sprawy
Nie zakładaj z góry że chłopiec
mama-michaszka Witaj
Może lepiej by było jakbyś zaczeła prowadzić wykres na np. ovufriend.pl ? Tam zaznaczasz temperature i czas współżycia- byłoby łatwiej choćby po samej temperaturze zobaczyć jak pracują Twoją hormony i czy uda Wam się trafić w dobry czas. Testy owulacyjne jak najbardziej polecam robić też
Najlepsze to te z ebay One Step Ovulation, z allegro sprawdziły mi się takie z różową koncówką, opakowanie z ciemnoróżowymi napisami ( nie te jasne ) , mam tez takie z allegro z zielona koncówka - jak dla mnie klapa- dodam zdjęcie zaraz. Czy czytałaś 7 czynników dotyczacych planowania płci? Jesli nie, to zacznij od tego -mozesz w google wpisać - czy da sie zaplanowac płec dziecka babyboom 7 czynników - i wyskoczy. Wtedy jak coś to pytaj
Suzi90 Mozesz jak najbardziej jeść suszoną też, ale sprawdzony mamy Urinal Intensiv- dobrze zakwasza ( choć drogi:/ ) . Pamiętaj nie bierz żurawiny po owulacji bo może powodować poronienia
Zawsze to coś tam zwiększy szanse- ale pamietaj że 50% na powodzenia dla danej płci masz zawsze
Czy któraś używała testy owulacyjne z allegro z taka zieloną koncówka?Dokladnie takie
20x TESTY OWULACYJNE + 3x test ciążowy *PROMOCJA (5355335407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - całkiem inne jest zdjecie testow w aukcji a dostaje się inne, takie jak w załaczniku dałam. Barwnik mają ciemny- miałam nadzieje że będą dobre, ale jak dla mnie klapa na całej lini.. Jesli z allegro testy chcecie to bierzcie w takim rozowym opakowaniu
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy idealnie mi wychodziły- robiłam je jednoczesnie z tymi zielonymi z ebay....teraz sie skusiłam na zielone z allegro- strata pieniedzy. Te dwa testy odsuniete w prawo- sa z rana z ok 9 godziny. A owulacja była wczoraj miedzy 21-23...wiec nijak nie wychodzi mi ani 12h przed owulacja test ( ranny 14dc ) ani 24h ( wieczorny 13dc ) .