reklama
Nuuusiu, małe liski dziękuję Wam za odpowiedź dotyczącą preparatu
Ana GRATULACJE!!!! &&&& za córcie.
Maran masz możliwość zakupienia i podania smecty córci - u nas przyniosła rezultaty przy biegunce + sucharki i gotowana marchew z ryżem i jonolit na uzupełnienie elektrolitów
Ana GRATULACJE!!!! &&&& za córcie.
Maran masz możliwość zakupienia i podania smecty córci - u nas przyniosła rezultaty przy biegunce + sucharki i gotowana marchew z ryżem i jonolit na uzupełnienie elektrolitów
maran-atha
Fanka BB :)
aljul no własnie nie mam... tu to oni nieco ubodzy sa w takie leki... zawsze sobie z PL przywoże, ale już mi sie skonczyła... ta moja Majka to nie chce mi jesc marchewki z ryżem, ona nic nie chce co jej proponuje, tylko je to co sama chce... pilnuje tylko by piła bo to najwazniejsze... u Ali przeszło po jednym dniu wiec może I jej szybko minie... taka mam nadzieje... jutro poniedziałek wiec jak cos to do lekarza skocze, tylko znowu nie wiem czy sens jest bo wiem co mi zaproponuje : 7UP na bank
Vivienka
Fanka BB :)
ana piekny tescik i nie martw sie kochna napewno tym razem bedzie wszystko ok i dzidzia bedzie rosla zdrowo
maran dziekuje zaraz ci wysle, a co do corci i rozwolnienia to starym domowym spoposobem jest dobry kisiel tzn lyzeczka kislu proszku na lyczeczke i do buzki. paluszki tez maja niby pomoc ale z kawalkami soli;-)

maran dziekuje zaraz ci wysle, a co do corci i rozwolnienia to starym domowym spoposobem jest dobry kisiel tzn lyzeczka kislu proszku na lyczeczke i do buzki. paluszki tez maja niby pomoc ale z kawalkami soli;-)
maggie2205
Fan(ka)
Ana ogromne gratulacje, trzymam kciuki za córcię, na pewno wszystko będzie ok :-)
Maran zdrówka dla córci
Maran zdrówka dla córci
Maran zdrowka dla corci, wiem co to znaczy bo my niedawno przeszlismy to samo. U nas smecta, paluszki slone pomogły. Jak bedziesz miala chwilke to ja tez bym poprosila o sprawdzenie jak mozna to na nastepne miesiace do sierpnia chociaz. Ale bez cisnienia bo wiem ze mala sie opiekujesz.
Ana piekny tescik i trzymam kciuki za pieknie bijace serduszko.
Mlody zjada kolacje i zaraz kapanie i spac bo jutro do przedszkola po malej przerwie. Bede pozniej
Ana piekny tescik i trzymam kciuki za pieknie bijace serduszko.
Mlody zjada kolacje i zaraz kapanie i spac bo jutro do przedszkola po malej przerwie. Bede pozniej
reklama
Witam sie popoludniowo 
Ana wiedzialam wiedzialam
!!!! Gratuluje serdecznie kochana !!!! :-):-)
Bylismy dzis na spacerze po obiadku, niedawno wrocilismy, a nogi mi wchodza do tylka
ilaczek musi sie udac, zobaczysz :-) Ana zaczela dzis znowu nowy etap i niech przesyla fluidki innym
Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15
KWIECIEŃ 2014 :
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
MAJ 2014 :
Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )
Ana wiedzialam wiedzialam
Bylismy dzis na spacerze po obiadku, niedawno wrocilismy, a nogi mi wchodza do tylka

ilaczek musi sie udac, zobaczysz :-) Ana zaczela dzis znowu nowy etap i niech przesyla fluidki innym

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15
KWIECIEŃ 2014 :
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
MAJ 2014 :
Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )