reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kate A tą lukrecję mąż zażywa 1x dziennie? O tej mówię od Ciebie lukrecji.
Mi też coś z tym piwem się kojarzy że ono tak nie do końca zlecane - ale mogę się mylić.

84misia Witaj!

Airfix daj znać jak będziesz miała tą wit. D3:tak:

kate możesz mi napisać o tej lukrecji? pytałam kilka postów wcześniej:tak:

Piwo podnosi estrogen a u faceta to dobrze przy staraniu o dziweczynke, u babeczki nie, dlatego kobiety maja piwa nie pic a mezczyzni moga ;)
Misia pamietam Cie witam ponownie i powodzenia :)

aljul Kisiel truskawkowy ja na przyklad jem:) Musze mieć jakiegos zapychacza:) ja jadłam albo taki nie słodzony, albo słodziłam tymi oranzadkami Crystal Light. Od 10 do 12 zjadłam już 7 kanapek z twarogiem...:/ Nosz przeciez ja tak nigdy nie jadłam, ba chleba nawet nie jadłam, a teraz jestem ciagle głodna... Z ta lukrecja pamiętaj że nie moga jej brać osoby z nadciśnieniem, u mnie mąż nie może brac i nie bardzo wiem jak obnizyć mu testosteron, choć nie wiem teraz sama czy ma wysoki- z artykułów o testosteronie i objawach niskiego i wysokiego testosteronu wychodziłoby że ma niski.

84Misia A jak szybko chciałabyś zacząć staranka ?? Rady Piranhy w ciąż takie same :) także życzę spełnienia tego różowego marzenia

Marzycielka U mnie faza lutealna trwa od 9 do 15dni , także nie ma reguły przynajmniej u mnie :)

Marzycielka faza lutealna jest zwykle stala, moze byc roznica 1 dnia w ta lub w druga strone, ja obserwowalam swoj organizm ponad 2 lata nim zaszlam w ciaze i mam zwykle 12-13 dniowa faze lutealna.

reklama
Do góry