reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej

Katrina
ale pech z ta policja :( ale wlasnie tak mi sie wydaje ze dziala policja w polsce Tam gdzie sa potrzebni to ich nie ma Oni wszedzie tak samo dzialaja

Anufifi jak tam u Ciebie? udalo si zadzialac?:) kciuki

Matik sliczna niunia :)

Macy ale Ci zazdroszcze oczywiscie tak pozytywnie:) u nas od tygodńia pada i mocno wieje wiec gnijemy z mlodym w domu Milego wypoczynku

Lili gratuluje synka :)

Mici Tobie tez gratuluje synusia :) ja tez na poczatku bylam smutna ze nie udalo mi sie zaplanowac (nie sprawdzalam hormonow i mineralow ) a teraz jestem przeszczesliwa ze mam Igorka Owszem oczko mi leci na sukienusie ale kocham mojego synka najbardziej na swiecie i nie zamienilabym go :) widocznie tak musialo byc :)

Piranhu no wlasnie a moze blog zaczniesz pisac?:) jestes wielka wiesz o tym kochana?! twoja wiedza zadziwia kazda z nas Ciesze sie ze jestes tu z nami

kate spoznione ale szczer zyczenia Wszystkiego dobrego i spelnienia marzen :)

Ilaczek sliczny cosiek:) wg mnie chlopczyk :)

Airfix jak zdrowko synusia? co u Ciebie?

Male liski jak sie czujesz?

Dorcia o matko zaraz bedziesz wrzucac nam zdjecia synusia :)

a teraz troche powywoluje :Nuuska, Kirusia, Gorgusia,Gdusia, Vivienka,
no laseczki odzywac sie :)
milego dnia

reklama
Hej.
Wpadłam z życzeniami.
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE! !
Byłam na usg u lekarza z lepszym sprzętem i przychyla się ku dziewczynce . Zdjęcia nuba nie mam. Ale widziałam. Pokazywał mi i powiedział ze nub raczej dziewczynkowy. Ale ze na tym etapie wszystko może się jeszcze zmienić w co ja nie wierzę. Od brzuszka z gory widać wyrostek jak sterczy ale bokiem po nubie sa dwie kreseczki. Równolegle :-(
No niestety. Nie udało się :-( mężowi nie powiedzialam. Nie chce psuć mu świat.

I ja wszystkim zycze wszystkiego co nsjlepsze na swieta i caly przyszly rok :*
Ilaczek moze jeszcze sie okaze ze to chlopiec... te nuby czasem myla... tak z calego serca Ci zycze by to jednak wbrew wszystkiemu byl chlopiec... sciskam Cie calym sercem

Kochane rownież Wszystkim Wam wesołych świat
Ja dzis po kontrolnej wizycie dzidzia juz 400gr i 25cm i tak duża i tak :)
No i powiedziała mni ze za dużo teraz przytyłam bo w ciagu 4 tyg 3 kg :(
No ale mam gości i ciagle cos jemy ;)

Ja wchodze teraz bo nie wiem jak bedzie pozniej z czasem

attachment.php
attachment.php

Pada śnieg, suną sanki,
jest renifer i bałwanki.
Śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe,
a prezenty odlotowe.

Wszystkim zycze zdrowych, spokojnych Swiat w milej rodzinnej atmosferze.Staraczkom zycze dwoch pieknych kresek na testach i nudnych 9 miesiecy, naszym ciezaroweczkom by maluszki pieknie rosly i bezproblemowych porodow a tym ktore maja juz Skarby przy sobie by zdrowo i pieknie rosly:tak:

Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anufifi Udało się trafić męzowi na jakiś sprzyjający czas?? :)

Ilaczek Ja dalej Kochana wierzę w to że to jest chłopiec , zobaczysz że będzie tak jak powiedział lekarz- że na tym etapie wszystko może się zmienić . A badałaś hormony i minerały przed staraniami ? Tak z ciekawości pytam czy były sprzyjające, bo diete na pewno prowadziłaś to samo z suplementami.

Zakrecona Kochana mam urwanie głowy, wszyscy na mnie zrzucili robotę w domu :/ Dwie ciotki sie zjechały na świetą i żadają żebym miała 8 rąk. Mało tego sa przeboje na budowie - Panowie chyba zostaną podani do sądu, a na ten moment musza z własnej kieszeni pokryć poprawe projektu dachu bo źle zrobili. Ja wysiadam psychicznie

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

Życzę staraczkom ,abyśmy wreszcie zobaczyły te wymarzone dwie kreseczki, a naszym brzuchatkom szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

Ilaczek jeszcze wszystko się może zmienić - moja znajoma jest teraz w ciąży i w 12tc była na usg (bardzo dobry sprzęt) i lekarz powiedział że będzie dziewczynka ale na następnej wizycie powie na 100% bo teraz to jeszcze różnie może być (a ten lekarz zazwyczaj się nie myli jeśli chodzi o określenie płci) - na kolejnej wizycie okazało się jednak że i najlepszemu lekarzowi pomyłki się zdarzają a ona będzie miała synka:tak:- życzę Ci z całego serca aby i u Ciebie sytuacja okazała się taka sama i oby okazało się że nosisz pod serduszkiem upragnionego synka:tak:

Piranhiu jak Twoja choinka w tym roku? - bo moja cieszy się powodzeniem:-) u kotka - wszystko ale to wszystko jest na niej fajne;-)
Jak tak dalej pójdzie to do końca Świąt może nic na niej nie zostać;-)

Katriina no to faktycznie panowie policjanci postarali się z "prezentami" na Święta - z tego co piszesz to raczej była akcja zamierzona więc zapewne nie tylko Tobie taki "prezent" przedświąteczny się dostał
Nuuusiu co u Ciebie kochana? Odezwij się do nas:-(

Kobietki kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia - oby wszystkim nam tutaj obecnym spełniły się jak najszybciej marzenia - i nie tylko te o RÓŻOWYCH sukieneczkach i NIEBIESKICH spodenkach ale wszystkie wszystkie wszystkie - nawet te najmniejsze

reklama
Ilaczek na tym etapie jeszcze wszystko jest możliwe :)

Airfix ale masz przeboje z budowa Współczuję To Cie ciotki zalatwily Pewnie padasz juz na cyce?!:) cierpliwości kochana zycze i duzo sil

Załączniki

• 20141218_135012.jpg
    20141218_135012.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 58
  • Utr4dl3cmGUB58B4iTmhkGCiG8gHq2Ogax0J3ExwSTc.jpg
    Utr4dl3cmGUB58B4iTmhkGCiG8gHq2Ogax0J3ExwSTc.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
  • IvSIJ5al242J65m8IyamfHS0_ZNUR3omaTIPbVYMVLY.jpg
    IvSIJ5al242J65m8IyamfHS0_ZNUR3omaTIPbVYMVLY.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 56
  • BCr_7Ys4EduqxfsqRWqGGNEi6-RbNLckDmhk2vCJwFU.jpg
    BCr_7Ys4EduqxfsqRWqGGNEi6-RbNLckDmhk2vCJwFU.jpg