reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul znajomi doceniaja Twoje wypieki :-) nie dziwiw sie im Bo torty wyglądaja super Ja tez lubiw piec ale narazie mam piekarnik zepsuty i juz niedlugo bede mogla zrobić buleczki Moj K i moja siostra juz marudza ze w tym roku jeszcze nie robiłam :-)
Bułeczki drożdżowe - Przepis

reklama
Zakręciu smakowicie wyglądają te bułeczki:tak:....dodałam stronę do zakładek i zamierzam kiedyś je upiec:tak:. Dziękuję za przepis
Co znalazłaś fajnego w lumpach? Lubię oglądać fotki Twoich "zdobyczy"
Cały czas zapominam o tym wspomnieć kiedyś pisałyśmy sobie o swoich włosach ...że są kręcone i widziałam że Ty masz burze pięknych loczków na główce - ja nie mam aż takich loków, moje są raczej falowane i skręcają się po umyciu ich i pod wpływem wilgoci, deszczu i strasznie się wkurzam jak wyprostuje je a tu ...spadnie np deszcz:wściekła/y:

DDzień dobry :-)

Ajlul
ja tez kiedys prostowalam wlosy i wkurzalam sie ze sie pusza i skrecaja jak jest wwilgotno i od tej pory prostuje sporadycznie -2 razy w roku :-) najważniejsza zasada przy kręconych i falowanych wlosach to szampony i odżywki nawilżające Ja po umyciu nakladam pianke ,gniote rękami żeby sie pokrecily, następnie spray do wlosow kręconych-zeby sie nie puszyly cheile gniote i susze suszarka z dyfuzorem :-)
Później wrzuce fotki moich zdobyczy bo pamiętam ze Male Liski tez chciały fotki :-)

Załączniki

• DSC_1275.jpg
    DSC_1275.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_1274.jpg
    DSC_1274.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_1273.jpg
    DSC_1273.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 58
witam sie...
u mnie pogoda straszna...
cztytam Was kochane ale nie pisze bo mało czasu a poza tym jakos tak u mnie nuda ...nic sie nie dzieje:-)

...zakrecona ..to juz 19 tc...:szok:

...ha my tez zapomnielismy o rocznicy slubu..wiec fajnie ze sami nie jestesmy:tak:

...jedna z Nas opisała objawy wczesnej ciązy...i nie mysliłam sie ze na poczatku w środku jest tam wszytsko rozpulchnione...ja mam tak sobie ..wczesniej było twardo a teraz tak jakby trochę miękko ale to pewnie moje takie złudzenie...szyjka generalnie nisko ..a powinno byc hoooo pod niebo...ale ciągnie mnie podbrzusze cały cykl ..nigdy tak nie miałam ..jakbym miała dostac @...a jak wy moje współtowarzyszki doli niedoli ...roszpunka, elee...

..gratulacje wszytskim zaciązonym...trzymam kciuki za upragnione fasolcie...

Zakrecona jakie piekne zdobycze :tak: Ty to masz oko ;-)
Czarna perla ja Ci powiem ze juz ten cykl spisuje na straty bo tempka dziwnie niska caly czas po owulacji :-( cykl taki jak poprzednie więc nieciążowy. Szyjke mam wysoko prawie niewyczuwalna. A u Ciebie ktory teraz dzien po owulacji? Jak tempka sie utrzymuje? Na pewno Wam sie teraz uda :tak: trzymam kciuki ;-) u mnie chyba nie ma jednak szans przy odstepie 2 dniowym i musze sie w kolejnym cyklu przyblizyc do owulki
Roszpunka wow jaki piękny skok na wykresie :-) obstawiam wczoraj implantację, zobaczysz że fasolka już się zadomowiła ;-)

Ostatnia edycja:
zakręciu ja podobną strategię obrałam ze swoimi włoskami po z tym że spryskuję je po umyciu sprayem do włosów i gniotę je i tak zostawiam do wyschnięcia, tylko jedynym problemem jest to że na drugi dzień (po spaniu) fryzura nie nadaje się do niczego i trzeba układać ja na nowo;-)
ależ cuda udaje Ci się wynaleźć ...i w super stanie one są, chyba niektóre to nawet nie noszone....naprawdę super:tak:

roszpunka faktycznie...ale sok:szok:...chyba bedziemy gratulowac małej fasolinki:-)..uuu piękniaście...
...elee kurcze ja własnie nie prowadze w tym cyklu tempki...jakos tak powiem ci ze raz w nocy wstawałam po kilka razy...kładłam sie późno spac ..potem byłam chora ..i jakos tak przestałam ...ale przypuszczam ze ja jestem koło 8/9 dnia cyklu..wiec moze sie u mnie juz zagnieździło ...jak sie miało zagnieżdzic...zadnych objawów w poprzednich ciązach nie miałam ...wiec czemu teraz miały by być;-)ale mówie ze czuje caly czas ciągnięcie w podbrzuszu (a swoja droga ciekawe czemu tak sie dzieje?)...a powiem ci ze bym chciała zeby sie udało za pierwszym razem...byle zdrowe moje malenstwo było a reszta juz schodzi na dalszy plan no i marze o takiej ciązy jak była pierwsza ...czyli brzuch i zero mdłosci i ogólnie rewelacyjnie sie czułam do końca bo w ostatniej to była katastrofa...ale kochane fluidki przesyłajcie...a ja bede łapac całymi garsciami hahahhaha
a...moj m mówi ze zasiązylam..wiec moze jakis w tym sens jest...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)

Czarna perla tak ja pisalam i tak jest jest sie tam rozpulchnionym.Mnie juz okolo 10dpo ciaglo i doteraz tak mam czasem bol jakbym miala zaraz okresu dostac.
Piersi bola tylko jak biustonosz sciagam.i mam mega apetyt ;)

Lekarz mi kiedys powiedzial ze objawy na przyjscie okresu sa takie same jak na wczesna ciaze :)
Trzymam za ciebie kciuki :)

Elle87 jak ja sie staralam to juz nawet niepatrzalam na odstep bo myslalam tak jak ty poprostu po sexiku zakwaszalam sie sylkiem tampon itd i nieklaplo.
Teraz sexik byl w poniedziałek o nad ranem okolo 5 jak wróciliśmy z pl.a owulacja potwierdzona w środę czyli napewno dwa dni a moze nawet 2.5 i klaplo
Takze kochana wszystko jest możliwe trzymam kciuki ;)

U nas dzis dzien ojca chlopaki zrobili laurki tatus ucieszony.

Kevinka właśnie to Ty ...nie gniewaj sie ze tak bezosobowo o Tobie wspomniałam...przepraszam;-)
..pewnie mały chłopaczynka tak ciągnie u mnie...ja obstawiam ze 2 lub 1 przed owu i 1 dzień po owu..czyli 20/21 była owu...serducha 19.05. koło 14h...a później 21 koło 24h...tu juz ph spadło więc zakładała ze jest po owu..(jesli była)

...trzymam kciuki za małe róźowe maleństwo ...

..a zakwaszałas sie z tym szczęsliwym cyklu Kevinka?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny,
Roszpunka trzymam kciuki !
Zakręciu piękne ciuszki , ja nigdy w lumpkach nic nie znalazłam
Ja dzisiaj na urlopie poszalałam i zrobiłam pare pasemek różowych na moim blondzie, a dzisiaj ide na dzień mamy do przedszkola więc szał ciał :-) Te pasemka fajne bo po kilku myciach schodzą więc można zaszaleć

Do góry