hej hej
))
matik ale super wiesci !!! strasznie sie ciesze, rosnijcie zdrowo ( we dwojke czy trojke to juz nieistotne
). Umowilas sie juz na wizytke ?
zakreciu przepraszam Cie Slonce ze nie odpisalam, ale dopiero dzis rano doladowalam konto. Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze, mowilam !! Czarownica jestem
Odpoczywaj, nie stresuj sie i nie denerwuj,czasem w badaniach wychodza jakies nieprawidlowosci ktore czesto okazuja sie zupelnie nieprawdziwe :*
Dorcia Ty wiesz ! Ciocia mocno trzyma kciuki za Was :***
kate.. kochana czy zmienic Ci termin planowania staranek ? Bo mialas wpisany na lato2014 a to juz chyba nieaktualne
Annette czy i Tobie mozna juz pogratulowac ??
bedziesz robic betke ?
liluś eeee a moze jednak sie nie pojawila ? kurcze ostatnio tak lecimy ze az milo patrzec jak juz Nasze grono staraczkowe sie zmniejsza
Boje sie tylko ze zostane tu calkiem sama jak tak dalej pojdzie
piranha dzis odpisze na eska. A co do zabiegu, w przyszlym tygodniu bede dzwonic do gina, bo robilam badanka, wszystko wyszlo pieknie, TSH spadlo - 1,24 ale niestety mocz rozciaprany tak ze hej...wyszly mi erytroctyty w moczu,wiec co za tym idzie sladowe slady krwi, do tego pH - 6.00 boje sie troche ze cos sie dzieje, bo skad krew w moczu w 12dc ?
musze sie w przyszlym tygodniu przejsc do lekarza powtorzyc badania, bo moze to po prostu jakas infekcja..choc ciezko ja miec a o tym nie wiedziec, a mnie zupelnie sie nic nie dzieje.
Milego dzionka dziewczynki :*
Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2
WRZESIEŃ 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.09 ( 4 cykl starań )
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )