Hej hej :-)
gdusia, może koleżance sprzyjały za to inne czynniki, hormony to co prawda ważny czynnik ale jest jeszcze 6 innych, spełniając nawet wszystkie czynniki nie mamy 100% a jedynie bardzo duże szanse.
kate, ja dla Krzysia miałam spacerówkę Maclaren Techno XLR, był super.
Justi, no właśnie ciężko u mnie ostatnio ze zdjęciami ale poprawię się
Nuuuśka, myślę, że dziś będzie w sam raz, miłego serducha zatem życzę
Kociaki są świetne, gdzie ja tam one, normalnie czuję się śledzona ;-), straszne z nich miziaki się robią. Charakter Ragdolli nie jest żadną ściemą co próbowała wmówić mi np. moja mama, te koty nie mają nawet krztyny agresji i instynktu obronnego, ani razu nie podrapały podczas gdy większość kotów w takich sytuacjach by tak zapewne zrobiła przy moich dzieciach, z Nemo to dosłownie szmaciana laleczka. Oczywiście pilnuję by dzieci ich nie zamęczyły, zakochałam się w tych dwóch futrzakach, muszą być zawsze blisko siebie i blisko mnie, gdy się bawią to normalnie lepsze to jest dla mnie jak oglądanie filmu :-) Ostatnio przez te rożne problemy nachodziły mnie wieczorami lęki i czarne myśli, odkąd mam koty to to minęło.
małe liski, mam nadzieję, że zatestowałaś i wkleisz nam tu za chwilkę zdjęcie pięknej kreski testowej. Właśnie doczytałam, że testujesz jutro, nie odstawiaj zatem Duphastonu, wykres mega ciążowy
iweet, nie wiedziałam, że masz endometriozę, niestety przy tej dolegliwości jest zazwyczaj znacznie podniesiony poziom estradiolu, endometrioza i PCO hormonalnie niezbyt sprzyjają staraniom o dziewczynkę ale można przecież innymi czynnikami znacznie zwiększyć prawdopodobieństwo. Ja bym nie odpuściła, mi bardziej zależało na tym by synek miał po prostu rodzeństwo z małą różnicą wieku niż na córeczce ...a że się udało połączyć jedno z drugim to jestem mega szczęśliwa :-)
Elmo, Michaś jest cudowny, jaka słodka roześmiana buzia, mam ochotę go wyjąć na chwileczkę ze zdjęcia i wyściskać :-)