reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dawno mnie nie bylo mam pytanko stosuje diete na syna czy mozna brac witaminy na wlosy w ktorym sklad jest taki witamina d cynk tauryna kwasy dha i jakies podobne jeszcze ostatnio badalam sod i potas i sa w gornej granicy normy :-) pozdrawwiam

reklama
Nusia, kochana, myślałam już że się nie pojawi, chociaż dzialaliśmy tak na granicy błędu ;-) i nawet tempka nie spadała aż do dziś, więc już tylko czekam na tą okropną @ i niech się nowy cykl zaczyna

Lili ja bym działała. Widziałaś statystyki i wiesz o tym,ze odstep niejest tak ważny. Poprostu pilnuj ph,zakwaszaj sie irygacje i tamponik wrazie czego tylko bez przesady zebys wszystkiego nie pozabijala ;)
Maz niech wezmie gorąca kąpiel jeszcze jajka mu wygrzej swieczki i heya ;)
A wy mieliscie przerwe czy codziennie dzialaliscie?
Trzymam kciuki za obranie dobrej decyzji ;)
&&&&

Ostatnia edycja:
Lily @ nie ma wiec nic nie stracone :tak:
Aljul dopisz sie chociaz na list;-) oczekujących co ??? Bo ja tam samotnie sie tam czuje.Kate jest ze mna ale chyba zaczyna staranka niedlugo....

Maggie, Kira, Ania, Nuśka, Kate, dziękuję Wam bardzo :tak:

Nuuuśka, poczekaj z wykreślaniem do jutra, jutro termin @ więc wszystko się może zdarzyć :-(

Lili, ja też często nie potrafiłam wyczuć momentu owulacji bo często nie miałam żadnych bóli. Jeśli jednak mnie coś bolało to przed owulacją jak pęcherzyk rósł to miałam takie pokłuwanie głównie przy chodzeniu, wstawaniu, jak pękł to ból był ostrzejszy, krótkotrwały. Po owulce ten ból był inny, taki tępy i ciągły. No właśnie, nie pomogłam Ci wcale :-D Dlatego zawsze bałam się tego 0+12.

Liski, super, ze beta pięknie przyrasta, myślę, ze trudno wywnioskować czy przyrost jest dziewczynkowy czy nie więc nie martw się na zapas :tak:

Dorcia, oby do soboty :tak: Daj znać zaraz po.

Zakręcia, wszystko będzie dobrze, nie martw się. Pobyt w szpitalu rozwieje wątpliwości.

Matik &&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą betę. Tym razem czuję, ze wszystko będzie dobrze :tak:

No dziewczyny to się w końcu dzieje

Małe liski piękna beta, gratuluję. myslę że przyrost jest bardzo łany, a jaki miałaś przy synkach?

Matik kciuki za jutrzejsza bete &&&

Anette gratuluję.

zakrecona będzie dobrze, musi być. trzymam kciuki.

:blink: dzięki dziewczyny za pocieszenie.
Co do poprawy jakości nasienia,to nie wiem czy coś jeszcze w tej kwestii pomoże..ja już od miesięcy faszeruje mojego suplementami 'na chłopaka',i te wyniki to już po wspomagaczach. W poniedziałek umówiłam się na wizyte do ginekolożki,i zobacze jak ona to widzi. :dry: najbardziej mnie drażni jak się przychodzi do nowego lekarza po wielu miesiącach niepowodzeń,i zaczynamy od punktu wyjścia...badania..obserwacje..suplementacje. A ja już to przerabiałam,i chce iść o krok do przodu. Nie wiem czy nadal czekać kolejne miesiące,czy poszukać jakiejś kliniki bezpłodności i zdecydować się na inseminacje...? Nie mam nic przeciwko tej metodzie. A swoje lata już mamy,i młodsi się nie robimy.

Airfix :-) hej! To działaj babko! Tylko bez spinki! :cool2: jakby to nie był ten cykl. &&&

Marchewka :sorry: mnie to chyba siurak nie jest pisany. A powiedz mi czy Ty w cyklu staraniowym używałaś sody? Bo ja już tysiac myśli miałam,że może przez nią wszystkie chłopaki wypalam czy co!:dry: A poza tym z leniwcami pospolitymi mojego małża to na synka szans chyba nie mamy. zanim się chłopaki zbiorą.....to już padną!

Piranha dzięki,na pewno prześle! ale jutro pod wieczór. :happy2: bede wdzięczna za Twoja opinie.
Cdn.

:rofl2::-) a poza tym to taki wysyp ciąż jest tutaj że chyba zacznę monitor pocierać:-D

Anette :-) gratuluje! Niech wszystko potoczy się pomyślnie!

........w zeszłym roku jadąc na urlop nad morze widziałam wiele bocianów....w tym roku same....krowy:dry:
:happy2: tylko przy wyjeździe dostrzegłam rodzinke boćków,i to mnie natchnęło optymizmem. Ach....

reklama
Kiraa cieszę się że masz zielone światełko, zatem do dzieła :-)
Wiedźma ja to bym pewnie nie czekała bo ja raczej z tych niecierpliwych i poszłabym do kliniki
Ale newsów tutaj ostatnio na forum mam nadzieje że to zaraźliwe :-)

Do góry