reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

małe liski trzymam równiez &&&&&&&&&&
marchew ogromniaste gratulacje. Gabriel śliczny, dużo zdrówka dla niego i oczywiście dla Ciebie.
elmo ale sliczny twój Michałek, biziaki dla Was.
klaudia zdrówka dla Ciebie i Martynki. Moj starszy syn jest z 17 tego Maja.
Dziewczyny ale macie sliczne storczyki, ja nie mam do nich ręki, każdy mi pada. raz je zaszusze a raz zaleję. Prześliczne kwiaty.

reklama
Justi_ A no właśnie, skąd ja to znam... jak sama nie pujde to albo nie załatwi, albo sie nic nie dowiem, a raczej dowiem - po paru dniach albo tygodniach.

Elmo Michaś przesłodki :)

Piranhu Wiedziałam że zakochasz sie w tych obu kociakach :) Teraz na pewno nie żałujesz juz że wziełaś dwa :)
Z tymi tempkami to sama nie wiem Piranhu ..bo poprzednie cykle faktycznie 1 faza granica temperatur 36,6-36,7 a w tym cyklu tak nisko zeszły , cykl zaczynałam juz z 35,5 i spada nawet do 36,3... jesli bym miała wysoki estradiol to i libido by było OK, a u mnie zero. Może te temperatury takie sa po odstawieniu Castagnusa? Diete staram sie trzymam od poczatku maja, suplementy biore równiez od maja..a tu takie rzeczy..Jeden plus ze inhibitor aromatazy ( czyli ta Femara ) obniza estradiol ;) Wiec moze jak dieta i suplementy nie dadza rady to chociaz Femara pomoze :)

a druga sprawa która mnie gębi to, to że znów mam PH wysokie..i po zaaplikowaniu Vitagyn C rosnie do 7 . Dałam dziś Rephresh , spadło ale nie wiem na jak długo.

ewelin00 Ja mam 9 storczyków, i stwierdzam że grunt to sie nimi za bardzo nie przejmować :) Bo jak chodziłam chuchałam, dmuchałam to padały, kwitły raz w roku...odpuściłam i ładnie rosną :)

male liski Ależ nas trzymasz w niepewności :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Dzięki za gratulacje. Nie czytam Was bo mam mało czasu( obecnie jestem na odpieluchowywaniu małego). Nawet sie boję czytac posty dziewczyn starających się o dziewczynkę bo zapewne nie zrobiłam wszystkiego. Na pewno nie zrobiłam... Więc jak już będę wiedziała co noszę to wpadnę do Was. Trzymam kciuki za każdą.

Elmo synek cud malina
Marchew Cudowny Bąbel.
Klaudia GRATULACJE, prześlij mi fluidki różowe chociaż teraz to już nic nie zmieni :-D
Dorcia kochana ale cudownie. Szczere gratulacje. Jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Ja nawet jeszcze wizyty nie mam umowionej... U mnie wie tylko mąż. Planuje nic nie pisnąc gdzies do 3 -mca. Mam nadzieję, że się uda.

Tak się cieszę, że mi się udało i tak się boję... hormony szaleją...

ja nie mogę, gdzie moje maniery! Dorcia i Milla - moje gratulacje :) trzymajcie się dzielnie przez te 8 miesięcy! trzymam kciuki z całych sił aby wszystko było dobrze...

hej dziewczynki

Piranha juz wie, ale i Wam powiem : my tu gadu gadu o seksowaniach a tu BACH godzina 16.00 i jak zaczelo rwac i bolec tak juz wiedzialam. W domu tescior pokazal I I wiec informuje, ze archiwum X ciag dalszy - 12dc zakonczyl sie owulacja tudziez jej dzisiejsza zapowiedzia :-D:-D

małe liski kurcze a taka mialam nadzieje, ze bedziesz miala dzis dobre wiesci :( ale glowka do gory, kolejnym razem na pewno sie uda :* a co do storczykow - jak bedziesz miala jakies pytanka wal smialo :D

matik a to chyba najczesciej tak jest, jak bardzo nam na czyms zalezy to zawsze sie chrzani, a jak podchodzimy do tego obojetnie to nagle sie okazuje, ze wszystko uklada sie pieknie :sorry2:

zakrecia hop hop co tam u Ciebie kochana ????

cześć dziewczyny, ja chyba jestem słabo zorganizowana, w ogóle niema czasu tak jak Wy na śledzenie forum, czytam z doskoku i jestem zła na siebie, bo niedługo chce zacząć starania a tu ciagle doczytuje nowe rzeczy jak np. to, że trzeba dbać o ph od końca miesiączki, ja myślałam, że tyko przy staraniach oj oj chyba ciężko będzie mi zaplanować ta wyśnioną dziewczynkę.

Airfix co czytam twoje posty to niemogę wyjść z podziwu, znasz odpowiedzi na wszystkie pytania, na pewno uda Ci się w staraniach dziewczynkowych. Napisz mi proszę jeśli możesz o co chodzi z tym leżeniem na brzuchu aby pozbyć się większości plemników po staraniach według Tamary

male lisko, przykro mi że Ci się nie udało, ale będzie następny cykl i będzie dobrze. a powiedz jaką metodę zastosowałaś? przed owu czy o+12

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było, wybaczcie,ale muszę wrzucić na luz, nie myśleć cały czas o staraniach. Przepraszam, że tylko o sobie. U mnie dziś 11 dpo. W czwartek, w 9 dpo wyszła blada kreska, a dziś już cień prawie że nie do wypatrzenia. Kropeczka nie dała rady :-( Jutro powinno mnie zalać, chyba że coś mi się pomiesza z powodu luteiny. Postanowiliśmy odłożyć na trochę starania.

Trzymam kciuki za fasolki Dorci i Milli. Komuś jeszcze się udało?

Małeliski, przykro mi, że u ciebie też minusik.

Pozdrawiam was. Nie zapominajcie o mnie :*

Do góry