reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Annette kurcze - to masz kobieto kawał działki do zagospodarowania - oj jest co na takim kawałku ziemi robić:-)

Piranhiu
próbuj, próbuj z tym klonem. Troszkę się rozmarzyłam czytając i wyobrażając sobie Twoje oczko wodne - to z pewnością było bardzo klimatyczne miejsce, ale rozumiem też z dlaczego je zlikwidowałaś - bezpieczeństwo dzieci najważniejsze - też bym się bała. Skalniaki i roślinki na nie też są fajne i bardzo mi się podobają (moja mama kiedyś miała skalniak z oczkiem ale też zlikwidowali) - sama się zastanawiam czy niektórych gatunków nie posadzić między tujami żeby tworzyły a'la trawnik a przy okazji czasami by coś tam zakwitło:-). Ja w zeszłym roku zasadziłam też budleję - fajnie waniliowo pachnie. Jak będziesz miała jakieś zdjęcia skalniaka to wklej proszę tutaj. Hortensję krzewiastą miałam w kolorze białym ale w zeszłym roku wsadziliśmy tez różową (pani u której kupujemy roślinki ją zachwalała) mam nadzieję że w tym roku zakwitnie i krzaczek Żylistek (tez nie mogę się doczekać jak zakwitnie), polecam tez drzewko Tulipanowiec i Katalpę (rośną duże drzewa - ja posadziłam w rogu - przy ogrodzeniu).
Budleja (są różne kolory)

reklama
Piranju, wit D3 15.5 ng/ml. Pocieszylaś mnie trochę bo już się podłamałam :tak: Czy przy takim AMH zaczyna się leczenie od stymulacji? Miałam monitoring cyklu jeden raz i było jajeczkowanie dlatego myślałam, że nie jest ze mną jeszcze tak źle.

Aljul, mam kilka rodzajów budlei, zawsze wymarzają mi zimą części nadziemne ale odbijają z korzenia. Uwielbiam je bo przyciągają motyle :-)

Dziękuję za życzenia , moi chłopcy również dziękują :)

Piraniu też tak pomyślałam, że może to i lepiej że się tak złożyło i może będzie widać
Dziwią mnie tylko bóle jajnika i mdłości ale widać hormony buzują :)

Piękne roślinki !!! Super :)

A to nasze ananasy :) i widok z ulicy :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 51
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 48
Piraniu kasztanki byly obiecane wiec jakze mogloby byc inaczej? :-) Bede lub nie bede na forum ale mam nadzieje ze tym wyrazilam to, ze na zawsze pozostaniesz dla mnie kims wyjatkowym :*

Dorciu taka to wlasnie byla bomba, to taka kropka nad "i" w moim planowaniu synka :tak: Wspolczuje 12 godz w pracy ale chyba dobrze ze jest nie?

Piekne foty roslin wstawiacie dziewczyny. Gdybym tylko miala ogrod... :/

Matik buziaki dla chlopców i najlepsze zyczenia urodzinowe. Fajne widoczki masz :)

Kiraa no to teraz juz oficjalnie gratuluje i zycze bardzo spokojnej i zdrowej ciazy!

Vivienka no ja wiem ze nie mialas nic zlego na mysli. Ale ja wlasnie z takiej perspektywy pisalam, wiecej dzieci nie planuje. Nie powiem zebym nie chciala 3 ale na chwile obecna i raczej na zawsze koniec.

&&&&&&&&&&&&&& za staraczki!

Dobrej nocki "*

Dobra wieczorek

przepraszam kochane, wszystkiego nie nadrobie, ale mysle o Was cieplutenko:-)

matik
ale masz piekny widoczek i roslinki:happy2: jak Twoje samopoczucie, jesli moge spytac kochana

anettko
u mnie amh mierzone w tym cyklu bylo 0,24..... Efekt widzisz sama, mimo ze niemozliwy, i ciagle nie moge uwierzyc,....... Tylko sie nie zalamuj!

Nuska
sliczny gorka tempkow

Zakreciu
jak mala zakretusia.

elmo
dzieki kochana. Oczywiscie sie poplakalam, jak przeczytalam o niespodziance dla Piranji.... I rycze ... :)
haha, ja obiecalam, jesli kiedykolwiek uda mi sie zajsc to stane u niej osobiscie z becikiem na wycieraczce!!!;)))przed drzwiami

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór babeczki:-)
Tylko na chwilę bo padam... Zmęczona i smutna :-( w pracy zapierdziel, po 15 dowiedziałam sie ze moja kolezanka z pracy (moja jak to mówie druga mama) rozwalila auto Naszczescie nix jej sie nie stalo, wjechała w dupe dostawczaka A i jeszcze dzisiaj sie dowiedziałam ze moja siostra wyprowadzaja sie blisko miejsca w ktoryn obecnie mieszkam a cieszyłam sie ze znaleźliśmy nasze mieszkanie blisko jej Dzielilovy nas przedszkole a tu dupa :-( ktos chce zamienic sie a oni szukali 2 pokojowego bo teraz byli.na 1 pokoju I jakos mi smutno i jej tez bo myslalysmy ze będziemy sobie razem na spacerki jezdzily a tak to mamy cale miasto do pokonania :-(

Kira zakrecia dobrze :-) jeszcze raz,gratuluję kochana

Ana przesylka dzisiaj wyszla :-)

Matik wszystkiego dobrego dla synkow:-)
Przepraszam ze tak w skrócie ale oczka mi sie zamykaja
Dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
reklama
aljul dokładnie ceny działek sa kosmiczne, ja już czasami przestaję myślec że kiedykolwiek wybędziemy z bloków i zaczynam oglądać takie 'działki' typu ogródki działkowe, u nas w mieście jest pełno takich pracowniczych gdzie można sobie w wakacje przesiadywać. Ślicznie napisałaś o marzeniach dzidziusiowych, nie dziękuję za kciuki, żeby nie zapeszać :**

Piraniu, oki, to spróbuję podjechać z rana w czwartek, szkoda, że na prolaktynę trzeba być na czczo, bo trochę mi to krzyzuje poranne plany. czy jakieś jeszcze powinnam zrobić badania?
a w kwestii klonów, Kochana, komu jak nie Tobie ma się udać je wyhodować?

Magda z UK oj dzięki ogromne, po południu spadł deszcz, więc jest lepiej :) ja odwrotnie niż każdy człowiek cieszący się słońcem wiosną ;)

Marchewko, a co tam na TLC leciało? ten program faktycznie potrafi wykańczać ;)

Dorciu, kurcze, ślę siłę na przetrwanie tych półdniowych szycht... współczuję bo pewnie jak wracasz to padasz na mordkę. ale ważne że jest praca i płacą, czasami trzeba się przemęczyć żeby potem było lepiej. aaa, jak beta?? kiedy masz kolejną wizytę? u mnie z samopoczuciem jest już dobrze, wróciłam do formy ;) teraz tylko modlę się żeby grzybki nie wróciły i żebyśmy mogli zaczynać działać za te już 2 miesiące. no i cały czas myślę zamiast brać się za odchudzanie, od jutra ćwiczę, eee, mnóstwo różnych głupot mi łazi po głowie i tyle :p

Matik nieeee, ja chcę Twój widok!!i pogodę na stałe!!

zakrętko, szkoda, że nie będziecie z siostrą mieszkać tuż obok siebie, super by było jakbyście na spacerki mogły razem wychodzić, ale z drugiej strony to nadal to samo miasto i nie będzie tak źle :)

Do góry