Dzień doberek dziś piąteczek, piątununio
Macy masaż stóp 25 zł super promocja
chętnie bym kiedyś z takiego skorzystała choć obawiam się, że mam takie łaskotki na stopach, że z masażu nic by nie wyszło
zazdroszcze ci , ale tak pozytywnie tych promocyjnych cen obuwia, masaży
pisz co tam jeszcze jest taniego może kiedyś się skusze tam polecieć
hehe choć perspektywa lotu ponad 20-godzinnego oj chyba nie dałabym rady Ja to wiercipięta jestem straszna i jak mam 3 h w samolocie wysiedzieć to jestem chora ...
Iweet śliczne zdjęcia
zdecydowanie masz talent
jeśli zrobiłaś zdjęcia tylkoz tego co wpadło ci w domu do ręki to szapoba
Ja niestety takiej sesji nie zrobiłam ale gdy będzie mi kiedyś w bliższej lub dalszej przyszłości dane to na pewno je zrobię
Piranhiu Ja już tu myślę jak rozpromować twoją książkę, a Ty jeszcze jesteś z nią w lesie
zima nadchodzi wielkimi krokami może uda ci się coś wyskrobać
za co mocno trzymam kciuki &&
Maranatha odpoczniecie troszkę z m. i po Nowym Roku zadziałacie z podwojoną siłą wierzę mocno, że uda wam sie spełnić niebieskie marzenie
Ania_g ehh oby m. szybko znalazł nową pracę &&... też sobie firma znalazła czas na redukcje etatów koniec roku
choć w tym wypadku chyba nigdy nie bedzie odpowiedniej pory by kogoś zwolnić :
Katrina też wierzę , że każde kolejne dziecko jest przeciwieństwem poprzedniego
więc będziesz miała spokojną Księżniczkę
&&
Małe liski w najbliższy wtorek na badaniu chciałabym zobaczyć małego ludzika z bijącym serduchem , bo ostatnio 2 tyg temu byłam w 5 tyg i widziałam tylko pusty pęcherzyk ciążowy bez zarodka ....
jednak na ponowna betę się nie zdecydowałam ... stwierdziłam co ma być to będzie.. właściwie jestem przygotowana na wszystko choć mocno wierze , że bedzie wszystko ok , ale zawsze gdzieś tam w tyłu głowy pojawiają się czarne myśli ...
Nusiu żółta kartka za ta ciszę ... mam nadzieje, że u was wszystko ok ....
życzę wszystkim miłego weekendu