Dziewczyny ja jak rodziłam swojego 2 synka to obok mnie leżała dziewczyna którą ledwo co zdążył odwieść mąż do szpitala bo miała lekkie skurcze i nie zdążył do domu dojechać a ona urodziła - na usg wiedzieli że będzie 2 córka a pierwsze pytanie przez tel jakie padło od męża było "I co jest?" a ona na to "jak to co córka" i było po rozmowie - później jak przyszedł do szpitala to ja mówię w żartach oczywiście że jeśli im nie wyszło i nam to że się możemy zamienić;-) a on warknął do mnie że "trzeci będzie syn";-)....momentalnie odechciało mi się żartów - szkoda mi tej dziewczyny bo to jakiś furiat a ona tak trzymała w rękach tą dziewczynkę i od czasu do czasu zerkała na mojego synka- szkoda mi jej było
Była tez dziewczynka którą "mamusia" zostawiła bo jej gach nie chciał mieć dzieci ....tak sobie wtedy pomyślałam że o ile bym tylko mogła to chciałbym wziąć to maleństwo ze sobą do domu i stworzyć jej prawdziwy dom....:-(
Znałam też swego czasu rodzeństwo - chłopca i jego 3 siostry - wychowywał je tata z babcią bo mama szukała wrażeń w świecie- tak mało tym dzieciom było potrzebne do szczęści - wystarczyło je tylko trzymać za rękę ....a one wtedy patrzyły głęboko w oczy - niestety teraz to już dorośli ludzie którzy także stworzyli patologiczne rodziny
Nie rozumiem takich matek
Człowiek marzy, panujemy a inne pseudo mamusie zostawiają dzieci i idą w świat nie martwiąc się o to co będzie się działo z tymi dziećmi.....szkoda słów
Ilaczku ja też byłam i jestem zawiedziona że Zakręci się nie udało w kwestii planowania - ona była super przygotowana
Katriina to może i u mnie za jakiś czas coś się w tej kwestii zmieni
Była tez dziewczynka którą "mamusia" zostawiła bo jej gach nie chciał mieć dzieci ....tak sobie wtedy pomyślałam że o ile bym tylko mogła to chciałbym wziąć to maleństwo ze sobą do domu i stworzyć jej prawdziwy dom....:-(
Znałam też swego czasu rodzeństwo - chłopca i jego 3 siostry - wychowywał je tata z babcią bo mama szukała wrażeń w świecie- tak mało tym dzieciom było potrzebne do szczęści - wystarczyło je tylko trzymać za rękę ....a one wtedy patrzyły głęboko w oczy - niestety teraz to już dorośli ludzie którzy także stworzyli patologiczne rodziny
Nie rozumiem takich matek
Człowiek marzy, panujemy a inne pseudo mamusie zostawiają dzieci i idą w świat nie martwiąc się o to co będzie się działo z tymi dziećmi.....szkoda słów
Ilaczku ja też byłam i jestem zawiedziona że Zakręci się nie udało w kwestii planowania - ona była super przygotowana
Katriina to może i u mnie za jakiś czas coś się w tej kwestii zmieni