reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia - pamietasz u mnie było podobnie... dowiedziałam się, że albo to są spuchnięte wargi albo jądra - bo siusiaka nie było widać... ale najważniejsze, że dziecina ma się dobrze w brzuszku mamusi... nawet nie wiesz jak mnie cieszy taka wiadomość!

Dorcia Ale się ciesze że wszystko dobrze :) Juz nie mysl o niczym złym :) Cudny ten Twój kropeczek ;) Przybij piateczke od cioć z BB ;)

Matik cudnych 8 miesięcy :))

Nuuusia Nie smutaj, nie zostaniesz na końcu- jeszcze ja jestem ;) Mogę Ci ewentualnie spróbowac załatwić, żeby ta moja kropeczka u góry dała kopniaczka małego temu Twojemu kropkowi, mało tego poproszę żeby przepuściła w kolejce :*

male liski Jej dopiero staranka były, a tu juz objawy ciążowe..;)) Czego chcieć więcej ;) Tobie tez cudnych kolejnych miesiący :)

mamakaja To juz nie długo maluszek będzie z Tobą :) Ale ten czas szybko biegnie na tym forum

Wczoraj straciłam nadzieje na owulację, zblizała się bo bolał jajnik, a po teście nic, koniec , zero odczuć...a tu dzieś o 15-tej mnie dopadło...jednak jeden pecherzyk z lewej strony tylko- ginek miał rację

Piranhu W jakiej dawce można właczyć gonadotropiny na początku?? Kupilabym na necie może..chyba że uda mi sie pogadać z ginkiem we wtorek... Mnie interesuje najbardziej Gonal F w penie. Stymulacje mam zawsze od 5-9dc , a nie wiem jak sie gonadotropiny stosuje...

:happy2: Dorcia jak dla mnie wyglada to jak jajka...:happy2: za 2 tyg już musi być widać! Szybko zleci. :tak: super że maluch rozwija sie wzorowo!

Piranha oceniła juz wyniki mojego małża... Najlepszym rozwiązaniem bedzie inseminacja....lub miesiące miesiące naturalnych starań...a tyle czasu to my nie mamy,wiek juz nie ten.
Na razie nie wiem od czego zacząć,i jak wygląda taka procedura. Walczyć będziemy dalej. Ale juz marzenia o synku zostaną chyba niespełnione.

Małe liski, beta pięknie rośnie. Nie denerwuj się. Ja bętę robiłam tylko raz - właśnie w tej ciąży. Ale lekarz powiedział, że potrzeby nie było.
Vivienka, na kiedy masz dokładnie termin, bo Ty chyba na marzec, a ja mam 5 kwietnia.
Dorcia, piękna fotka. Ja tam obstawiam siuraczka a nie łechtaczkę. Nawet na zdjeciu jak facet wygląda - prawdziwy flirciarz, tyle ciotek zarywać. :-D
Anette, to ja o grzybki też poproszę. :-)

Lecę spać, bo padam na ryjofon. Cały dzień na nogach, a przez to ciepło zmęczenie odczuwa się podwójnie.

Matik gratulacje Kochana, niech tym razem wszystko się uda!!

Nusia, jestem na liście nadal, @ dziś przyszła... wpisz mi na razie 25 września. Kochana, ani się obejrzysz i Ty zafasolkujesz, zobaczysz!

zakręciu, super wieści, że z małym wszystko ok. a szpital, wiesz, oni dla zwrotu z nfz trzymają na obserwacjach te 3 dni, raz dwa i będziesz już w domciu

Dorciu, kurcze, ciekawe kto u Ciebie mieszka, ale najważniejsze, że wszystko w porządku!!

Kochane, ja dziś nie dość że pierwszy dzień @ to jeszcze cały dzień latałam i pracowałam. teraz siadam w piżamie przed tv i obejrzę mecz otwarcia w siatkówkę. a może i przysnę troszkę :)

Macy, mogę Ci podesłać kilka zajączków w zamian może za kilka grzybków mun ;-)
A tak a propos grzybów to mój synek jak znalazł zajączka zaczął głośno krzyczeć "mamo królik, królik"!!

Dorcia, super, że Kropek rośnie zdrowo i ładnie fika :tak:

Dorcia, jaka cudna piąsteczka, właśnie przybiłam piątkę do monitora, przekaż Kropkowi :-)

małe liski, przyrost co prawda jest niższy jak zazwyczaj (beta na tym etapie czyli w 18 dpo - 14t4d wynosi zazwyczaj powyżej 1000 mIU/ml) ale niższe przyrosty się zdarzają i często nic złego nie oznaczają, czytałam o dziewczynie, która w 18 dpo miała betę 329 i wszystko było w porządku. Twoja beta się podwaja i jest wyższa jak minimalne 66% w ciągu 2 dób (tak jak piszesz wzrosła o 90%), najlepiej w przyszłym tygodniu sprawdź raz jeszcze poziom by zobaczyć czy dynamika przyrostu się utrzymuje, trzymam mocno za Was kciuki i wierzę, że jest dobrze.

Airfix, gonadotropiny bez problemu zakupisz w necie, Gonal F w penie jest strasznie drogi (i musi być przechowywany w lodówce więc wysyłka może odpadać), najtańszą i bardzo dobrą gonadotropiną jest Fostimon (dziewczyny biorą np. jedną ampułkostrzykawkę w 3, 5 i 7 dc albo w 5, 7 i 9 dc.)

vviedźma, może podpytaj o inseminację Nuuuśkę? Ona o tym myślała i na pewno jest zorientowana w procedurach.

reklama
Do góry