reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha ja też mam nadzieję i wierzę w to że w przyszłym roku będę się tu chwalić pięknymi II kreseczkami. O dziwo mój lekarz nie zlecił mi żadnych badań hormonalnych szok ale na własną rękę mam zamiar zrobić pełen komplet może mi podpowiesz jakie hormony i w którym dniu zbadać typowo pod kątem endo wiem że na pewno progesteron bo powinien być wysoki w 7 dp estrogen (raczej nisko) nie wiem czy też estradiol na pewno chce jeszcze zrobić FSH i LH bo już miałam jeden epizod z torbielą którą wyleczyłam ziołami no ale cóż badanie kontrolne i bach super wiadomość. Wiem że Endo dopiero przy laparo można stwierdzić pobierając wycinek do histo jednakże nie zmienia to faktu że mnie nastraszył i to nieźle twierdząc że na 100% nie wchłonie się i nie warto nawet podejmować leczenia hormonalnego (ale dodał że w moim przypadku nie powinnam mieć problemów z zajściem w ciąże) dlatego chwytam się czegokolwiek i zaczynam wkrótce terapię ziołową (posiadającą badania kliniczne i udowodnione działanie) więc zobaczymy dobrze że starania rozpocznę latem bo nie wiem jaki wpływ na moje hormony i stan minerałów oraz pH będą miały zioła wiem że działają one w 2 fazie cyklu bardzo estrogenie a w 1 fazie normalizująco i p/zapalnie. Chcę to wszystko połączyć z agnus casus w dawkach 1g dziennie i inozytolem również w dawkach 1g dziennie. Co sądzisz o tym Piranhiu?
Ilaczek śliczny dzidziuś najważniejsze że zdrowy i myślę że będzie chłopczyk porównuje ze zdjęciem mojego maluszka w tym czasie 13t1dc i praktycznie takie samo ujęcie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, ja tak na szybciutko, podczytuję forum caly czas, ale jakoś pisanie mi gorzej idzie :zawstydzona/y:

Ilaczek, śliczny ludzik :tak:
u mnie dziś potwierdził się typ Piranii, w sumie nie ma co się dziwić, bo to nasza skarbnica wiedzy!! dziś lekarka na badaniu tylko potwierdziła piraniowy typ - chłopiec będzie :-)

dziewczyny kochane, a macie kontakt z naszą Nuśką? wie któraś co u niej?

Cześć :-)

Ja też tak na szybko ;-)

Piranha - jak Ty to wszystko pamiętasz? Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam :-) Twoja wiedza jest niesamowita !!!

Lilly - no to jeszcze raz gratuluję! Będzie synuś mamusi :-)

Udanego popołudnia!

Ilaczek śliczny dzidziuś i najważniejsze że zdrowy

lilly GRATULACJE!!! potwierdzonego synusia

mici Tobie Również GARTULUJĘ!!!

Piranhiu nie będę oryginalna - ja tak jak zresztą inne dziewczyny jestem pełna podziwu dla Twojej osoby:tak:

Małe liski ja wczoraj miałam sen - śniło mi się że urodziłam 3 synka:tak: śliczny malutki kochany chłopaczek....a chwilę po przebudzeniu nawiedziła mnie @:tak:

Jej kochane a to moja Oliwia :) juz na 100%
ImageUploadedByForum BabyBoom1419008505.733147.jpg
340gr
Ale cm to juz nie wim bo powiedziała jakby 33cm ale czy to możliwe ?? Nie chyba nie
W domu sprawdzę co tam mam podpisane

Ilaczek gratuluje pięknej dzidzi :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419008505.733147.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419008505.733147.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry