Verita Tak, mogłaby być dwójka dzieciaczków w tym cyklu, ale niestety w tym cyklu się nie staramy o czym pisałam wcześniej
macy Powodzenia !! I odezwij się jak tylko będziesz mogła
Vivienka Ja się tej owulacji boję jak diabli, bo od 3 dni mam tak mocne bóle przedowulacyjne że kosmos, więc nie chce sobie wyobrażać co będzie jak to pęknie. Dziś czuje duży dyskomfort i ból jak chodzę, jak się schylam, jak staje na palcach...A oczywiscie wszystko musze zrobić tu w domu, mało tego chodze jeszcze sprzatac do tamtego domu, wysiadam. Ale przeciez nikt tego nie zrozumie tu, bo jak tylko mówie ze coś mnie boli to ciotka gada- jaka to ona jest zmeczona, a to ja kolano boli, a to to, a to tamto, lezy cały dzien i gada przez tel.
Masz jakies objawy ciążowe??
Zakrecona Super że zdecydowalas sie na ta szkołe rodzenia
Będzie Ci łatwiej. Ja bardzo załowałam że nie mialam mozliwosci chodzenia , przynajmniej nauczyłabym się tych masaży na bóle krzyżowe....Teraz tez mi nie bedzie dane chodzic , bo musiałabym 40km dojeżdzać, a M . wraca codzien o 18 z pracy..wiec ani tak, ani tak.A jeszcze synek przeciez jest, nie mam z kim go zostawić
Musisz mi opisać jak się robi te masaże
Udanej imprezy :*
aljul Bardzo przykra historia...Nie ma słów nawet..
aljul to nie ja pisałam o tym że M. bez energii i że to na chłopca
wydaje mi się że verita pisała że po suplementach chlopczykowych M. powinien miec duzo energii, a On nie ma jej
Mi się znów wydaje że dieta dziewczynkowa i te suplementy powoduje brak energii życiowej, czyli u mnie jak najbardziej sie sprawdza.
Ostatnio zrzeszyłam i zjadlam dwa razy ziemniaki z jajkiem sadzonym, bo coś mi się robiło ze strony serca...i powiem Wam że jak ręką odjął. Może faktycznie potas niski mam, moze zbadam w poniedzialek, jak się zwleke z łóżka, bo ciezko z tym jest , bo ten kocur spac nie daje.
Piranhu Czuje że jednak będzie mocno bolało
Nie wiem czy sobie już nie zacząć zbierać leków przeciwbólowych hahah A kiedy właczyć Duphaston albo Luteine?? na te 10 dni. Zaraz jak owulacje stwierdze chyba, tak? Bo nie wiem czy oba pękną na 100%, więc nie chce żeby jeden został i rósł, a tak się wchłonie najwyżej po Luteinie.