reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochanieńkie moje...ja już w domku !!!
Nie odniosę się do wszystkich za co bardzo przepraszam ale muszę ogarnąć cały bałagan domowy ( oczywiście mąż twierdzi że sprzątał - taaaaaaa ?????!!!! )
Wylądowałam na patologii bo miałam zastój w nerce 2 cm ... nie wiem czy to sporo ale bolało jak cholera. Teraz jest już w miarę ok

Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słówka !!!

images

Lilly &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla chętnych ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ale nadal niestety nie potwierdzone czy na pewno niebieskie !!!

reklama
Hmm Piraniu czy ja dobrze rozumiem wczoraj owu potwierdzona u ginka pecherzyk 20 mm test owu dwie grube ciemne krechy , a dzis 2 testy owu niestety druga kreska choc widoczna to zdecydowanie bledsza :-( test w zwiazku z tym negatywny ... czyli wszystko wskazuje na to ze pik byl wczoraj czy przed wczoraj i troche sie spoznilismy.... troche tego nie ogarniam :-(
Wytlumaczysz mi to prosze ...

Airfix, tak, w O+12 też trzeba utrzymywać niskie pH ale jednak jest trochę łatwiej gdyż naturalne pH organizmu już spada no i musimy się pilnować tylko przez kilkanaście godzin a nie dzień i noc przez kilka dni :-) Nie należy się zakwaszać jeśli nasze naturalne pH wynosi 4,5, Replens podobno naleźy stosować płytko.

Dorcia, jak dobrze, że już jesteś, 2 cm brzmią groźnie, oby to się już nigdy nie powtórzyło.

Justi, za dużo jest niewiadomych :-( (gdyż nie robiłaś często testów przed tym wczorajszym) więc pik był albo wczoraj kiedy zatestowałaś albo mógł być już wcześniej (np. wczoraj rano albo nawet w nocy z przedwczoraj na wczoraj), ja osobiście (jako ta niewierząca w siłę odstępu ;-)) zadziałałabym wczoraj wieczorem lub dziś rano :-) Ale może nie jest za późno więc DO DZIEŁA a my kciuki zaciskamy :-)

airfix u mnie to samo. zawsze krecha powolutku ciemniała, ateraz nic i nagle dwie grube krechy. w ostatnim cyklu zadziałalismy przez to w dniu piku, bo zrobiliśmy wstrzęmięźliwość i mieliśmy zadziałać w 11dc bo w 12dc zawsze był pik, a w 11dc lekko widoczna krecha. a tu w 10dc cyklu nic nie było a w 11dc druga krecha gruba i wyraźna. ale jak widać i tak sie nie udało, mimo że ph trzymałam w granicach 4,5-5 :/ w tym cyklu tez działamy w dniu piku i mniej zakwaszania będzie.

dorcia
dobrze że już wróciłaś. mój m też zawsze twierdzi że posprzątał kuchnie po swoim śniadaniu (przed wyjściem do pracy), ale jakoś tego nigdy nie widać ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg

Oki po wizycie wsztstko ok
Dostałam kolejne skierowanie na ta nieszczęsna glukozę tylko teraz musze co godzinę przez 3 godzi mieć sprawdzany poziom glukozy masakra 3 godz???

Ale moja dzidzia pięknie urosła idealnie z terminem 8.1 dzien dzis szok i ma 16.94 mm wow serduszko 170/180 super
Reszta wyników mówi ze sa ok tylko to żelazo No i wypisała mi ksiazwcKe ciążowa :)ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 49
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 38
Dziekuje Piranhiu no coz z kazdym kolejnym cyklem bede madrzejsza :-) zawsze owulke mialam 17-18 dc a tu zaskoczyla mnie w 13-14 dc no nic probujeny dalej. .. w ma
Nastepnym cyklu wczesniej i czesciej bede robila testy

Matik super wiadomosci :-)

reklama
Dorcia, definicja sprzątania mężczyzn i kobiet się różni. :-D Witaj w domku.
Piranhu, sił i zdrówka.
Małe liski, ja chyba jednak dochodzę do wniosku, że bez mężczyzn lepiej... Na razie bez zmian. W szpitalu zobaczę, ile da sie wywalczyć. To prywatny szpital, więc chyba mogę sobie zażyczyć dziecko przy sobie. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Tym bardziej, że to moje trzecie dziecko a nie pierwsze.

Do góry