reklama
Hej kochane.
Ja pierwsza? Przepraszam ze sie nie odzywam, ale problemy same i moje staranka odchodza narazie na dalszy plan. Staram sie jednak diete trymac, i mam testy owu wiec moge wkoncu poobserwowac swoj organizm . Do wczoraj wieczor testy byly negatywne, wczoraj wieczorem bladzioc a dzis rano dosyc mocna kreska chociaz z drugiego sikania. Wezme do pracy testy to moze uda mi sie zrobic. Jak myslicie jak to wyglada. Tempka tylko malo wiarygodna dzisiaj bo od 4 sie budzilam i sac nie moglam.A oto fotka estow.
Ja pierwsza? Przepraszam ze sie nie odzywam, ale problemy same i moje staranka odchodza narazie na dalszy plan. Staram sie jednak diete trymac, i mam testy owu wiec moge wkoncu poobserwowac swoj organizm . Do wczoraj wieczor testy byly negatywne, wczoraj wieczorem bladzioc a dzis rano dosyc mocna kreska chociaz z drugiego sikania. Wezme do pracy testy to moze uda mi sie zrobic. Jak myslicie jak to wyglada. Tempka tylko malo wiarygodna dzisiaj bo od 4 sie budzilam i sac nie moglam.A oto fotka estow.

Załączniki
cześć dziewczyny w ten kolejny upalny dzionek
taka pogoda ma być u nas tylko do czwartku wiec chyba nie pozostaje nic innego jak ją odpowiednio wykorzystać
choć Ja oczywiście jestem w pracy ...
Piraniu dobrze dorzucę jeszcze testosteron
a m. jakie mógłby zrobić badania ?
co do wstrzemięźliwości hmm Wojtusia mam właśnie z przerw 3/4 dniowych, więc tak sobie wymyśliałam , że może tym razem spróbuję "zaszaleć" choć moje libido jest dość niskie
nie wiem czy to ze względu , że Wojtuś w nocy budzi się codziennie i właściwie od 4 lat były aż 3 nocki gdy przespał je całe , a Ja nie musiałam iść po niego do pokoju , przynieść do sypialni , podać picie i jeszcze poczytać bajki, aż zaśnie... także hehe jakby to powiedziec Ja na pewno wytrzymałabym kilku dniową abstynencję , ale już m. powiedziałam, a ten już cały w skowronkach, że coś się u nas zmieni w sypialni

co do moim temperatur w fazie lutealnej hmmm
muszę się przyznać no trudno
stwierdziłam, że owu już pewnie była więc po co mam mierzyć tempki : ( teraz juz wiem, że to było złe myślenie...
teściory owu mam wrzucę wkońcu w domu co to mi z nich wychodziło ....
Nusia kciuki za telefon z nowej lepszej pracy &&& kiedyś karta musi się odwrócić zarówno w pracy jak i w pozytywnych testach
Miłego dnia kochane
taka pogoda ma być u nas tylko do czwartku wiec chyba nie pozostaje nic innego jak ją odpowiednio wykorzystać
choć Ja oczywiście jestem w pracy ...
Piraniu dobrze dorzucę jeszcze testosteron
co do wstrzemięźliwości hmm Wojtusia mam właśnie z przerw 3/4 dniowych, więc tak sobie wymyśliałam , że może tym razem spróbuję "zaszaleć" choć moje libido jest dość niskie

co do moim temperatur w fazie lutealnej hmmm

teściory owu mam wrzucę wkońcu w domu co to mi z nich wychodziło ....
Nusia kciuki za telefon z nowej lepszej pracy &&& kiedyś karta musi się odwrócić zarówno w pracy jak i w pozytywnych testach
Miłego dnia kochane
Ostatnia edycja:
Matik2012
Fanka BB :)
Hej ja dziś po wizycie wczoraj w szpitalu z synkiem No miał gorączkę 39.78C udało się zbić ale za moment jedziemy znowu bobpodejzewaja wyrostek tylko ze go brzuch boli po środku i przy pępku a nie w dolnych partiach brzucha i nogi może podnosić kurczę co to może być
Bo jak to to niepolecimy do Polski masakra niewzielismy ubezpieczenia w razie w
Trzymajcie się pozniej napisze co i jak pa pa
Bo jak to to niepolecimy do Polski masakra niewzielismy ubezpieczenia w razie w
Trzymajcie się pozniej napisze co i jak pa pa
Piranhiu znalazłam przez przypadek na Allegro ten krzaczek....hmm okazuje się że to bez
:
Czarnolistny pierzasty BEZ BLACK LACE promocja (4288590724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Czarnolistny pierzasty BEZ BLACK LACE promocja (4288590724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Matik Biedny synek.... Ale rzeczywiście jeśli boli srodek brzucha i nogi moze podnosić to może coś z przepukliną? a nie wyrostek. Może zatruł się czymś? Może też być problem z trzustką....wiesz...że my tu możemy gdybać, ale może jakies usg by wyjasniło sprawę. Pewnie lekarz zrobi. Matik trzymaj się i zdrówka dla synka . Daj znać jak będziesz mieć chwilę czy się
polepszy mu
U mnie Ph spada, wczoraj juz było 4,8
czyli idzie w dół. Dałam dziś znów Rephresh, zobaczymy wieczorem . Kaszel pomału mi mija, ale dobija mnie że jak wchodze do supermarketu to jest tam tak zimno, że potrafie zmarznać za chwile, a jak wychodze to patelnia, piekło i wtedy od razu kaszel się nasila. Katar zatokowy znów mnie męczy, ale mam nadzieje ze szybko go rozgonie, a w bonusie mam gorączkę...
A ta wizyte u lekarza wiecie kiedy mam? Bo zadzwoniłam wczoraj sie dopytać na którą godzine w środe...a ta do mnie że 18-tego dopiero!! na 8.40
polepszy mu
U mnie Ph spada, wczoraj juz było 4,8
A ta wizyte u lekarza wiecie kiedy mam? Bo zadzwoniłam wczoraj sie dopytać na którą godzine w środe...a ta do mnie że 18-tego dopiero!! na 8.40
Ostatnia edycja:
reklama
A jak jest z tą wit b6, przy diecie dziewczynkowej. Jaką witaminę stosujecie bo nie mogę znaleźć. Wyczytałam tylko, że dzienne zapotrzebowanie to 4 mg, jak będziemy brać 100 mg to nic nam się nie stanie, boje się o wątrobę troszeczkę czy wytrzyma te moje eksperymenty
no i co z tym, że jak jest za dużo wit b6 a mało b 12 to można poronić?
Podziel się: