reklama
anufifi
tęsknię...
Ilaczek...co by nie bylo to cudne jest ... cmok
maran-atha
Fanka BB :)
ilaczek sliczny ludzik ładny ma profil ale ja nuba nie widze... ale to nic na kolejnym USG sie dowiemy
anufifi
tęsknię...
Co ja bym dala zeby nosic takie w sobie...
małe liski
Fanka BB :)
Ilaczek kochana super, że z Dzidziusiem wszystko w porządku! i podpisuję się obiema rękami pod postami dziewczyn
Ilaczek Według mnie chłopiec, nie oceniam nuba bo nie widać..oceniam brzuszek, główkę, ogólnie wygląd dzidziusia- będe zdziwiona jeśli będzie to dziewczynka Nie mogę dać gwarancji 100% bo takiej nie ma do samego porodu raczej, ale jestem bardzo pewna tego że jednak to chłopiec - brzuszek, krótki tułów -identyczny jak mój synek na usg i inne chlopczyki których zdjecia usg oglądam. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Zobaczymy co Piranha powie I poczekajmy do kolejnego badania
Mici No jasne że pamietam Gratuluje Ci zdrowej ciąży Musisz nam koniecznie opisać swoje starania, i podać jakie miałaś wyniki badań- hormony, minerały Żebyśmy wiedziały co mogło pójść nie w tą stronę w ktora planowałaś Jednak bardzo gratuluje Ci synusia )
Mici No jasne że pamietam Gratuluje Ci zdrowej ciąży Musisz nam koniecznie opisać swoje starania, i podać jakie miałaś wyniki badań- hormony, minerały Żebyśmy wiedziały co mogło pójść nie w tą stronę w ktora planowałaś Jednak bardzo gratuluje Ci synusia )
reklama
anufifi
tęsknię...
Ja sie nie znam ale tez mi wyglada jak moi chlopcy
Podziel się: