Witajcie niedzielnie - mamy Świętego
!!!
Aljul zapomniałam odpisać ci na twoje pytanie o włosy - bardzo dobre i drogie
są tabletki ineov l'oreal na gęstość włosów - już po miesiącu zobaczyłabyś sporą różnicę, po 3 miesiącach efekt jest naprawdę super. Ale ponieważ jesteśmy starające się
to pewnie nie jest wskazane łykać jeszcze inne substancje, które nie wiadomo czy wpływają prodziewczynkowo czy prochłopczykowo...Do stosowania na włosy - bardzo dobre są płukanki ziołowe np. z pokrzywy, maseczka z żółtka jajka i oliwy z oliwek - tylko trzeba stosować te naturalne kosmetyki regularnie, na efekty trzeba troszkę poczekać
Nusia z chęcią i ja się dowiem czegoś w temacie zabezpieczania przed kleszczami, może dziewczyny coś podpowiedzą...słyszałam kiedyś o spray-u na kleszcze do kupienia tylko u nas na allegro, podobno skuteczny, ale słyszałam o nim pare lat temu, nazwa uciekła już dawno z głowy
Zakręciu dobrze, że mi przypomniałaś, zerknę na priv zaraz..
Gdusiu a czy na pewno ta ilość replensu na czubku palca to nie za mało
? Ja z chęcią wykorzystałabym przynajmniej pół aplikatora, żeby mieć pewność, że ph - wszędzie
-na pewno obniżyło się ( u ujścia szyjki jest wyższe) zapytam o to przed staraniami Pirahnię - jaką maksymalną ilość możemy zastosować
Matik jak ty dziewczyno upilnowałaś tych wszystkich chłopaków
?! Podobała się impreza twoim chłopakom?