reklama
zakrecona
Fanka BB :)
Male liski gratuluje rosnijcie zdrowo milego wieczoru
ja juz po wizycie i niestety bez dobrych wiesci
jutro algo w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala bo dzis na ktg wyszla sporadyczna arytmia serduszka i chce to poobserwowac przez 2-3 dni czy to chwilowe bo serduszko sie rozwija czy cos innego
ja juz po wizycie i niestety bez dobrych wiesci
jutro algo w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala bo dzis na ktg wyszla sporadyczna arytmia serduszka i chce to poobserwowac przez 2-3 dni czy to chwilowe bo serduszko sie rozwija czy cos innego
male liski Pieknie że beta przyrasta Zobaczysz będzie córcia... nie moze byc inaczej Teraz się worek z dziewczynkami musi otworzyć
Zakrecia Kochaniutka będzie dobrze, musi być ..:* Trzymam kciuki żeby to tylko chwilowe było, a na pewno będzie &&&&
Piranhu Zdolniutką masz córeńke
Anette Gratuluje..))) &&&& trzymam kciuki
vwiedzma Witaj dawno Cie nie było
Matik Super że jest wszystko dobrze i będziesz tez tuliła córcie- zobaczysz &&&&
Nie udało mi się dzis na usg podejsc, obeszłam wszystkie przychodnie i gabinety prywatne...okazuje sie ze u nas nikt nie przyjmuje w czwartki, jedynie w centrum medyczynym mi proponowali na 19.30 za 150zł....za duzo..
Czuje jednak lewy jajnik tylko mocno, prawy tak sporadycznie wiec pewnie nic nie ma tam...zaczynami staranka dziś
Zakrecia Kochaniutka będzie dobrze, musi być ..:* Trzymam kciuki żeby to tylko chwilowe było, a na pewno będzie &&&&
Piranhu Zdolniutką masz córeńke
Anette Gratuluje..))) &&&& trzymam kciuki
vwiedzma Witaj dawno Cie nie było
Matik Super że jest wszystko dobrze i będziesz tez tuliła córcie- zobaczysz &&&&
Nie udało mi się dzis na usg podejsc, obeszłam wszystkie przychodnie i gabinety prywatne...okazuje sie ze u nas nikt nie przyjmuje w czwartki, jedynie w centrum medyczynym mi proponowali na 19.30 za 150zł....za duzo..
Czuje jednak lewy jajnik tylko mocno, prawy tak sporadycznie wiec pewnie nic nie ma tam...zaczynami staranka dziś
Kiraa
Alllleee wiesciii:-)
jak sie ciesze, worek z ciezarowkami uwazam za rozwiazany..... Wysypywac sie kolejne ciezarowki:-)
liski
przyrost ladny:-)
Anetko
gratuluje jak fajnie
matikus jak samopoczucie?
zakreciu
czy Igorek jest owiniety pepowina? Sprawdzali w usg? Trzymam kciuki
A ja przeziebiona na maxa, kicham szkoda gadac
jak sie ciesze, worek z ciezarowkami uwazam za rozwiazany..... Wysypywac sie kolejne ciezarowki:-)
liski
przyrost ladny:-)
Anetko
gratuluje jak fajnie
matikus jak samopoczucie?
zakreciu
czy Igorek jest owiniety pepowina? Sprawdzali w usg? Trzymam kciuki
A ja przeziebiona na maxa, kicham szkoda gadac
Zakręcona jestem z Tobą kochana ... nie martw się - łatwo powiedzieć ! Bądź dobrej myśli !!! Często arytmia wychodzi przy intensywnym wzroście ... spotkałam się z niejedną taką sytuacja i wszystko było ok !!!
Ja na echo serca płodu idę w 20 tc !!!
