reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oki dziewczynki ...idę ogolić raciczki i jadę !!!

Boje się jak cholera ... boję się bardziej niż prenatalnego !!! Nie wiem dlaczego ! Mam złe przeczucia !!!

Dziękuję za wszystkie kciuki !!! Nie puszczajcie - proszę !!!
Odezwę się jak tylko dam radę !!!

reklama
hej hej :)))

matik ale super wiesci !!! strasznie sie ciesze, rosnijcie zdrowo ( we dwojke czy trojke to juz nieistotne :-D). Umowilas sie juz na wizytke ?

zakreciu przepraszam Cie Slonce ze nie odpisalam, ale dopiero dzis rano doladowalam konto. Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze, mowilam !! Czarownica jestem :wściekła/y: Odpoczywaj, nie stresuj sie i nie denerwuj,czasem w badaniach wychodza jakies nieprawidlowosci ktore czesto okazuja sie zupelnie nieprawdziwe :*

Dorcia Ty wiesz ! Ciocia mocno trzyma kciuki za Was :***

kate.. kochana czy zmienic Ci termin planowania staranek ? Bo mialas wpisany na lato2014 a to juz chyba nieaktualne :blink:

Annette czy i Tobie mozna juz pogratulowac ?? :D bedziesz robic betke ?

liluś eeee a moze jednak sie nie pojawila ? kurcze ostatnio tak lecimy ze az milo patrzec jak juz Nasze grono staraczkowe sie zmniejsza :) Boje sie tylko ze zostane tu calkiem sama jak tak dalej pojdzie :zawstydzona/y:

piranha dzis odpisze na eska. A co do zabiegu, w przyszlym tygodniu bede dzwonic do gina, bo robilam badanka, wszystko wyszlo pieknie, TSH spadlo - 1,24 ale niestety mocz rozciaprany tak ze hej...wyszly mi erytroctyty w moczu,wiec co za tym idzie sladowe slady krwi, do tego pH - 6.00 boje sie troche ze cos sie dzieje, bo skad krew w moczu w 12dc ? :nerd: musze sie w przyszlym tygodniu przejsc do lekarza powtorzyc badania, bo moze to po prostu jakas infekcja..choc ciezko ja miec a o tym nie wiedziec, a mnie zupelnie sie nic nie dzieje.

Milego dzionka dziewczynki :*
attachment.php

Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.09 ( 4 cykl starań )
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ .09 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
zakrecia super ze z Igorkiem wszystko ok.Nie bylo innej opcji ;-)

Dorcia nie stresuj sie /ltwo mowic wiem.../ wszystko będzie dobrze a ty nam to za kilka godzinek potwierdzisz ;-) &&&&&&&&&&&&&&&

Ja tez juz schizuje... a jeszcze tyle dni do kontroli:-(

Ostatnia edycja:
Heyka

Zakrecia super wiesci:)
Tak jak dziewczyny pisza niemoglo byc inaczej :)

Dorcia kciuki zaciskam &&&
Dzis bedziemy wiedziec kogo tam masz :D

Ja tez 8 wrzesnia mam połowkowe i stresik powoli rosnie :/

Milego dnia

Hej dziewczyny.

Same dobre wiesci widze, super :-)

Mamakaja Zakretka bardzo sie ciesze ze z maluszkam wszystko ok.
Matik tak masz racje teraz Nuśka i Krystianmartin &&&&&&& za was dziewczyny, aby wam rowniez sie udalo &&&&&&&&&

Dorciu chcialam Ci tylko powiedziec ze dzis mija dokladnie rok jak dowiedzialam sie ze moj kropek bedzie chlopcem, nawiasem mowiac szalalam ze szczescia, a bylam dokladnie na takim etapie ciazy jak Ty teraz. Ale jednak najbardziej najbardziej to zycze Ci abys uslyszala dzis same dobre wiesci, to bijace serduszko, te male paluszki i fikajacego zdrowego bobasa ;-) &&&&&& czekam na wiesci.

Pozdrawiam i milego dnia wszystkim zycze.

PS. Kate strasznie Ci dziekuje ze doradzilas mi w sprawie wozka. Pewnie gdyby nie Ty nie wysililabym sie na przetestowanie nawet w sklepie tego Maclarena ale to byl naprawde strzal w 10. Dzieki raz jeszcze :*

Dorcia, czekam na wieści. wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie i wysyłam niebieskie fluidki ;-)

Nuuuśka, sama już nie wiem :-) Chyba możesz :-D Wszystko niby ok, tylko mocno mnie podbrzusze boli, to mnie trochę martwi.test coraz bardziej wyraźny. Może w poniedziałek skoczę na betę.

Tymczasem idziemy z rodzinką do lasu na grzyby. Miłego dnia Kobietki.

Nuuska :* nie lam sie kobieto Juz niebawem i Ty bedziesz miala swojego coska :)

dorcia &&&&&&&&

Annete to Gratuluje :) nudnych 8 miesiecy i ciesz sie kazdym dniem bo szyyyybko mijaja ;)

na wizycie dowiedzialam sie ze wszysko ok wyniki, ktg dobre Spytal sie czemu zostalam przyjeta to mowie ze mialam skierowanie od dr smulskiego a on aha to obserwujemy Wiec nic zebym wyszla dzisiaj :( nie lubie szpitali ale najwazniejsze ze z Igorkiem ok

reklama
Vivienka dobrze pamiętam? Wizytę masz 10? Bardzo ale to bardzo trzymam.kciuki żeby wszystko z coskiem było dobrze. I będzie, zobaczysz kochana :)

Kevinka Ty już czekasz na polowkowe, ale ten czas leci:)

Elmo pamiętam te emocje sprzed roku, ale to była radość!!!

Małe liski Anette jak samopoczucie?

Zakretka najważniejsze że wszystko w porządku z Igorkiem:)

Mnie dziś brzuch pobolewa ale już staram się nie stresowac:/

Dorcia &&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry