reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej ho hej ho po pracy by się szło :)

dziś od rana dawno nie widziane słoneczko wyszło także humor znacznie lepszy niż przez ostatnie dni do tego Tż był na zakupach w Lidlu i kupił mi piżamkę i pościel, która dziś mi się pół nocy śniła <3 :) ciekawe jakie będę w niej sny śniła :-D

Macy Ja z ogromną przyjemnością zobaczę dzięki tobie kawałek świata, botam mnie jeszcze nie widzieli i chyba nie prędko zobaczą :( wysyłam wiadomość priv :)

Dorcia strasznie się ciesze i ogromne gratulacje , że będziesz miała swojego upragnionego syneczka :)
oj córeczka będzie się opiekowała młodszym braciszkiem :)
nigdy w życiu nie wytrzymałabym i nei powiedziała najbliższym domownikom co nosze pod serduszkiem :) także podziwiam :) hehe i trzymam kciuki byś dała radę

Kate jak synuś ? i wizyta u lekarki ? sądząc po kłopotach w przyjmowaniu antybiotyków w płynie zostały wam zastrzyki :( bidulek mały
u nas kiedyś było podobnie nie tyle, że nie pił , bo mu się jakoś to wlało do buźki, ale przy każdym antybiotyku była mega biegunka :( i wlasnie wtedy dostaliśmy zastrzyk.... teraz już organizm tak nie reaguje, ale moim sposobem jest wlanie szybko do buźki leku, a ukochany kubek z herbatka czeka już do popicia :( ile te dzieciaczki muszą się namęczyć , a rodzice nakombinować

Piraniu Ja to bym wycałowała twoje dzieciaczki i kociaki :)
Kaja zdolniacha pięknie rysuje jak na swój wiek ciekawe tylko skąd u niej taka tematyka heheh może Krzyś lubi Scooby Doo, bo te duszki i stworki to do tej bajki mi pasują ?

Airfix
no co za lekarz wrrr szkoda słów ... jak samopoczucie ?
kochana dokładnie jak Ty nie wyobrażam sobie takiego małe dziecka zostawić samego w domu bez opieki rodzica , dorosłych ... eh faceci myślą zupełnie inaczej niż my kobiety ...naprawdę są z innej planety
wiadomo, ze mielibyście łatwiej gdybyś poszła do pracy, a kosztem rodziny=dziecka , a już tymbardziej , że jesteś głównym inspektorem na budowie ... hehe powiem ci, że jak czytam twoje posty o walce z robotnikami to widzę siebie jak walczyłam przy remoncie mieszkania, bo robiliśmy wszystko od podstaw wiele nerwów mnie to kosztowało, a to zwykle mieszkanie, a co dopiero plac budowy,...

Matik piękny przyrost bety wszystko idzie w dobrym kierunku i niech tak zostanie na kolejne 8 miesięcy &&&
i prosze WRACAJ DO Nas

Małe liski
czemu się nie odzywasz ?? jak dzieciaki w przedszkolu ?

Kevinka śliczny brzuszek :)

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Kevinka
, śliczne, zgrabne M-1 synusia :-)

Dorcia, hehehe, a ja już żałuję, że nie mogę mieć trzeciego kociaka, marzy mi się kot przeciwstawny pod każdym względem czyli Cornish Rex :-D ....i jeszcze Maine Coon i kolejny Ragdoll hahaha :-D

Justi, pewnie masz rację bo Kaja już kilka razy oglądała Scooby Doo z Krzysiem, lubi tematykę duchów i potworów :-)

macy, udanego polowania! :-)

Klementynka, wklejam nasze forumowe statystyki :-)

Zobacz załącznik 642139Zobacz załącznik 642140

Ostatnia edycja:
hej :)

Kevinka
sliczny brzuszek:-)

Kate jak synus?

