reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana, super! ogromne gratulacje

Vivienka, trzymam kciuki za ten cykl, aby był owocny!

Maran, a o co chodzi z tym Jonasem, bo ja jakaś nie kumata, jak to działa?

Airfix, jeśli Mg jest musujący to duże prawdopodobieństwo, że ma w swoim składzie węglan niestety...
Żurawinę mam taką samą jak Katriina, chociaż zamówiliśmy też jakąś inną - taki sam skład tylko producent inny. Tableteczki dość małe i takie żelowe jakby więc nie mam problemów z połykanie przynajmniej :)
Co to tego tamponu to boje się, że jak go namoczę to go potem nie wsadzę:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny kochane

ponizej zdjecie tampona z biedronki Na 2zdjeciu markerem namalowalam jak wygladaja te linie do przerwania Ja delikatnie przelamuje i tym samym kilka tych kreseczek peka i robi sie przerwa i wtedy ladnie nasiaknie Kiedys ob mialy inna folie i nasiakaly te teraz nie chca :) pisalam z Piranha i doszlysmy do wniosku ze jak inaczej nie nasiaka to trzeba przerwac delikatnie ta linie przerywana Mam nadzieje ze pomoglam :)

jesli chodzi o zurawine to mimPiranha polecila ta
CRANBERRY 4200mg/100kaps ŻURAWINA PĘCHERZ MOCZOWY (4111177059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• DSC_1206.jpg
    DSC_1206.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_1208.jpg
    DSC_1208.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Ana dziekuje za odp. W takim razie musze jeszcze poczekac chociaz ja mialam wiekszy odstep bo niecale 3 dni tak 2,5... pewnie plemniki nie przezyly :sorry:

maranja tez polecam nifuroksazyd Dowiedzialam sie o nim jak moj kochany piesek mial problemy zoladkowe a weterynarz byl na urlopie i kazal mi to kupic w aptece i teraz w domowej aptecce zawezs jest Nam tez pomocny

Airfix ​ja przy okazji staranek przetestowalam jeszcze kilka ale te z biedronki okazaly sie najlepsze :)

Siedze i analizuje i masakra. Mam cykora hehheh:-D
Powiedzcie mi te testy owu z jaka koncówką były dobre i sprawdzone? musze cos zamowic. Do tego suplementy musze juz zaczac brac.

reklama
airfix powaznie ?? pozytywny test ciazowy przy nadczynnosci ? o kurcze, nie spodziewalabym sie :eek:

elle no pewnie ze sie uda :* trzymam kciuki ze wszystkich sil !!

ilaczek a widzisz ??? :-) jednak dobrze zrobilam ze jednak zostawilam Cie tam gdzie bylas od poczatku :-) odwalilas kawal dobrej roboty kochana i musi sie udac, nie ma innego wyjscia :happy2:

ania_g u mnie sprawdzaly sie te z zielona i niebieska, z rozowa i biala koncowka byly do niczego :no:

kartiina oj tak - swiete slowa !! tu masz racje. I dzis kiedy rano o 8.40 zadzwonila do mnie kolezanka z pracy, ktora dzis akurat byla w Niej, to skasowalam ja bez wiekszego namyslu - bo pomijajac wszystko inne - obudzila mnie...:dry:

Lece na filmik a potem spac :*

Ostatnia edycja:
Do góry