reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobry wieczór kochane

wpadlam powiedziec ze caly czas trzymam kciuki za kazda i caly czas jjestem z Wami :-) jutro man wolne wiec moze poczytam troszke Was

Buziaki dla kazdej :-*

reklama
Hej kochane.
Ja pierwsza? Przepraszam ze sie nie odzywam, ale problemy same i moje staranka odchodza narazie na dalszy plan. Staram sie jednak diete trymac, i mam testy owu wiec moge wkoncu poobserwowac swoj organizm . Do wczoraj wieczor testy byly negatywne, wczoraj wieczorem bladzioc a dzis rano dosyc mocna kreska chociaz z drugiego sikania. Wezme do pracy testy to moze uda mi sie zrobic. Jak myslicie jak to wyglada. Tempka tylko malo wiarygodna dzisiaj bo od 4 sie budzilam i sac nie moglam.A oto fotka estow. DSC00367.jpg

Załączniki

• DSC00367.jpg
    DSC00367.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 42
cześć dziewczyny w ten kolejny upalny dzionek :)
taka pogoda ma być u nas tylko do czwartku wiec chyba nie pozostaje nic innego jak ją odpowiednio wykorzystać :)
choć Ja oczywiście jestem w pracy ...

Piraniu dobrze dorzucę jeszcze testosteron :) a m. jakie mógłby zrobić badania ?
co do wstrzemięźliwości hmm Wojtusia mam właśnie z przerw 3/4 dniowych, więc tak sobie wymyśliałam , że może tym razem spróbuję "zaszaleć" choć moje libido jest dość niskie :( nie wiem czy to ze względu , że Wojtuś w nocy budzi się codziennie i właściwie od 4 lat były aż 3 nocki gdy przespał je całe , a Ja nie musiałam iść po niego do pokoju , przynieść do sypialni , podać picie i jeszcze poczytać bajki, aż zaśnie... także hehe jakby to powiedziec Ja na pewno wytrzymałabym kilku dniową abstynencję , ale już m. powiedziałam, a ten już cały w skowronkach, że coś się u nas zmieni w sypialni :) :zawstydzona/y:

co do moim temperatur w fazie lutealnej hmmm :zawstydzona/y:muszę się przyznać no trudno :zawstydzona/y:stwierdziłam, że owu już pewnie była więc po co mam mierzyć tempki : ( teraz juz wiem, że to było złe myślenie... :(
teściory owu mam wrzucę wkońcu w domu co to mi z nich wychodziło ....

Nusia kciuki za telefon z nowej lepszej pracy &&& kiedyś karta musi się odwrócić zarówno w pracy jak i w pozytywnych testach

Miłego dnia kochane

Ostatnia edycja:
Hej ja dziś po wizycie wczoraj w szpitalu z synkiem No miał gorączkę 39.78C udało się zbić ale za moment jedziemy znowu bobpodejzewaja wyrostek tylko ze go brzuch boli po środku i przy pępku a nie w dolnych partiach brzucha i nogi może podnosić kurczę co to może być
Bo jak to to niepolecimy do Polski masakra niewzielismy ubezpieczenia w razie w

Trzymajcie się pozniej napisze co i jak pa pa

Matik Biedny synek.... Ale rzeczywiście jeśli boli srodek brzucha i nogi moze podnosić to może coś z przepukliną? a nie wyrostek. Może zatruł się czymś? Może też być problem z trzustką....wiesz...że my tu możemy gdybać, ale może jakies usg by wyjasniło sprawę. Pewnie lekarz zrobi. Matik trzymaj się i zdrówka dla synka . Daj znać jak będziesz mieć chwilę czy się
polepszy mu

U mnie Ph spada, wczoraj juz było 4,8 :) czyli idzie w dół. Dałam dziś znów Rephresh, zobaczymy wieczorem . Kaszel pomału mi mija, ale dobija mnie że jak wchodze do supermarketu to jest tam tak zimno, że potrafie zmarznać za chwile, a jak wychodze to patelnia, piekło i wtedy od razu kaszel się nasila. Katar zatokowy znów mnie męczy, ale mam nadzieje ze szybko go rozgonie, a w bonusie mam gorączkę...

A ta wizyte u lekarza wiecie kiedy mam? Bo zadzwoniłam wczoraj sie dopytać na którą godzine w środe...a ta do mnie że 18-tego dopiero!! na 8.40

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś z Was będzie zamawiać testy owulacyjne przez ebay? bo już mi się skoczyły a nie mam jak zamówić i jeśli któraś z Was mogłaby mi zamówić to prześlę pieniążki na konto

Kate super dziękuje :-) ja bym chciała 44 owulacyjnych i 6 ciążowych. napiszę Ci wieczorem priva to podasz mi swój nr konta żebym mogła Ci kaske przelać

reklama
A jak jest z tą wit b6, przy diecie dziewczynkowej. Jaką witaminę stosujecie bo nie mogę znaleźć. Wyczytałam tylko, że dzienne zapotrzebowanie to 4 mg, jak będziemy brać 100 mg to nic nam się nie stanie, boje się o wątrobę troszeczkę czy wytrzyma te moje eksperymenty ;) no i co z tym, że jak jest za dużo wit b6 a mało b 12 to można poronić?

Do góry