reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ania, u Ciebie wykres póki co dość płaski, więc jeszcze owu nie było. Może się przesunęła? Bierzesz jakieś suplementy?
Matik, macie rodzinę blisko? Spóźnione ale szczere zyczenia dla chłopaków! Jutro wizyta?

reklama
Macy dziękuję
Tak mamy :)
No jutro wizyta mam być punkt 16.55 czyli u Was 17.55 :) nie pomyślcie się ;)
Super bardzo się cieszę bo teraz będę latać na usg i kłuć się ;) tzn pobierać krew :)

Ania nie pomogę bo ja z telefonu nie widzę wykresów :(

Ostatnia edycja:
Wczoraj coś zacinało mi się bb i nie mogłam dokończyć posta.
magda uk - opowiem ze szczegółami moje planowanie jak potwierdzę płeć. Tak ogólnie: dietę i suplementy stosowałam ponad rok, a to dlatego że staranka wciąż się nam przesuwały. W szczęśliwym trzecim cyklu przytulasy były w dniu owulacji ok 24h od piku ( po 2tyg przerwie z powodu delegacji m - to na minus), piłam sodę, stosowałam ja też ją do środka ;), było tuż po pełni. M średnio stosował diete, ale łykał wiele miesięcy suplementy. Już niebawem zobaczę czy to wystarczyło :)

Pozdrawiam :)

Nuuusiu już nie mogę się doczekać fotek Twojego "mini ogródka" - jak roślinki zaczną kwitnąć. Petunie też lubią nawożenie jeśli je kupiłaś. Kiedyś miałam balkon cały nimi obsadzony ale od kilku lat zaprzestałam tego - może w tym roku też coś zasadzę - bardziej kolorowo będzie za oknem:-)

Mamuśkamimi a gdzie mogę sprawdzić fazy księżyca

Miłego dnia dla wszystkich

Anett dzięki :) ImageUploadedByForum BabyBoom1397041525.260718.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397041525.260718.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397041525.260718.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry