reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam do Was pytanie. Dziś mam 9 dc. Wcześniejsze cykle miałam owulację w 13 dc. A teraz test paskowy w południe wyszedł pozytywny a test kasetowy zrobiony niedawno ma lekko jaśniejszą kreskę. Wczoraj na 5 dni przed owulacją się przytulaliśmy z zabezpieczeniem i okazało się, że mam śluz płodny. Mamy się dziś starać na chłopca? Jajnik mnie bolał dwa dni temu a dziś bolały mnie dwa jajniki. Wydawało mi się do tej pory, że mam śluz kremowy, a nie chcę być zbyt daleko od owulacji, by była mniejsza szansa na dziewczynkę.

rób testy jeszcze I obserwuj sluz, jesli nie wiesz ile godzin po pozytywnym tescie owulacyjnym masz owulacje to ja bym sprobowala zadzialać tak standardowo ok 12-15 godzin po pozytywnym tescie pilnując oczywiscie wysokiego ph sluzu szyjkowego :) powodzenia &&&

reklama
Hm ten kalendarz mi sie sprawdził z wcześniejszymi pokazuje ze bliźniacy to chłopcy i 2 ciaza stracona z chłopcem tez sie zgadza a teraz pokazuje dziewczynke montowany ciekawe ile tymrazem na to szans ze sie sprawdzi
Ja tam nastawiona jestem na chłopca i wcale mi to nie przeszkadza :)
Mąż sie śmieje że to będzie mała zwyciężczyni bo 10.05 to dzien zwycięstwa :)
On mówi że to na bank dziewczynka ha ha wariat

jeśli chodzi o standardowy chiński kalendarz dostępny na polskich stronach - wychodzi chłopiec. Z chłopcami sprawdził mi się 50%/50%. Sprawdzałam na szybko ten kalendarz który dolicza mi jeden rok chiński i tam wychodzi dziewczyna, a z chłopcami nie zdążyłam sprawdzić czy się zgadza

Kiraa fajny link podrzuciłaś a propos objawów ciążowych na dziewczynkę/chłopca - w ogóle fajny blog...

dziewczyny, Piranhia podliczyła mi punkty, wyszło 6,5 :) jak okaże się, że noszę chłopczyka trzeciego, to wygonicie mnie z tego forum :)

male liski nie przejmuj się gadaniem innych. Mi sie wydaje ze niektórzy nie czują się spełnieni i lubią uprzykszac innym ich szczęście. Glowa do gory ja jestem pewna ze u ciebie rosnie prześliczna Agniesia ♡♡

macy trzymam kciuki za jutrzejsze badanka :*

Piranho jak tam m. rozmowa o prace?
Dziękuję za wyjasnienie NT uspokoilas mnie :*
Teraz tylko potwierdzenie jajeczek zdrowy dzidziuś i bede happy :D

kirus u mnie sie z corcia chinski twoj sprawdzil i drugie pisze ze bedzie boy... mam nadzieje ze tez sie sprawdzi ;)

Przepraszam ze nie odpisze każdej ale podczytuje was sporadycznie bo przygotowania na jutrzejszy roczek corci ida pelna para...

Musze sie wam do czegoś przyznac.... boje sie/ciężko mi uwierzyć ze bedzie chlopczyk... mam glupie mysli ze za 3-4 tyg badz na polowkowym okaże się ze bedzie dziewczynka :(
Oczywiście kazde bede kochać wkoncu dziecko to wielki dar!!!

reklama
Vivienka, to normalne. Ja miałam to samo. Córka się urodziła, a ja ciągle uwierzyć nie mogłam.
Verita, a Ty juz chyba po terminie @ jesteś? Wydaje mi się, ze tym razem będą ||.
Piranhu, trzymał nadal kciuki za Antosia. Taki gronkowiec chyba jest trudny do całkowitego wyleczenia, prawda? I kciuki za męża zaciskam.
Zakrecona, jak się czujesz?

Do góry