Kiraa Ja bym zaryzykowała ten ostatni raz, tak na pożegnanie z Femarą
Bo u Ciebie pisałaś że prawdopodobnie gonadotropiny pujdą. U mnie ostatni miesiąc stymulacji to będzie jeśli się nie uda teraz, więc co mi zależy- zwiększam dawkę i zobaczymy
Ja biorę tak jak zauwazyłaś od 5-9dc, może dlatego że ja mam cykle dłuższe niż 28dni? Choć lekarz mówił że zawsze stymulować się powinno od 5dc- pewnie ilu lekarzy tyle opinii. Ja nawet na normalnym cyklu czuje że dopiero od 5dc zaczyna się coś "dziać" w jajnikach, więc wcześniejsza stymulacja raczej by mi nie wyszła na dobre. A i tak pechwerzyk pęka w 15-16dc- nie jest źle. Bez femary, z samym castagnusem w 18dc i cykle równiutko 31 dni. A powiedz mi jak bierzesz femarę 2 tabl , to na raz dwie tabl? czy jedną rano, jedną wieczorem? Acha, i jeszcze z objawów takich które mi dokuczają po femarze to są mdłości. Zaczynają się parę dni przed owulacja i nasilają do @. Od wczoraj wieczora pranie mi wisiało w pokoju na suszarce, wiec myslalam ze w nocy nie wytrzymam tak mnie mdliło,pomimo otwartego okna, wywaliłam ją dziś na balkon. Zmieniłam płyn do płukania, ale i tak nie daje rady z zapachami.
Wildberry Jak się czujesz??
Justi_ Prócz mdłości po femarze to chyba mi nic nie jest
Typowo po femarze się czuje- bole glowy, zawroty, nerwowość, płaczliwość- ale to wszystko juz było
jak sie udało to czekam na inny objaw- np. od strony piersi albo cos zupełnie nowego
Justi, a u Ciebie co ze starankami? Bo nie widzę wykresu nowego? ten pod spodem chyba stary?
Zakrecona Chyba nie ma reguły na brzuszek
U mnie jakoś nie cały tydzień przed porodem opadł, u znajomej już miesiąc przed porodem był nisko
Kciuki trzymam za Was &&&&&& :*
Kate.... Jak synek ?? Jest coś lepiej ? Zdrówka dla niego
Matik2012 Gratuluje slicznej kropeczki i kibicuje Ci bardzo mocno
Kevinka Śliczny brzusio, ugłaskaj go od cioteczek z BB
)
Piranhu Kajusia ślicznie rysuje, pod wrażeniem jestem...mój synek długo nie rysował, potem się wziął za malowanie i rysowania- jakoś koło 4,5 r.ż. Głowonogi zaczał rysować w 5 latkach dopiero , a kolezanki synek miał 3,5 roku jak juz rysował
A tak w ogole różowa kredka jest najpiekniejsza - mój synek ostatnio tylko taką używa
i kupuje różowe rzeczy.