reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Male liski gratuluje :) rosnijcie zdrowo:) milego wieczoru

ja juz po wizycie i niestety bez dobrych wiesci :(
jutro algo w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala bo dzis na ktg wyszla sporadyczna arytmia serduszka i chce to poobserwowac przez 2-3 dni :( czy to chwilowe bo serduszko sie rozwija czy cos innego

male liski Pieknie że beta przyrasta :) Zobaczysz będzie córcia... nie moze byc inaczej ;) Teraz się worek z dziewczynkami musi otworzyć ;)

Zakrecia Kochaniutka będzie dobrze, musi być ..:* Trzymam kciuki żeby to tylko chwilowe było, a na pewno będzie &&&&

Piranhu Zdolniutką masz córeńke :)

Anette Gratuluje..:)))) &&&& trzymam kciuki :)

vwiedzma Witaj ;) dawno Cie nie było :)

Matik Super że jest wszystko dobrze i będziesz tez tuliła córcie- zobaczysz &&&&

Nie udało mi się dzis na usg podejsc, obeszłam wszystkie przychodnie i gabinety prywatne...okazuje sie ze u nas nikt nie przyjmuje w czwartki, jedynie w centrum medyczynym mi proponowali na 19.30 za 150zł....za duzo..
Czuje jednak lewy jajnik tylko mocno, prawy tak sporadycznie wiec pewnie nic nie ma tam...zaczynami staranka dziś :)

Alllleee wiesciii:-)

jak sie ciesze, worek z ciezarowkami uwazam za rozwiazany..... Wysypywac sie kolejne ciezarowki:-)

liski
przyrost ladny:-)

Anetko
gratuluje :-D jak fajnie

matikus jak samopoczucie?

zakreciu
czy Igorek jest owiniety pepowina? Sprawdzali w usg? Trzymam kciuki

A ja przeziebiona na maxa, kicham szkoda gadac

Zakręcona jestem z Tobą kochana ... nie martw się - łatwo powiedzieć ! Bądź dobrej myśli !!! Często arytmia wychodzi przy intensywnym wzroście ... spotkałam się z niejedną taką sytuacja i wszystko było ok !!!
Ja na echo serca płodu idę w 20 tc !!!

dziewczyny poradzcie poszłam na monitoring o 16 i pęcherzyk jeszcze nie pękł a rano o 8 miałam ból lewego jajnika, test owu tez pozytywny i temperatura tez poszła do góry. No i co ja mam teraz dziewczyny robić, chciałam trafić o+12. lekarz powiedział, że pęknie dziś albo jutro no i co ja mam biedna robić? działać dziś? a jak akurat będzie owu to wstrzelę się w chłopaka nie mam pojęcia co robić teraz 19 tez mam ból tego lewego jajnika. Jednak ból nie oznacza pękniecia;/

Male liski ładny przyrost, na pewno będzie z tego córcia, zobaczysz :tak:
Lili ja miałam wczoraj taką sytuację, że rano test był pozytywny a jak byłam o 17 u gina to pęcherzyk jeszcze nie pękł i powiedział mi, że pęknie w nocy lub na drugi dzień rano więc ja nie patrząc na odstęp zadziałałam :tak: pęcherzyk przypuszczam, że pękł dziś w południe bo czułam taki inny ból, bardzo mocny przy siadaniu więc decyzja należy do Ciebie. Twój pęcherzyk może pęknąć dzisiaj a może też jutro nawet popołudniu, ciężko to dokładnie określić. trzymam kciuki za staranki :-)

O małe liski jaki piękny przyrost gratuluje

U mnie dzięki na razie ok ale trochę sie denerwuje, jutro ważne wyniki dla mnie i pewnie ze stresu przespałam teraz 3 godz

Lila to moze w nocy albo rano lepiej staranka

Anette wiedziałam!!! Mega gratulacje.
ZAKRECIA jestem z tobą myslami i musi byc dobrze. Zobaczysz.
Pirania no właśnie nie robiłam testów bo nie mam a kasy nie mialam zeby zamowic :-( Dopiero teraz bede mogla zamówic.
Zawsze po owu cycki bolały, teraz nic. W 22 dc tylko bol charakterystyczny na owu i jeszcze smialam sie do meza ze moze podziałamy :sorry2:

reklama
hejka :)

Annette ale super !!! strasznie sie ciesze, sypiemy sie jak nie wiem co !!! :-D:-D ale to dobrze, niech zla passa od Nas idzie sioo ! wykopsuje Cie wiec z listy :D

zakrecia kochana nie martw sie, na pewno wszystko wyjdzie w porzadku w badankach, daj mi znac jak bedziesz juz w szpitalu, bo tu czasem nie zagladam i boje sie ze przeocze co u Was. Jestem z Toba myslami :**

piranha dziekuje dostalam :D jutro odpisze, dzis juz padam na cyce, ufff ciezki dzien.

liluś kochana co z Twoja wredna @ ?? czy jest szansa ze sie nie pojawi ??? :)))

Milej nocy dziewczynki.
attachment.php

Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 2

SIERPIEŃ 2014 :

lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )

WRZESIEŃ 2014 :

Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Do góry