reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam do Was pytanie. Dziś mam 9 dc. Wcześniejsze cykle miałam owulację w 13 dc. A teraz test paskowy w południe wyszedł pozytywny a test kasetowy zrobiony niedawno ma lekko jaśniejszą kreskę. Wczoraj na 5 dni przed owulacją się przytulaliśmy z zabezpieczeniem i okazało się, że mam śluz płodny. Mamy się dziś starać na chłopca? Jajnik mnie bolał dwa dni temu a dziś bolały mnie dwa jajniki. Wydawało mi się do tej pory, że mam śluz kremowy, a nie chcę być zbyt daleko od owulacji, by była mniejsza szansa na dziewczynkę.

rób testy jeszcze I obserwuj sluz, jesli nie wiesz ile godzin po pozytywnym tescie owulacyjnym masz owulacje to ja bym sprobowala zadzialać tak standardowo ok 12-15 godzin po pozytywnym tescie pilnując oczywiscie wysokiego ph sluzu szyjkowego :) powodzenia &&&

reklama
Hm ten kalendarz mi sie sprawdził z wcześniejszymi pokazuje ze bliźniacy to chłopcy i 2 ciaza stracona z chłopcem tez sie zgadza a teraz pokazuje dziewczynke montowany ciekawe ile tymrazem na to szans ze sie sprawdzi
Ja tam nastawiona jestem na chłopca i wcale mi to nie przeszkadza :)
Mąż sie śmieje że to będzie mała zwyciężczyni bo 10.05 to dzien zwycięstwa :)
On mówi że to na bank dziewczynka ha ha wariat

jeśli chodzi o standardowy chiński kalendarz dostępny na polskich stronach - wychodzi chłopiec. Z chłopcami sprawdził mi się 50%/50%. Sprawdzałam na szybko ten kalendarz który dolicza mi jeden rok chiński i tam wychodzi dziewczyna, a z chłopcami nie zdążyłam sprawdzić czy się zgadza

Kiraa fajny link podrzuciłaś a propos objawów ciążowych na dziewczynkę/chłopca - w ogóle fajny blog...

dziewczyny, Piranhia podliczyła mi punkty, wyszło 6,5 :) jak okaże się, że noszę chłopczyka trzeciego, to wygonicie mnie z tego forum :)

male liski nie przejmuj się gadaniem innych. Mi sie wydaje ze niektórzy nie czują się spełnieni i lubią uprzykszac innym ich szczęście. Glowa do gory ja jestem pewna ze u ciebie rosnie prześliczna Agniesia ♡♡

macy trzymam kciuki za jutrzejsze badanka :*

Piranho jak tam m. rozmowa o prace?
Dziękuję za wyjasnienie NT uspokoilas mnie :*
Teraz tylko potwierdzenie jajeczek zdrowy dzidziuś i bede happy :D

kirus u mnie sie z corcia chinski twoj sprawdzil i drugie pisze ze bedzie boy... mam nadzieje ze tez sie sprawdzi ;)

Przepraszam ze nie odpisze każdej ale podczytuje was sporadycznie bo przygotowania na jutrzejszy roczek corci ida pelna para...

Musze sie wam do czegoś przyznac.... boje sie/ciężko mi uwierzyć ze bedzie chlopczyk... mam glupie mysli ze za 3-4 tyg badz na polowkowym okaże się ze bedzie dziewczynka :(
Oczywiście kazde bede kochać wkoncu dziecko to wielki dar!!!

reklama
Vivienka, to normalne. Ja miałam to samo. Córka się urodziła, a ja ciągle uwierzyć nie mogłam.
Verita, a Ty juz chyba po terminie @ jesteś? Wydaje mi się, ze tym razem będą ||.
Piranhu, trzymał nadal kciuki za Antosia. Taki gronkowiec chyba jest trudny do całkowitego wyleczenia, prawda? I kciuki za męża zaciskam.
Zakrecona, jak się czujesz?

Do góry