reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oki dziewczynki ...idę ogolić raciczki i jadę !!!

Boje się jak cholera ... boję się bardziej niż prenatalnego !!! Nie wiem dlaczego ! Mam złe przeczucia !!!

Dziękuję za wszystkie kciuki !!! Nie puszczajcie - proszę !!!
Odezwę się jak tylko dam radę !!!

reklama
hej hej :)))

matik ale super wiesci !!! strasznie sie ciesze, rosnijcie zdrowo ( we dwojke czy trojke to juz nieistotne :-D). Umowilas sie juz na wizytke ?

zakreciu przepraszam Cie Slonce ze nie odpisalam, ale dopiero dzis rano doladowalam konto. Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze, mowilam !! Czarownica jestem :wściekła/y: Odpoczywaj, nie stresuj sie i nie denerwuj,czasem w badaniach wychodza jakies nieprawidlowosci ktore czesto okazuja sie zupelnie nieprawdziwe :*

Dorcia Ty wiesz ! Ciocia mocno trzyma kciuki za Was :***

kate.. kochana czy zmienic Ci termin planowania staranek ? Bo mialas wpisany na lato2014 a to juz chyba nieaktualne :blink:

Annette czy i Tobie mozna juz pogratulowac ?? :D bedziesz robic betke ?

liluś eeee a moze jednak sie nie pojawila ? kurcze ostatnio tak lecimy ze az milo patrzec jak juz Nasze grono staraczkowe sie zmniejsza :) Boje sie tylko ze zostane tu calkiem sama jak tak dalej pojdzie :zawstydzona/y:

piranha dzis odpisze na eska. A co do zabiegu, w przyszlym tygodniu bede dzwonic do gina, bo robilam badanka, wszystko wyszlo pieknie, TSH spadlo - 1,24 ale niestety mocz rozciaprany tak ze hej...wyszly mi erytroctyty w moczu,wiec co za tym idzie sladowe slady krwi, do tego pH - 6.00 boje sie troche ze cos sie dzieje, bo skad krew w moczu w 12dc ? :nerd: musze sie w przyszlym tygodniu przejsc do lekarza powtorzyc badania, bo moze to po prostu jakas infekcja..choc ciezko ja miec a o tym nie wiedziec, a mnie zupelnie sie nic nie dzieje.

Milego dzionka dziewczynki :*
attachment.php

Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.09 ( 4 cykl starań )
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ .09 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
zakrecia super ze z Igorkiem wszystko ok.Nie bylo innej opcji ;-)

Dorcia nie stresuj sie /ltwo mowic wiem.../ wszystko będzie dobrze a ty nam to za kilka godzinek potwierdzisz ;-) &&&&&&&&&&&&&&&

Ja tez juz schizuje... a jeszcze tyle dni do kontroli:-(

Ostatnia edycja:
Heyka

Zakrecia super wiesci:)
Tak jak dziewczyny pisza niemoglo byc inaczej :)

Dorcia kciuki zaciskam &&&
Dzis bedziemy wiedziec kogo tam masz :D

Ja tez 8 wrzesnia mam połowkowe i stresik powoli rosnie :/

Milego dnia

Hej dziewczyny.

Same dobre wiesci widze, super :-)

Mamakaja Zakretka bardzo sie ciesze ze z maluszkam wszystko ok.
Matik tak masz racje teraz Nuśka i Krystianmartin &&&&&&& za was dziewczyny, aby wam rowniez sie udalo &&&&&&&&&

Dorciu chcialam Ci tylko powiedziec ze dzis mija dokladnie rok jak dowiedzialam sie ze moj kropek bedzie chlopcem, nawiasem mowiac szalalam ze szczescia, a bylam dokladnie na takim etapie ciazy jak Ty teraz. Ale jednak najbardziej najbardziej to zycze Ci abys uslyszala dzis same dobre wiesci, to bijace serduszko, te male paluszki i fikajacego zdrowego bobasa ;-) &&&&&& czekam na wiesci.

Pozdrawiam i milego dnia wszystkim zycze.

PS. Kate strasznie Ci dziekuje ze doradzilas mi w sprawie wozka. Pewnie gdyby nie Ty nie wysililabym sie na przetestowanie nawet w sklepie tego Maclarena ale to byl naprawde strzal w 10. Dzieki raz jeszcze :*

Dorcia, czekam na wieści. wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie i wysyłam niebieskie fluidki ;-)

Nuuuśka, sama już nie wiem :-) Chyba możesz :-D Wszystko niby ok, tylko mocno mnie podbrzusze boli, to mnie trochę martwi.test coraz bardziej wyraźny. Może w poniedziałek skoczę na betę.

Tymczasem idziemy z rodzinką do lasu na grzyby. Miłego dnia Kobietki.

Nuuska :* nie lam sie kobieto Juz niebawem i Ty bedziesz miala swojego coska :)

dorcia &&&&&&&&

Annete to Gratuluje :) nudnych 8 miesiecy i ciesz sie kazdym dniem bo szyyyybko mijaja ;)

na wizycie dowiedzialam sie ze wszysko ok wyniki, ktg dobre Spytal sie czemu zostalam przyjeta to mowie ze mialam skierowanie od dr smulskiego a on aha to obserwujemy Wiec nic zebym wyszla dzisiaj :( nie lubie szpitali ale najwazniejsze ze z Igorkiem ok

reklama
Vivienka dobrze pamiętam? Wizytę masz 10? Bardzo ale to bardzo trzymam.kciuki żeby wszystko z coskiem było dobrze. I będzie, zobaczysz kochana :)

Kevinka Ty już czekasz na polowkowe, ale ten czas leci:)

Elmo pamiętam te emocje sprzed roku, ale to była radość!!!

Małe liski Anette jak samopoczucie?

Zakretka najważniejsze że wszystko w porządku z Igorkiem:)

Mnie dziś brzuch pobolewa ale już staram się nie stresowac:/

Dorcia &&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry