reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej babeczki
Przepraszam ze ostatnio Was zaniedbuje ale niestety moj serial z moja matka w roli głównej dalej sie kreci Ale nie bede Wam tu smucic i zawracac glowy

Kirusia kciuki za bete i za wizyte Dam znac jak napiszesz mi eska :-)

Matik moj lekarz tez mi powtarzal zebym wyluzowala to sie uda bo duze napiecie nie sprzyja poczęciu I tak właśnie zrobilam w szczęśliwym cyklu Będzie nam smitno bez Ciebie ale będziemy czekaly na super wiesci od Was:-*

Nuuska kciuki kochana :-*

Mamawczesniaczka cudowne skarby

Ana przesylka doszla?:-)

reklama
Hejka ale wstyd tyle czasu mnie nie było:zawstydzona/y: Ale jakos postanowiłam trochę wyluzować, nie nakręcać się. NIedługo będę się starała i jak mi sie uda to Was powiadomię. Wczoraj się dowiedziałam, że moja znajoma po 2 synkach za 3 m-ce będzie miała córeczkę. Podobno robiła wg "przepisu" sama osobiście z nią nie gadałam więc nie mogłam wypytać o wszystko. Pewnie fajnie tak spełnić swoje marzenie. Za nią też zawsze ta córka "chodziła' I się udało. Także trzeba wierzyć. A jak tam Zakręcona?? Jest w ciąży? Wiem, że była ale coś tam po drodze się działo...
Pozdrawiam.

o zakręcona już widzę Twój piekny różowy suwaczek. Miałam się odezwac w sprawie tabsów ale widzisz nie było mnie i zapomniałam totalnie.

Matik co do tempki, to brałabym pod uwagę tylko tę pierwszą, mi kiedyś też takie różnice wyszły przy kilkukrotnym mierzeniu pod rząd, więc żeby się niepotrzebnie nie stresować mierzę tylko raz. kurcze, właśnie doczytałam, że chcesz nas opuścić na trzy miesiące, ale pamiętaj, że my tu na Ciebie cały czas czekamy!

Nusiaaa ale ładny wykres, jak ślicznie tempka rośnie!! i jaki piękny progesteron, estradiol też!! a może to nei zatrucie tylko wczesne objawy ciążowe... oby!!

Kirusiu będzie dobrze, nie bój się, będzie wszystko ok, dawaj tylko znać jutro po wizytce

mamawcześniaka śliczne dzieciaczki!

zakrętko ściskam mocno, bądź silna w temacie mamy i nie zapominaj, że teraz Twoje zdrowie i spokój sa najważniejsze!

aljul ale gitara, niezla zdolniacha z Ciebie, oczywiście razem z synkiem :-)

mamuśkamimi, Kochana, dziękuję :* i melduję, że zmieniłam opony :-)

Piraniu, nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie Twoja wypowiedź odnośnie wyników. a tak samo jak i Ty zastanawia mnie ta rozbieżność pomiędzy normami w różnych laboratoriach, niby to zależy od metod, odczynników i różnych innych czynników, ale właśnie zanim spojrzałam na zakres norm z tego laba to już myślałam, że progesteron mam sporo za niski...

Dzięki dzięki zapomniałam
Dr poleciła teraz pić taki specyfik 1 raz dziennie dla dobrego pęcherzyka i dla lepszej owulacji można to brać codziennie ale tylko przez trzy miesiące Ovusitol zawiera Inisitol 2000mg i kwas foliowy 200qg.
I powiedziała że na tym specyfiku ImageUploadedByForum BabyBoom1397156130.539632.jpg 90% kobiet zachodzi więc polecam starjàcym się
Może Pirania nam coś więcej powie :)
Dziś jeszcze jestem ale od jutra rana przerwa :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397156130.539632.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397156130.539632.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 32
Lilly
dziekuje kochana za kciuki, dam znac zakreci a pna napisze

matik
chyba Ty pytalas czemu nie ma mnie na grudniowkach??? Szczerze.... Bo do mnie to wszystko jeszcze nie dochodzi..... Nie wierze moze jutro uwierze jesli zobacze.....

reklama
Zakręcona-jeszcze nie doszło :( może jutro:) :tak:
Matik- smutno że odchodzisz , jednak wierze że jeszcze szybciej do nas powrócisz z dobrymi wieściami:-)

Do góry