cześć dziewczyny witaj poweekendowo
My weekend spedzilismy poza domem w sobotę WesołeMiasteczko taki spóźniony mały drobiazg do prezentu na Dzieńdziecka, a wczoraj u dziadków na ogródku także m. poszalał i dziś na kontroli dostał kolejne 2 tyg L4 na ta swoją nogę ..
mnie dziś zalało @ eh nie mogę się doczekać kiedy uda mi się zajśćw ciążę by @ poszedł na kilka dobrych miesięcy
niecierpietych dni zwłaszcza w pracy i z taką temp za oknem
El
lie , Vivienka eh jak nie ten cykl to MUSI być następny &&& :*
Piraniu mogłabyś zerknąć na moje 2 wykresy z poprzednich miesięcy czy Ovu dobrze zaznacza moją owulkę na ok 19-20 dc
w środę w 3dc chciałabym zrobić LH, FSH, Estriadol, TSH , prolaktynę i K,Na,Mg,Ca czy to nie za dużo przy jednym badaniu ? Czy to odpowiedniczas by wszystko zrobić w 3dc ?
Nie wiem też jaki obrać plan działania
skoro nie czuję owulki, a tyle co mogę ją odczytać to po tempkach, bo śluz ostatnie 2 miesiące miałammleczny właściwie w jednym dniu pojawił się w minimalnej ilości rozciągliwy czy "męczyć żołnierzyki m. I starać się codziennie – osłabiając żółnierzyki, czy próbować z odstepem 7-12 dniowym
Muszę mieć jakiś plan działania... zdecydowana byłam osłabiać codziennie żołnierzyki,ale czym blizej godziny zero już sama nie wiem co mam robić. Na pewno będe stosowała po @ lactovaginal ciekawa jestem jakie beda moje wyniki czy wszystko sie nie poprzesuwa, bo ostatnio nic nie idzie po mojej myśli
Kociak cudny <3 ehh mojemarzenie kolejne w kolejce
AIRFIX też mi się wydaje, że to wariujące Ph u ciebie to zasługa leków -
jak dziś się czujesz ? ehh powiem ci, że nieciekawie to wyglada skoro zemdlałaś
może powinnaś jednak iść do innego lekarza a nie czekać aż do środy ?
u nas temp ponad 30 stopni także nic tylko brac urlop i uciekać gdzieś nad wodę
ale niestety w pracy siedziec trzeba
Miłego dnia dziewczyny nie marudze już więcej , bo humor od kilku dni mam do bani ... mam nadzieje, że to hormony i @