Dorcia Alanki tak jak kate... pisze to żywiołowi chłopcy ze swoim urokiem i tak jak male liski pisze - To są przystojniacy Mój przed lustrem fryzury układa na piance, żelu haha Ubrania też muszą być extra, ale nie grymasi bardzo przy ubieraniu. Nikt im się nie oprze Ja czasem sprawdzam czy mój na żyrandolu nie wisi, bo jest dosłownie wszędzie, jest uparty, chodzi swoimi ścieżkami Jest nie ufny do obcych, ale jest tez bardzo wrażliwy przez co łatwo go zranić. Jest inteligentny, na swój sposób potrafi sobie wszystko wytłumaczyć Jak u mnie słyszeli że ma być Alanek to było to samo - Tylko nie Alan! To są nie grzeczne dzieci! Nawet ciotka straszyła- że najwięcej spraw karnych u niej w sądzie mają Alany, to dopiero był czaaad . Skoro najbardziej podoba Wam się Alanek- to tak ma zostać to takie połączenie żywiołu z największym skarbem, czyli wymarzone imię dla Twojego synka
aljul Mi sie podoba z Syossa jeszcze mix szampana z białym złotem, widziałaś? Cięzko ta farbe kupić, ani u nas, ani w hipermarketach, kiedys raz widziałam w rossmanie, nawet na allegro ciezko dostać, wiec pewnie jakbym zaczeła nia farbowac to znow nie byłoby jej wtedy kiedy by była potrzebna
aljul Mi sie podoba z Syossa jeszcze mix szampana z białym złotem, widziałaś? Cięzko ta farbe kupić, ani u nas, ani w hipermarketach, kiedys raz widziałam w rossmanie, nawet na allegro ciezko dostać, wiec pewnie jakbym zaczeła nia farbowac to znow nie byłoby jej wtedy kiedy by była potrzebna
Ostatnia edycja: