reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam, juz wracam do was na dobre;-)...tylko musze Was nadrobić ...
polisa i mamawczesniaka gratuluje...
...ja dzis @ zreszta zawalilam ten cykl w sensie mierzenia i obserwacji znaczy tylko do 2/3 dni po owu ...nie miałam głowy do tego...a poza tym troche odpusciałma diete na ponad tydzień:wściekła/y:...sama zła jestem na siebie...no i chora jestem wiec wszytsko na raz...od dzis juz tabsuje, trzymam diete...i wracam do obserwacji cyklu...bo w czerwcu rozpoczynam starania o malutką:-)

pozdrawiam i sciskam:-)

matik kciuki kochana za wizyte :blink:

macy o co poszlo...o obiad poszlo :-D o to ze jak ja wiem lepiej, to jest foch murowany ! :-D

kiraa co u Ciebie kochana ?

piranha dziekuje...:*** !!!! Ty to potrafisz podbudowac :-) wizualizuje wiec !

Dziewczynki dla chetnych czytania mam juz wyniczki badan :

Dzis 8dpo :)

Estradiol - 192
Progesteron - 21.7
:happy:

W ogole wiecie co...wstyd sie przyznac, ale o 16.00 zaczal bolec mnie brzuch i normalnie pierwszy raz od nie pamietam kiedy mialam takie sensacje zoladkowo-brzuszno-tylkowe :baffled:..ja nie wiem, strulam sie czyms czy co, bo tak mi w momencie niedobrze ze szok :no:

Niuśka No to tez trzymam kciuki może coś się dzieje

No więc tak uf po wizycie
Powiedziała patrząc na wyniki krwi że są idealne dopytałam czy ten estriadol nie jest za niski ale powiedziała że nie że oni jakś sumują dzielą czy coś tam z innymi wynikami i tak otrzymuje się wynik który jej zdaniem jest idealny No to ok
USG mam znowu się powtarzam ale ona tak mówiła piękne trujlinijne endometrium przed owulacyjne
Jest też piękny pęcherzyk 16mm więc jej zdaniem za ok 2 dni owu i jutro się starać
I powiedziałam o pozytywnych testach powiedziała że daje nam 3 miesiące gdzie mamy totalnie wyluzować zapomnieć dobrze się odżywiać i zapomnieć o ciàży więc mam zamknąć wszystkie kalendarzyki forum termometr i testy jak @ nie przyjdzie to mam natychmiast do niej przyjechać
A jeżeli nadal nic nie będzie to powiedziała do męża że sprawdzimy Pana No żona młoda i zdrowa :)
Ach popłakałam się bo jeszcze 3 miesiące :( No ale ok nie mam wyjścia

No więc od jutra żegnam się na te 3 miesiące ale jakby się udało to na pewno dam znać

Więc za wiele nie wiem
Ale może odpoczynek od myślenia jednak jest najbardziej wskazany

A No i torbiela nie ma już
ImageUploadedByForum BabyBoom1397150403.693526.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1397150424.893474.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397150403.693526.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397150403.693526.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397150424.893474.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397150424.893474.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 44
Polisia
ogromne gratulacje kochana :-)

nuska
ojjjjjj juz nic nie mowie nie zapeszam.....uuuuuuu..... Zobacz ze mamy prawie ten sam 1 dzien OM :happy2: &&&&&&&&& tony wiruskow sle!!!!!!!!!!

macy i kobitki
sorry ze sie nie odzywam, ale pracuje po 48 h. Bez dostepu do netu, wiec raz po raz cos Was doczytam na komorce, ale pisac nie moge. Mysle przeciez o Was i &&&&&&&&&&& sle :-)

matik
Ty nie piernicz kobito, ze 3 miechy Cie tu nie bedzie!!!!!! :angry:

Teraz o mnie
jutro rano beta, wynik ok 17' wysle szefowej i zakretce na smsa, to moze tu napisza a o 19:30 podgladanie Kiratek..... Wiecie jak sie boje ,....,, o matko.......dam znac od razu jak wyjde, jak przezyje jutrzejszy dzien nerwowo....

u mnie sporo stresow w pracy... :confused: Ostre mdlosci, ciagle sikanie, zmiany nastroju... No i sennosc... Ledwo wytrzymuje....no i bole miesni, jakby mnie ktos przetracil :confused:

Matik, to musi być dobrze. Smutno bez Ciebie będzie, ale rozumiem, że jest potrzebny Tobie spokój.
Nuśka, jakie są normy, bo nie wiem, czy dobrze, czy źle. O małzonku doczytałam. :-D
mamawcześniaka, śliczny! Jak ma na imię, bo nie wiem, czy pisałaś. :zawstydzona/y:

Kira, no to jutro rano trzymam za betę a o 19.30 za podglądanie Kirątek. Wiem, że zalata jesteś, ale napisz po chociaż dwa słowa, bo będę myśleć.

reklama
Macy
No jetsem zalatana, ale problem w tym, ze nie mam dostepu z pracy do netu, wiec nie mam. Mozliwosci nic Wam napisac.... Wiesz :dry: a tak bym chciala....
Dzieki ze tak sie troszczysz o mnie i moich mieszkancow :happy2:

mamawczesniaka
cudo Twoje chlopaki:happy2:

Do góry