reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecona gratuluję, teraz może jesteś lekko zawiedziona że się nie udało, ale za jakiś czas stwierdzisz że nie zamieniłabyś synka nawet na 10 dziewczynek. To Twoje pierwsze dziecko więc druga na pewno już będzie córeczka :)

piranha a czy zakrecona nie miała spełnionych 5 czynników? kurcze lekko mnie to podłamało, bo jej staranka naprawdę były super. W następnym cyklu badam hormony i w lipcu minerały. :/

reklama
Zakręciu gratuluję Ci zdrowego synusia !! Chłopcy są cudowni i mamusi zawsze, uważam że naprawdę dużo zrobiłaś w kierunku córeczki, ale to będzie wspaniały synuś :-) skoro jakiś dzielny Y tyle przeszkód pokonał

Piranha - dziękuje za odpowiedź :tak: zapytam ją o badania o zobaczymy czy robiła :-) wiem tylko ,że bierze dupka i chyba clo w tym cyklu :tak:

zkreciu - gratuluje synka :tak: najważniejsze ,że zdrowy :tak:

Zakręcona- serdecznie Ci gratuluje zdrowego synusia i powiem Ci że jak teraz patrze na mojego synka jaki jest cudowny to powiem Ci że drugi też może być chłopcem:) oby zdrowy

Nuuuśka, kto wie, może już mały chłopczyk w Tobie zamieszkał, trzymam kochana kciuki by ten inny resetowy cykl był TYM :-)

zakręcona, nie ma za co kochana, naprawdę polecam z całego serducha dwójkę dzieciaczków, najlepiej z małą różnicą wieku :-) Wygłaskaj ode mnie przez brzuch swojego na pewno pięknego i cudownego syneczka!

iweet, zakręcona nie sprawdziła poziomu hormonów i minerałów (więc wedle naszych nowych zasad wychodzą 4 czynniki), być może zatem było więcej czynników ale tego nie wiemy, być może jednak hormony i minerały nie sprzyjały, już na zawsze pozostanie to tajemnicą :-)

Dziewczynko Zaburzylam statystyki Bedzie synuś:-)

Witaj w gronie psujek... hihi
Gratuluje synusia!
IMG_4351.jpg Moj starszak zakochany w mlodszym braciszku i mam nadziej, ze tak juz zostanie! :)

Załączniki

• IMG_4351.jpg
    IMG_4351.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Zakrecona moje wielkie gratulacje. Tak synusie sa cudni :tak:
mamawczesniaka cudni bracia.
A u mnie chyba cykl bez owu. Do tego wkurzylam sie bo do tej pory testy owu nie dotarly, zadzwonilam do goscia i wyglada ze wcale nie wyslal i dopiero po moim telefonie skumal. Wogole dziwny jakis.Powiedzial ze dzis jeszcze raz wysle :wściekła/y:

mamawcześniaka, ale masz ślicznych synów, oboje do zacałowania :-) Jakie piękne zdjęcie, aż miło popatrzeć, oboje mają radość wymalowaną na twarzy. Nic tylko "psuć" żeby takie cudne efekty z tego były :-D

ania, faktycznie pech z testami :-(, zapewne owulka jeszcze będzie (czeka na testy ;-)).

zakręcona potwierdzam, synowie są cudni-mówi Ci to mama 3 synów

mamawczesniaka sliczne zdjęcie

Ania jak chcesz moge Ci kupic testy na ebay, szybko wysyłają

reklama
aaa Pirhania zapomniałam, super ten kociak, szkoda, zę jeszcze tak długo musicie czekać,
ja moją suke dopuszczałam do psa, dzieci tak czekały na pieski,
a moja sunia ma ciąże urojoną, potwierdził to weterynarz

Do góry