reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Macy dziękuję
Tak mamy
No jutro wizyta mam być punkt 16.55 czyli u Was 17.55
nie pomyślcie się
Super bardzo się cieszę bo teraz będę latać na usg i kłuć się
tzn pobierać krew 
Ania nie pomogę bo ja z telefonu nie widzę wykresów
Tak mamy
No jutro wizyta mam być punkt 16.55 czyli u Was 17.55
Super bardzo się cieszę bo teraz będę latać na usg i kłuć się
Ania nie pomogę bo ja z telefonu nie widzę wykresów
Ostatnia edycja:
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Wczoraj coś zacinało mi się bb i nie mogłam dokończyć posta.
magda uk - opowiem ze szczegółami moje planowanie jak potwierdzę płeć. Tak ogólnie: dietę i suplementy stosowałam ponad rok, a to dlatego że staranka wciąż się nam przesuwały. W szczęśliwym trzecim cyklu przytulasy były w dniu owulacji ok 24h od piku ( po 2tyg przerwie z powodu delegacji m - to na minus), piłam sodę, stosowałam ja też ją do środka
, było tuż po pełni. M średnio stosował diete, ale łykał wiele miesięcy suplementy. Już niebawem zobaczę czy to wystarczyło 
Pozdrawiam
magda uk - opowiem ze szczegółami moje planowanie jak potwierdzę płeć. Tak ogólnie: dietę i suplementy stosowałam ponad rok, a to dlatego że staranka wciąż się nam przesuwały. W szczęśliwym trzecim cyklu przytulasy były w dniu owulacji ok 24h od piku ( po 2tyg przerwie z powodu delegacji m - to na minus), piłam sodę, stosowałam ja też ją do środka
Pozdrawiam
Matik2012
Mamuśkamimi to trzymam kciuki &&&&
Nuuusiu już nie mogę się doczekać fotek Twojego "mini ogródka" - jak roślinki zaczną kwitnąć. Petunie też lubią nawożenie jeśli je kupiłaś. Kiedyś miałam balkon cały nimi obsadzony ale od kilku lat zaprzestałam tego - może w tym roku też coś zasadzę - bardziej kolorowo będzie za oknem:-)
Mamuśkamimi a gdzie mogę sprawdzić fazy księżyca
Miłego dnia dla wszystkich
Mamuśkamimi a gdzie mogę sprawdzić fazy księżyca
Miłego dnia dla wszystkich
Witajcie Dziewczynki,
Aljul, np tu: Kalendarz faz księżyca 2014 r. - astrologiczny kalendarz księżycowy
Matik, trzymam kciuki za wizytę
Mamuśkamimi, kiedy masz wizytę?
Miłego dnia życzę!
Aljul, np tu: Kalendarz faz księżyca 2014 r. - astrologiczny kalendarz księżycowy
Matik, trzymam kciuki za wizytę

Mamuśkamimi, kiedy masz wizytę?
Miłego dnia życzę!
Matik2012
reklama
Matik2012
Dzięki
pięknie teraz wyglądają ja mgiełka
pięknie teraz wyglądają ja mgiełka
Podziel się: