reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska,na enpr,bo na ovufriend juz nie prowadze wykresu. Jak wejdziesz na czyjs wykres,to na samym dole masz dodaj np roszpunka do grupy i wtedy masz wszystkie wykresy znajomych w kupie ;-)

Marchew,fajny bo czerwcowy.cale lato przed wami na spacerki itp :-) u ciebie tez tak moze byc,ze przenosisz.ja mialam juz w 26 tyg rozwarcie i skrocona szyjke,i co? Urodzilam 13 dni po terminie :-)

reklama
marchew nie wiem czy pomogę ale mi ginek tutaj kazał brac magnez 555mg jak mialam za wcześnie skurcze i w 37 kazal odlozyc zeby nie wstrzymywac wrazie w akcji porodowej.

nusia napewno dobrze Olcia dojedzie.A ty sie relaksuj i delektuj kapustka.Kto wie moze niedługo będzie jeszcze więcej zachcianek ;)

Roszpunka pewnie ciebie owu nawiedzi szybciej aniżeli mnie. Choć ja blade kreski a nawet nieraz prawie pikowe mam juz od tygodnia.. zablokowalam sobie owu przez wlasna glupote... :/

Ostatnia edycja:
Zakręcona - gratuluję :D ostatnio dziewczyna na forum (nie na tym) pisała o przypadku w swojej rodzinie... cały czas mówiono jej, że będzie syn... nawet dzień przed porodem - a urodziła dziewczynkę :-p było to 3 dni temu :-p

Vivienka - pomogłaś mi i to bardzo :yes::yes: dziękuję :-)

zakrecona Gratuluję!!! pewnie nie jedna chlopczykowa staraczka ci teraz zazdrosc (w tym i ja :) )
Napewno przy drugim podejściu się uda ;)
twoj mąż tez bral suplementy i sie dietowal?
opisywalas staranka na zamkniętym??
Badalas hormonki i suplementy??

Zakrętko-padłam! Ale przypuszczam a nawet wiem,że to będzie bardzo wyczekany, kochany i najwspanialszy Synuś swoich rodziców :) Tak czy inaczej gratuluję :*

Ja miałam wczoraj usg. Lekarz zaśmiał się "Dziewczynka tak?" a na monitorze widziałam sisiora :p

Vivienka mój K tez bral suplementy i stosował dietę Nie badalam hhormonow i minerałów A moj K bral kwas foliowy i wit C bo noe wiedzielismy ze wpływaja na poprawę nasienia Coz widocznie tak musialo być :-)marzenia o kitkach zostana Wiec dziś stwierdziliśmy ze mialo być 1 dziecko a będziemymieli 2 :-)
Szczerze powiem ze.... Tak czułam od jakiegoś czasu:-) troszke zawiedziona jestem ja i moj K ale najważniejsze ze zdrowy bobas:-)

reklama
Powiem ci ze jestem w ogromnym szoku.... nie wydaje mi sie zeby mieta ktora pil twoj m. Wit. C I kwas foliowy wplynol na Cudownego synusia .... moze to hormony, mineraly... nic juz niewiem ....twoje starania byly moim nr 1

Do góry