Ja na echo serca płodu idę w 20 tc !!!
dziewczyny poradzcie poszłam na monitoring o 16 i pęcherzyk jeszcze nie pękł a rano o 8 miałam ból lewego jajnika, test owu tez pozytywny i temperatura tez poszła do góry. No i co ja mam teraz dziewczyny robić, chciałam trafić o+12. lekarz powiedział, że pęknie dziś albo jutro no i co ja mam biedna robić? działać dziś? a jak akurat będzie owu to wstrzelę się w chłopaka nie mam pojęcia co robić teraz 19 tez mam ból tego lewego jajnika. Jednak ból nie oznacza pękniecia;/
Elle87
KochajacaMama87
Male liski ładny przyrost, na pewno będzie z tego córcia, zobaczysz
Lili ja miałam wczoraj taką sytuację, że rano test był pozytywny a jak byłam o 17 u gina to pęcherzyk jeszcze nie pękł i powiedział mi, że pęknie w nocy lub na drugi dzień rano więc ja nie patrząc na odstęp zadziałałam pęcherzyk przypuszczam, że pękł dziś w południe bo czułam taki inny ból, bardzo mocny przy siadaniu więc decyzja należy do Ciebie. Twój pęcherzyk może pęknąć dzisiaj a może też jutro nawet popołudniu, ciężko to dokładnie określić. trzymam kciuki za staranki :-)
Lili ja miałam wczoraj taką sytuację, że rano test był pozytywny a jak byłam o 17 u gina to pęcherzyk jeszcze nie pękł i powiedział mi, że pęknie w nocy lub na drugi dzień rano więc ja nie patrząc na odstęp zadziałałam pęcherzyk przypuszczam, że pękł dziś w południe bo czułam taki inny ból, bardzo mocny przy siadaniu więc decyzja należy do Ciebie. Twój pęcherzyk może pęknąć dzisiaj a może też jutro nawet popołudniu, ciężko to dokładnie określić. trzymam kciuki za staranki :-)
Matik2012
O małe liski jaki piękny przyrost gratuluje
U mnie dzięki na razie ok ale trochę sie denerwuje, jutro ważne wyniki dla mnie i pewnie ze stresu przespałam teraz 3 godz
Lila to moze w nocy albo rano lepiej staranka
U mnie dzięki na razie ok ale trochę sie denerwuje, jutro ważne wyniki dla mnie i pewnie ze stresu przespałam teraz 3 godz
Lila to moze w nocy albo rano lepiej staranka
Anette wiedziałam!!! Mega gratulacje.
ZAKRECIA jestem z tobą myslami i musi byc dobrze. Zobaczysz.
Pirania no właśnie nie robiłam testów bo nie mam a kasy nie mialam zeby zamowic :-( Dopiero teraz bede mogla zamówic.
Zawsze po owu cycki bolały, teraz nic. W 22 dc tylko bol charakterystyczny na owu i jeszcze smialam sie do meza ze moze podziałamy
ZAKRECIA jestem z tobą myslami i musi byc dobrze. Zobaczysz.
Pirania no właśnie nie robiłam testów bo nie mam a kasy nie mialam zeby zamowic :-( Dopiero teraz bede mogla zamówic.
Zawsze po owu cycki bolały, teraz nic. W 22 dc tylko bol charakterystyczny na owu i jeszcze smialam sie do meza ze moze podziałamy
reklama
hejka
Annette ale super !!! strasznie sie ciesze, sypiemy sie jak nie wiem co !!! ale to dobrze, niech zla passa od Nas idzie sioo ! wykopsuje Cie wiec z listy
zakrecia kochana nie martw sie, na pewno wszystko wyjdzie w porzadku w badankach, daj mi znac jak bedziesz juz w szpitalu, bo tu czasem nie zagladam i boje sie ze przeocze co u Was. Jestem z Toba myslami :**
piranha dziekuje dostalam jutro odpisze, dzis juz padam na cyce, ufff ciezki dzien.
liluś kochana co z Twoja wredna @ ?? czy jest szansa ze sie nie pojawi ??? ))
Milej nocy dziewczynki.
Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2
SIERPIEŃ 2014 :
lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )
WRZESIEŃ 2014 :
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )
Annette ale super !!! strasznie sie ciesze, sypiemy sie jak nie wiem co !!! ale to dobrze, niech zla passa od Nas idzie sioo ! wykopsuje Cie wiec z listy
zakrecia kochana nie martw sie, na pewno wszystko wyjdzie w porzadku w badankach, daj mi znac jak bedziesz juz w szpitalu, bo tu czasem nie zagladam i boje sie ze przeocze co u Was. Jestem z Toba myslami :**
piranha dziekuje dostalam jutro odpisze, dzis juz padam na cyce, ufff ciezki dzien.
liluś kochana co z Twoja wredna @ ?? czy jest szansa ze sie nie pojawi ??? ))
Milej nocy dziewczynki.
Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2
SIERPIEŃ 2014 :
lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )
WRZESIEŃ 2014 :
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )
Podziel się: