reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

IMGP1374.jpg mój test:)

Załączniki

• IMGP1374.jpg
    IMGP1374.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Nuuusiu, małe liski dziękuję Wam za odpowiedź dotyczącą preparatu

Ana GRATULACJE!!!! &&&& za córcie.

Maran masz możliwość zakupienia i podania smecty córci - u nas przyniosła rezultaty przy biegunce + sucharki i gotowana marchew z ryżem i jonolit na uzupełnienie elektrolitów

aljul no własnie nie mam... tu to oni nieco ubodzy sa w takie leki... zawsze sobie z PL przywoże, ale już mi sie skonczyła... ta moja Majka to nie chce mi jesc marchewki z ryżem, ona nic nie chce co jej proponuje, tylko je to co sama chce... pilnuje tylko by piła bo to najwazniejsze... u Ali przeszło po jednym dniu wiec może I jej szybko minie... taka mam nadzieje... jutro poniedziałek wiec jak cos to do lekarza skocze, tylko znowu nie wiem czy sens jest bo wiem co mi zaproponuje : 7UP na bank

ana piekny tescik i nie martw sie kochna napewno tym razem bedzie wszystko ok i dzidzia bedzie rosla zdrowo:tak:

maran dziekuje zaraz ci wysle, a co do corci i rozwolnienia to starym domowym spoposobem jest dobry kisiel tzn lyzeczka kislu proszku na lyczeczke i do buzki. paluszki tez maja niby pomoc ale z kawalkami soli;-)

Maran zdrowka dla corci, wiem co to znaczy bo my niedawno przeszlismy to samo. U nas smecta, paluszki slone pomogły. Jak bedziesz miala chwilke to ja tez bym poprosila o sprawdzenie jak mozna to na nastepne miesiace do sierpnia chociaz. Ale bez cisnienia bo wiem ze mala sie opiekujesz.
Ana piekny tescik i trzymam kciuki za pieknie bijace serduszko.

Mlody zjada kolacje i zaraz kapanie i spac bo jutro do przedszkola po malej przerwie. Bede pozniej :)

reklama
Witam sie popoludniowo :)

Ana wiedzialam wiedzialam :D !!!! Gratuluje serdecznie kochana !!!! :-):-)

Bylismy dzis na spacerze po obiadku, niedawno wrocilismy, a nogi mi wchodza do tylka :wściekła/y:

ilaczek musi sie udac, zobaczysz :-) Ana zaczela dzis znowu nowy etap i niech przesyla fluidki innym :happy2:

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15

KWIECIEŃ 2014 :

Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )