zakrecona
Fanka BB :)
Hej
Katrina ale pech z ta policja ale wlasnie tak mi sie wydaje ze dziala policja w polsce Tam gdzie sa potrzebni to ich nie ma Oni wszedzie tak samo dzialaja
Anufifi jak tam u Ciebie? udalo si zadzialac? kciuki
Matik sliczna niunia
Macy ale Ci zazdroszcze oczywiscie tak pozytywnie u nas od tygodńia pada i mocno wieje wiec gnijemy z mlodym w domu Milego wypoczynku
Lili gratuluje synka
Mici Tobie tez gratuluje synusia ja tez na poczatku bylam smutna ze nie udalo mi sie zaplanowac (nie sprawdzalam hormonow i mineralow ) a teraz jestem przeszczesliwa ze mam Igorka Owszem oczko mi leci na sukienusie ale kocham mojego synka najbardziej na swiecie i nie zamienilabym go widocznie tak musialo byc
Piranhu no wlasnie a moze blog zaczniesz pisac? jestes wielka wiesz o tym kochana?! twoja wiedza zadziwia kazda z nas Ciesze sie ze jestes tu z nami
kate spoznione ale szczer zyczenia Wszystkiego dobrego i spelnienia marzen
Ilaczek sliczny cosiek wg mnie chlopczyk
Airfix jak zdrowko synusia? co u Ciebie?
Male liski jak sie czujesz?
Dorcia o matko zaraz bedziesz wrzucac nam zdjecia synusia
a teraz troche powywoluje :Nuuska, Kirusia, Gorgusia,Gdusia, Vivienka,
no laseczki odzywac sie
milego dnia
Katrina ale pech z ta policja ale wlasnie tak mi sie wydaje ze dziala policja w polsce Tam gdzie sa potrzebni to ich nie ma Oni wszedzie tak samo dzialaja
Anufifi jak tam u Ciebie? udalo si zadzialac? kciuki
Matik sliczna niunia
Macy ale Ci zazdroszcze oczywiscie tak pozytywnie u nas od tygodńia pada i mocno wieje wiec gnijemy z mlodym w domu Milego wypoczynku
Lili gratuluje synka
Mici Tobie tez gratuluje synusia ja tez na poczatku bylam smutna ze nie udalo mi sie zaplanowac (nie sprawdzalam hormonow i mineralow ) a teraz jestem przeszczesliwa ze mam Igorka Owszem oczko mi leci na sukienusie ale kocham mojego synka najbardziej na swiecie i nie zamienilabym go widocznie tak musialo byc
Piranhu no wlasnie a moze blog zaczniesz pisac? jestes wielka wiesz o tym kochana?! twoja wiedza zadziwia kazda z nas Ciesze sie ze jestes tu z nami
kate spoznione ale szczer zyczenia Wszystkiego dobrego i spelnienia marzen
Ilaczek sliczny cosiek wg mnie chlopczyk
Airfix jak zdrowko synusia? co u Ciebie?
Male liski jak sie czujesz?
Dorcia o matko zaraz bedziesz wrzucac nam zdjecia synusia
a teraz troche powywoluje :Nuuska, Kirusia, Gorgusia,Gdusia, Vivienka,
no laseczki odzywac sie
milego dnia