reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też dziś miałam wizytę, pepowina nie jest już przodujaca, przesunęła się na szczęście:)

Piranha już Ci kiedyś dziewczyny pisały i ja się pod tym podpiszę: masz zdolne dzieci ! Po mamusi! A koty? Koty są fantastyczne, mój młody mówi że też chce takiego ;)

Maggie :*

Dobrej nocki :)

reklama
Mamakaja, lepszych wieści przynieść nie moglas. To teraz w końcu odetchniesz z ulga.

Kevinka, piękny brzuszek! Wszystkiego dobrego z okazji polowinek. Jeszcze 20!

Nie wiem, która z Was pytala wczoraj o Bangkok, za co przepraszam. Zazwyczaj pisze z telefonu i ciezko potem wracać. No niestety ale zanieczyszczenie powietrza jest tu spore. Nie widać smogu jako takiego jak w Chinach, ale nie można powiedzieć, ze jest czysto. Wkleilabym trochę zdjęć, ale nawet nie mam czasu. Może z czasem. Chyba ze na facebooka, to chętne proszę o namiary. :-)

Miłego dnia Babeczki. Ja juz naładowana pozytywna energia, bo cały ranek spedzilam z Polka, która tu poznalam. Teraz IDE polować na bawoły - czyt.muszę kupić wołowinę, co ponoc wcale nie jest tu łatwe...

Mamakaja suuuuuuuuuuuuper ...bardzo się cieszę !!! Mówiłam że Mały da sobie radę !!!
Jejuniu już niedługo zobaczysz swojego maluszka ...doczekać się nie mogę !!!

Matik niech dzidzia rośnie zdrowo i różowo !!! GRATULUJĘ !!!

Kevinka kochana jak ja uwielbiam oglądać takie zdjątka ...śliczna brzuchatka !!! Ja mam niewiele mniejszy ... tyle że u mnie jeszcze taki "tłuszczykowy" bardzo !

Ania
kochana oczywiście że rozumiem...ale ceny masakryczne są !!! Kobiety powinny mieć wszystko za free i tyle ! U nas na NFZ termin do gina jest uwaga ...na luty !!!

Piranha ale dzięki takiemu "ulubionemu kolorkowi" ma porządek !!! Kochana zakazuję pokazywania zdjęć kotów ... tak ... bo są tak cudne i kochane że chciałabym mieć takiego ( a nawet dwa ) !!!!!!!!!!!!! A po pierwsze nie stać mnie a po drugie mój domowy sierściuch pochłania wszelkie dodatkowe środki finansowe ( czytaj jest na karmie Hills)
Żartuję oczywiście !!! Chłopaki są cudowni ... po prostu do zamiziania !!!!!!!!
Proszę pomiziaj każdego z osobna od BB ciotki ... kociej wariatki !!!

Macy hahahahahaha oj będę mieć dzięki Tobie dobry dzień !!! Tak czytam i czytam ... " idę polować na bawoły " myślę sobie "cholera jak ja mało wiem o tych skośnookich ludziach " a tu .................. ej Ty waryjotko moja !!!!!!!!!!!!!!!!!! No się uśmiałam i ...popłakałam !!!

Mogę wkleić statystyki dotyczące skuteczności bez wskazywania nicków.
o tak bardzo proszę,myśle ze taka lista byłaby fajna :tak:
Kajusia cudna te oczeta marzenie :zawstydzona/y::tak:
koteczki fantastyczne ale pewnie sporo pracy trzeba włozyc aby tak wygladały.

Matik-gratulacje i &&&&&&&& za nudne 9miesiecy :tak:
Mamakaja -cudnie :tak:

Kate czy ta branzoletka jest taka silokonowa tak?
chciałam taka jak kiedys Nulka miała ale nigdzie nie moge znalżć :confused2:

Piranhu, kotki masz niezwykle. Kaja jest przeurocza i bardzo zdolna.
Matik, gratuluje.
Dorcia, cieszę się, ze ooprawilam Tobie humor z rana. Niestety polowanie malo udane, a maz będzie musiał zadowolić się ryba.

Jestem wykonczona. Od 5.30 na nogach. Od rana nie byłam w domu.

Mamakaja cudne wiadomości.
U mnie na razie lipa czyli zero czekokolwiek czekam dalej. Ale czego się spodziewałam po moim wieku i tak dużo dostałam więc nie będę smecic.

reklama
Verita glowa do góry! !!
Niesmutac mi sie tu :)
Zobaczysz uda sie,jedni odrazu drudzy niestety musza poczekać :)
Dla ciebie kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry