reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska,na enpr,bo na ovufriend juz nie prowadze wykresu. Jak wejdziesz na czyjs wykres,to na samym dole masz dodaj np roszpunka do grupy i wtedy masz wszystkie wykresy znajomych w kupie ;-)

Marchew,fajny bo czerwcowy.cale lato przed wami na spacerki itp :-) u ciebie tez tak moze byc,ze przenosisz.ja mialam juz w 26 tyg rozwarcie i skrocona szyjke,i co? Urodzilam 13 dni po terminie :-)

reklama
marchew nie wiem czy pomogę ale mi ginek tutaj kazał brac magnez 555mg jak mialam za wcześnie skurcze i w 37 kazal odlozyc zeby nie wstrzymywac wrazie w akcji porodowej.

nusia napewno dobrze Olcia dojedzie.A ty sie relaksuj i delektuj kapustka.Kto wie moze niedługo będzie jeszcze więcej zachcianek ;)

Roszpunka pewnie ciebie owu nawiedzi szybciej aniżeli mnie. Choć ja blade kreski a nawet nieraz prawie pikowe mam juz od tygodnia.. zablokowalam sobie owu przez wlasna glupote... :/

Ostatnia edycja:
Zakręcona - gratuluję :D ostatnio dziewczyna na forum (nie na tym) pisała o przypadku w swojej rodzinie... cały czas mówiono jej, że będzie syn... nawet dzień przed porodem - a urodziła dziewczynkę :-p było to 3 dni temu :-p

Vivienka - pomogłaś mi i to bardzo :yes::yes: dziękuję :-)

zakrecona Gratuluję!!! pewnie nie jedna chlopczykowa staraczka ci teraz zazdrosc (w tym i ja :) )
Napewno przy drugim podejściu się uda ;)
twoj mąż tez bral suplementy i sie dietowal?
opisywalas staranka na zamkniętym??
Badalas hormonki i suplementy??

Zakrętko-padłam! Ale przypuszczam a nawet wiem,że to będzie bardzo wyczekany, kochany i najwspanialszy Synuś swoich rodziców :) Tak czy inaczej gratuluję :*

Ja miałam wczoraj usg. Lekarz zaśmiał się "Dziewczynka tak?" a na monitorze widziałam sisiora :p

Vivienka mój K tez bral suplementy i stosował dietę Nie badalam hhormonow i minerałów A moj K bral kwas foliowy i wit C bo noe wiedzielismy ze wpływaja na poprawę nasienia Coz widocznie tak musialo być :-)marzenia o kitkach zostana Wiec dziś stwierdziliśmy ze mialo być 1 dziecko a będziemymieli 2 :-)
Szczerze powiem ze.... Tak czułam od jakiegoś czasu:-) troszke zawiedziona jestem ja i moj K ale najważniejsze ze zdrowy bobas:-)

reklama
Powiem ci ze jestem w ogromnym szoku.... nie wydaje mi sie zeby mieta ktora pil twoj m. Wit. C I kwas foliowy wplynol na Cudownego synusia .... moze to hormony, mineraly... nic juz niewiem ....twoje starania byly moim nr 1

Do góry