reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochanieńkie moje...ja już w domku !!!
Nie odniosę się do wszystkich za co bardzo przepraszam ale muszę ogarnąć cały bałagan domowy ( oczywiście mąż twierdzi że sprzątał - taaaaaaa ?????!!!! )
Wylądowałam na patologii bo miałam zastój w nerce 2 cm ... nie wiem czy to sporo ale bolało jak cholera. Teraz jest już w miarę ok

Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słówka !!!

images

Lilly &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla chętnych ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ale nadal niestety nie potwierdzone czy na pewno niebieskie !!!

reklama
Hmm Piraniu czy ja dobrze rozumiem wczoraj owu potwierdzona u ginka pecherzyk 20 mm test owu dwie grube ciemne krechy , a dzis 2 testy owu niestety druga kreska choc widoczna to zdecydowanie bledsza :-( test w zwiazku z tym negatywny ... czyli wszystko wskazuje na to ze pik byl wczoraj czy przed wczoraj i troche sie spoznilismy.... troche tego nie ogarniam :-(
Wytlumaczysz mi to prosze ...

Airfix, tak, w O+12 też trzeba utrzymywać niskie pH ale jednak jest trochę łatwiej gdyż naturalne pH organizmu już spada no i musimy się pilnować tylko przez kilkanaście godzin a nie dzień i noc przez kilka dni :-) Nie należy się zakwaszać jeśli nasze naturalne pH wynosi 4,5, Replens podobno naleźy stosować płytko.

Dorcia, jak dobrze, że już jesteś, 2 cm brzmią groźnie, oby to się już nigdy nie powtórzyło.

Justi, za dużo jest niewiadomych :-( (gdyż nie robiłaś często testów przed tym wczorajszym) więc pik był albo wczoraj kiedy zatestowałaś albo mógł być już wcześniej (np. wczoraj rano albo nawet w nocy z przedwczoraj na wczoraj), ja osobiście (jako ta niewierząca w siłę odstępu ;-)) zadziałałabym wczoraj wieczorem lub dziś rano :-) Ale może nie jest za późno więc DO DZIEŁA a my kciuki zaciskamy :-)

airfix u mnie to samo. zawsze krecha powolutku ciemniała, ateraz nic i nagle dwie grube krechy. w ostatnim cyklu zadziałalismy przez to w dniu piku, bo zrobiliśmy wstrzęmięźliwość i mieliśmy zadziałać w 11dc bo w 12dc zawsze był pik, a w 11dc lekko widoczna krecha. a tu w 10dc cyklu nic nie było a w 11dc druga krecha gruba i wyraźna. ale jak widać i tak sie nie udało, mimo że ph trzymałam w granicach 4,5-5 :/ w tym cyklu tez działamy w dniu piku i mniej zakwaszania będzie.

dorcia
dobrze że już wróciłaś. mój m też zawsze twierdzi że posprzątał kuchnie po swoim śniadaniu (przed wyjściem do pracy), ale jakoś tego nigdy nie widać ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg

Oki po wizycie wsztstko ok
Dostałam kolejne skierowanie na ta nieszczęsna glukozę tylko teraz musze co godzinę przez 3 godzi mieć sprawdzany poziom glukozy masakra 3 godz???

Ale moja dzidzia pięknie urosła idealnie z terminem 8.1 dzien dzis szok i ma 16.94 mm wow serduszko 170/180 super
Reszta wyników mówi ze sa ok tylko to żelazo No i wypisała mi ksiazwcKe ciążowa :)ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411670524.933656.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411670605.470911.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 41
Dziekuje Piranhiu no coz z kazdym kolejnym cyklem bede madrzejsza :-) zawsze owulke mialam 17-18 dc a tu zaskoczyla mnie w 13-14 dc no nic probujeny dalej. .. w ma
Nastepnym cyklu wczesniej i czesciej bede robila testy

Matik super wiadomosci :-)

reklama
Dorcia, definicja sprzątania mężczyzn i kobiet się różni. :-D Witaj w domku.
Piranhu, sił i zdrówka.
Małe liski, ja chyba jednak dochodzę do wniosku, że bez mężczyzn lepiej... Na razie bez zmian. W szpitalu zobaczę, ile da sie wywalczyć. To prywatny szpital, więc chyba mogę sobie zażyczyć dziecko przy sobie. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Tym bardziej, że to moje trzecie dziecko a nie pierwsze.

Do góry