reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Dziewczyny a moze byc herbata miodowo-imbirowa? taka ze sklepu w saszetkach do zaparzania?
maran-atha
Piwo podnosi estrogen a u faceta to dobrze przy staraniu o dziweczynke, u babeczki nie, dlatego kobiety maja piwa nie pic a mezczyzni moga
Misia pamietam Cie witam ponownie i powodzenia
Misia pamietam Cie witam ponownie i powodzenia
aljul Kisiel truskawkowy ja na przyklad jem Musze mieć jakiegos zapychacza ja jadłam albo taki nie słodzony, albo słodziłam tymi oranzadkami Crystal Light. Od 10 do 12 zjadłam już 7 kanapek z twarogiem...:/ Nosz przeciez ja tak nigdy nie jadłam, ba chleba nawet nie jadłam, a teraz jestem ciagle głodna... Z ta lukrecja pamiętaj że nie moga jej brać osoby z nadciśnieniem, u mnie mąż nie może brac i nie bardzo wiem jak obnizyć mu testosteron, choć nie wiem teraz sama czy ma wysoki- z artykułów o testosteronie i objawach niskiego i wysokiego testosteronu wychodziłoby że ma niski.
84Misia A jak szybko chciałabyś zacząć staranka ?? Rady Piranhy w ciąż takie same także życzę spełnienia tego różowego marzenia
Marzycielka U mnie faza lutealna trwa od 9 do 15dni , także nie ma reguły przynajmniej u mnie
84Misia A jak szybko chciałabyś zacząć staranka ?? Rady Piranhy w ciąż takie same także życzę spełnienia tego różowego marzenia
Marzycielka U mnie faza lutealna trwa od 9 do 15dni , także nie ma reguły przynajmniej u mnie
maran-atha
Marzycielka faza lutealna jest zwykle stala, moze byc roznica 1 dnia w ta lub w druga strone, ja obserwowalam swoj organizm ponad 2 lata nim zaszlam w ciaze i mam zwykle 12-13 dniowa faze lutealna.
reklama
Podziel się: