Magic_87
Fanka BB :)
Piranha ja też mam nadzieję i wierzę w to że w przyszłym roku będę się tu chwalić pięknymi II kreseczkami. O dziwo mój lekarz nie zlecił mi żadnych badań hormonalnych szok ale na własną rękę mam zamiar zrobić pełen komplet może mi podpowiesz jakie hormony i w którym dniu zbadać typowo pod kątem endo wiem że na pewno progesteron bo powinien być wysoki w 7 dp estrogen (raczej nisko) nie wiem czy też estradiol na pewno chce jeszcze zrobić FSH i LH bo już miałam jeden epizod z torbielą którą wyleczyłam ziołami no ale cóż badanie kontrolne i bach super wiadomość. Wiem że Endo dopiero przy laparo można stwierdzić pobierając wycinek do histo jednakże nie zmienia to faktu że mnie nastraszył i to nieźle twierdząc że na 100% nie wchłonie się i nie warto nawet podejmować leczenia hormonalnego (ale dodał że w moim przypadku nie powinnam mieć problemów z zajściem w ciąże) dlatego chwytam się czegokolwiek i zaczynam wkrótce terapię ziołową (posiadającą badania kliniczne i udowodnione działanie) więc zobaczymy dobrze że starania rozpocznę latem bo nie wiem jaki wpływ na moje hormony i stan minerałów oraz pH będą miały zioła wiem że działają one w 2 fazie cyklu bardzo estrogenie a w 1 fazie normalizująco i p/zapalnie. Chcę to wszystko połączyć z agnus casus w dawkach 1g dziennie i inozytolem również w dawkach 1g dziennie. Co sądzisz o tym Piranhiu?
Ilaczek śliczny dzidziuś najważniejsze że zdrowy i myślę że będzie chłopczyk porównuje ze zdjęciem mojego maluszka w tym czasie 13t1dc i praktycznie takie samo ujęcie ;-)
Ilaczek śliczny dzidziuś najważniejsze że zdrowy i myślę że będzie chłopczyk porównuje ze zdjęciem mojego maluszka w tym czasie 13t1dc i praktycznie takie samo ujęcie ;-)
Ostatnia edycja: