reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejo,
No to ruszyło. Lekkie krwawienie dzis jest. W piatek pojde na badania i zobaczymy co sie dzieje.
Umowiłam sie tez na 17-go do gina ale to nowy bo chcialam zmienic ale 200 zl wizyta i niewiem czy nie szkoda mi kasy. A na nfz moge do swojej ale 16-go musze pojsc o 8 rano to beda na pazdzienik umawiac.
Buziaki kochane.

reklama
Ania ale terminy- październik ....nooo .... a cena 200 zł :szok: Ja płacę 80 lub 100 zł i myślałam że to dużo !!!

Piranha wiesz co mnie urzekło w tej fotce ... ład i porządek ... bo Kajunia to do zacałowania oczywiście !!! Ale moja Młoda jak maluje to kredki są wszędzie a tu proszę ... pięknie w pudełeczku !!! Duuuży słodki buziak dla K i K i K :-D

wieki mnie nie było .... ale poczytałam , i alescie narozrabiały babole
nie kłócić sie ! to za fajny wątek jest !

Matik , gratuluje i ogromnie sie ciesze bo Ci zawsze szczerze kibicowałam :)
Dorcia , jupi ! syneczek - rewelka :)
Kiraaa , &&&& za starania
Ilaczek i Maranta &&&&& również , ale konktetnie w kolorze blue

Dorcia tak u nas jest. Ten za 200 zł to podobno bardzo dobry specjalista i podobno ma super sprzet. Długo i dokładnie bada. Ale ta cena jest masakryczna. A do mojej na nfz w ciazy chodzilam prywatnie i mimo że sprzet miala taki sobie to 170 zł bierze.A na nfz taki sam. tylko chciałam wyprobowac jakiegos innego w razie ciazy jak juz prywatnie bo za taka kase chcialabym pozadne usg. ech mam nadzieje ze zrozumiesz mnie hehehe o co mi chodzi ;-)
Pirania ale cudna Kajunia.I jaka upożądkowana.

Przedstawiam Wam na gorąco tuż po wizycie mojego kropka kochanego jest piękny u okrągły i tan gdzie ma być :)
Termin na 06.05.2015

ImageUploadedByForum BabyBoom1409771332.655512.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409771332.655512.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409771332.655512.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry