Hej hej :-):-) witam sie w przpiekny sloneczny dzionek
dzisiaj na termometrach 30 stopni a wiec czekam az moja ksiezniczka wstanie i idziemy na sloneczko polapac troszke darmowiej witaminki D
Roszpunka w takim razie proponuje zamiane ph ja potrzebuje tak okolo jeszcze 0,5 ph do gory a ty bedziesz miala tyle w dol
Dziekuje ze pytasz. Vivien juz wlasnie siedzi a na spacerkach wstawia lokcie ze spacerowki bo boi sie ze cos ja przeoczy
Raczkowanie juz pewnie tuz tuz bo okolo6 tyg temu zaczela sie czolgac od jakis 3 tyg staje juz na pieska i sie buja, kolankami probuje do przodu posowac ale jeszcze chyba nie rozumie ze raczkami tez musi pracowac
Male liski ach napatrzec sie nie moge na towjego maluskiego synusia.Przeslodziutki byl.
Az zal ze te nasze dzieciaczki tka szybko rosna…. Ja pamietam jak by to bylo wczoraj jak jechalam do szpitala na wywolanie i jeszcze zerawlam sie ze szpiata z mezem o 17 i poszlismy sobie do MC na loda okolo 2km piechota w jedna strone
pewnie dlatego taki szybki porod mialam
Mam jeszcze pytanko pamietasz moze jaki odstep mialas do owu jak udalo ci sie zaskoczyc z synkami?
Marchew to ladnie Gabriel juz wazy.A jeszcze przez 5 tyg napewno troche dobierze.ja sie balam duzej wagi corci..ale jakos dalalm rade wypchnac 4kilogramowego klocuszka
Nusia dziekuje za wyjasnienie roznicy miedzy dupkiem a luteina.Bylam w Pl i udalo mi sie zalatwic luteinke bez recepty dlatego wolalam sie upewnic ze tot o samo
Elmo mi maz zawsze mowil "Jeszcze taki sie nie narodzil co by kazdemu dogodzil" a wiec glowa do gory bo naprawde slonce nie jestems w stanie wszystkim dogodzic.
Piranho a wiec imprezka Krzysia pewnie w tym tygodniu. Ach takie imprezki dzieci mogly by miec chyba co tydzien.
Dzikuje za wyjasnienie. Wiesz co nie wiem co sie dzieje z moim organiumem.. ale wczoraj myslalam ze juz owulka mnie nawiedzi bo szyjka miekka,otwarta sluz taki jakiego nigdy w zyciu nie mialam mega czysto- przezroczysty (nie pamietam jak sie go fachowo nazywa.. EW...)
doslownie bialko jaja, bol jajnika i brzucha... a dzisiaj juz NIC jak by to byl doslownie sen
i ph podwyzalam sobie dwa dni temu soda i do dzis pieknie sie utrzymuje na poziomie 8,7ph
:-):-) z tego powodu jetsem happy
chyba dietka coscik dala skoro samo sie utrzymuje na takim ladynm poziomie.