Verita ej co to za smutki kochana?! glowa do gory Bedzie dobrze

Piranhu przeslodka masz corcie i na dodatek zdolna :) Krzys tez jest super a kociaki masz boskie Choc nie przepadam to moglabym na nie patrzec calymi dniami :-)

Macy ja tez sie usmialam od rana :) Ty kochana oszczedzaj siebie a nie biegasz jak szalona Choc wiem z doswiadczenia ze latwo sie to mowi gorzej wykonac :) ale jak dobrze sie czujesz to korsystaj :)

Matik super Gratuluje :)

Mamakaja super wiesci Juz niedlugo kochana ... :)

Ania, Dorcia kurcze ale terminy na nfz u mnie naszczescie nie jest tak zle Do jednego jak pojdziesz rano i postoisz w kolejce to cie przyjmie nie umawiaja wczesniej pacjentek

Dorcia :*

piranhu torba uszykowana ale czeka na wypelnienie bo pozamawialm i jeszcze nie dostslam przesylki ale to kurierem wiec dzis bedzie :) przykro mi kochana ze dalej u Ciebie problemy :( ale trzeba wierzyc ze bedzie lepiej Powiem Ci ze niestety zycie takie jest ze ciagle podrzucs klody pod nogi ale musimy walczyc o swoje szczescie :*

Kiraaaa to rozumiem i kciuki zaciskam :* czuje sie dobrze Choc staram sie wiecej odpoczywac

Dziewczyny powiedzcie mi czy jest jakas regula jesli chodzi o opadajacy brzuch a termin porodu Slyszalam rozne opinie i wole sie Was podpytac :)

a jeszcze jedno czy ktoras z Was ma koc Minky? jak tak to fajny jest i sprawdza aie ?
jaka elektroniczna nianie polecilybyscie?:)

ide pomyc podlogi bo zaraz lenka z moja siostra wpadna na ciacho i na pogaduszki Korzystamy poki jeszcze mieszka blisko bo pewnie do konca miesiaca przeprowadza sie i bedzie mieszkac na drugim koncu :( ale przynajmniej beda mieli dwa pokoje
Milego dnia laseczki

Dzień dobry , mam pytanie dot pasków merck sa one pakowane po 100 sztuk a nie jestem pewna czy taka ilośc jest mi potrzebna, wolałabym na początek kupic mniejsza ilosc. Czy któraś z Was sie orientuje czy moge kupic d

Dokończę bo cos sie zawiesiło :) czy moze ktoś polecić paski dot mierzenia ph innej dobre firmy? Dziekuje i pozdrawiam

Małe liski, meldunek proszę. :-)
Piranhu, a Ty te kotki chcesz rozmnażać? Bo wiesz - jakbyś zmieniła dietę i podawała suple, to wtedy więcej kotek byś miała, a te mogłyby mieć dalej kotki. ;-)
Zakręcona, ja z dziedzicem miałam brzuch wysoki do samego porodu. Sama położna do mnie przyszła i powiedziała - jak panią zobaczyłam, to pomyślałam - z tym brzuchem przy uszach to ty jeszcze kochana poczekasz. A ja po 4 godzinach miałam synka. Różnie więc to bywa. Zazwyczaj jednak brzuch przed porodem rzeczywiście trochę opada. :tak: Co do biegania - niestety, ciężko zwolnić, bo ciągle trzeba coś robić. Ale jeszcze trochę. Jak wyniesiemy się z tego hotelu, odetchnę.

małe liski, no właśnie, co u Ciebie kochana, sprawdzałaś raz jeszcze betę?

macy, hehehe, niestety to nie są koty hodowlane (takie kosztują 3-4 razy tyle i więcej ;-)), Nono jest wykastrowany a Nemo też muszą zgodnie z umową wykastrować, chyba odbębnię to we wrześniu, odkładam i odkładam ale muszę się w końcu umówić z panią weterynarz na termin.

My mieliśmy zwyklego kota ale łazi i nie wraca tzn wraca jak glodny albo nudzi się. Takie koty to mogłabym mieć :-)
U mnie drugie podejście dp owu tzn śluz plodny i test z lekka linia druga temp nisko

reklama
Do góry