reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja, dziękuję, się czuję dobrze, żadnych objawów prócz bolących sutków.
Ty już chyba tuż tuż, kiedy masz termin?

Zakręcia, dziękuję.

Vivienka, gdzie suwaczek?

reklama
Dorcia super, ciesze sie bardzo że wszystko w porządku! Kropek na pewno niedługo ujawni swoją płeć, tylko potrzyma nas jeszcze w niepewności chwile

mamakaja mnie dopada już śpiączka, chodzę niewyspana i ziewam. minimalne mdłości ale za to nastrój średni, hormony buzują

Piranhiu zrobiłam betę raz jeszcze, czekam na wyniki....

Dorcia super wieści, bardzo się cieszę :-)
Mamakaja buziaczek
Małe liski piękna opowieść, cieszę się że pojawiają się objawy ciążowe
Miłej soboty wszystkim

Annette tak już niedługo. Cesarkę mam 15 września. Od jutra za 2 tygodnie :)

Małe liski to byśmy się zgraly, ja też ciągle spiaca jestem;)

Dorcia bardzo się cieszę, świetna wiadomość:)

Maggie też Ci śle buziaki:)

Małe liski myśle, że nie powinnas sie niepokoić bo w ciąży beta przyrasta o co najmniej 66% w ciągu 48 godz i bodajże 112% w ciągu 72 godz.

reklama
dokładnie małe liski minimalny przyrost przez dwa dni to 66%. Ja przyrostu nie sprawdzałam... ale w 12 tc moja beta wynosiła połowę normy dla 12 tc! A wszystko było ok :)

Do góry