reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ilaczek, uda się, zobaczysz, jeśli pH będzie niskie to podbijesz je sodą i nie będzie mocnych, musi wzrosnąć. Warto sprawdzić poziomy poszczególnych pierwiastków. Będzie synek, ja Ci to mówię :-)

lilly, a Ty robisz testy owulacyjne? Na razie wykres wygląda bezowulacyjnie.

Annette, sprawdź zatem też poziom wapnia gdyż witamina D3 często upośledza jego wchłanianie. Co prawda poziom D3 sprawdzałam już po ciążach (wcześniej nie wiedziałam, że mam niedobór) ale prawdopodobnie mój wynik przy zajściu w ciążę też był nieciekawy, przed zajściem w ciążę nie łykałam D3 (tylko tyle ile było w preparacie Calcium Citrate).

Matik, niby nie spadła ale skoro są plamienia to poziom progesteronu i estradiolu jest zapewne obniżony, trzeba czekać co przyniosą kolejne dni, trzymam kciuki.

reklama
Dzięki Piraniu
jak patrzę na to co piszę to jak nie normalna wymyślam różne możliwości :rofl2:

no ale te rosnące testy jak inaczej wytłumaczyć :happy:

Dzięki kochana jeszcze raz:tak:

Piraniu, nie, nie robiłam testów, tak naprawdę póki co tempki mierzę i robię wykresy, żeby nie wyjść z rytmu i pod te badania w 6dpo, testy mam ale czekają na cykl, w którym wrócimy do staranek. W sumie każdej kobiecie trafić się może cykl bezowulacyjny, a szczególnie w moim wieku ;-)

Witajcie :-)

Nuuska
to współczuje takich współpracownic Ja też mam taką babeczkę na emeryturze w pracy która ciągle marudzi np, ale zimno, ale gorąco, ale wieje, ale mnie glowa boli i ciągle marudzi co to ją nie boli Jak np powiesz że źle się czujesz to ona ale jak ja źle się czuje Normalnie toksyczna osoba Ja w jej otoczeniu źle się czuje wole z nią nie gadać bo wysysa ze mnie cała energie Jak ma ze mną zmiane na rano to od rana mam zły humor Jest też jedna babeczka po 50 ale z nią mam super kontakt śmieje się żę to moja druga mama :) od początku dobrze się dogadywałyśmy i często wpada do nas na kawkę, kiedyś na winko wieczorem, robie jej zabiegi kosmetyczne itp więc też to zależy od charakteru osoby Jak mam tej marudzie coś tlumaczyć na kompie to chora jestem na momencie bo ona tylko ja wiem ja wiem a szczerze to gów... wie :D Trzymam kciuki żęby trafiła Ci się jakaś fajna kobitka w pracy

Kiraa w pracy wie tylko ta moja koleżanka -druga mama :) śmiejemy się żę będzie nagrywała filmik jak będe mówiła mojemu dyrektorowi :D ostatnio mówi do mnie co ja bym bz Ciebie tu zrobił?:) a ja w myślach już niedługo się przkomnasz :)

Matik kurcze sama już z głupiałam co się u Ciebie dzieje Kciuki trzyma słońce

Krystianmartin ja wierzę że za jakiś czas napiszesz nam że jesteś w ciąży Odpocznienie z M trochę, zrelaksujecie i zaskoczysz kochana Tego Ci życzę oraz spełnienia marzeń

Justi mam nadzieje że już później dzień był bardziej przyjazny
Klementynka witaj

Witajcie dziewczynki

odzywam sie w koncu i ja

krystian kochana
ja mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie, zebyscie zaliczyli niekontrolowana wpadke :-)

klementynka
witaj

matik
trzymam kciuki,zeby kreseczka ciemniala

teraz o mnie...
od paru dni mam bladziochy, bladziochy ale ciemniejace. Oto co zobaczylam dzis.....

bylam na becie
jest w 11 dpo 25

w ciazy z synkiem byla w 11 dpo 70, w ciazy z aniolkiem byla w 12 dpo 80. takze mi sie wydaje ze jest niska, ale w sumie patrzac w tabelki, moze tak byc, takze najwazniejszy jest jej przyrost. W poniedzialek wszystko sie okaze.... Takze do tego czasu ZERO gratulacji, tylkokciuki poprosze :cool:

kiraa a bralas w tym cyklu pregnyl ???? wow ladna betka ! :tak: mnie sie wydaje, ze w 11dpo to juz raczej powinna byc mniejsza, trzymam mocno kciuki kochana !! zwlaszcza za te ciemniejace bladziochy bo to juz cos chyba znaczy prawda ? w poprzednim cyklu tez robilas bete, i ile ona wynosila ?

zakrecia ja Ci powiem ze babeczka ktora teraz odeszla tez byla strasznie fajna osoba, mimo ze po 40-tce, i niestety bylo i tak, ze gonilam ja do pracy, bo robila dokladnie to samo co ta teraz, ale jednak przyzwyczailam sie do niej, po dzisiejszym dniu bede nalegac zeby szukali kogos nowego, bo nie widze tego na dluzsza mete...:no:a ja dzis kurde normalnie maraton...jeszcze siedze w pracy bo sa zabiegi...do 22 :cool:a jutro na 7 do pracy na caly dzien, w niedziele to samo ach...szkoda gadac.

Kiraa &&&&&&&& i ic nie mowie
Matik i za ciebie &&&&&&&&&&&
Klaudusia paczka doszla. Dziekuje. Kaske wyslalam ale niedawno wiec pewnie dopiero w poniedzialek bedziesz miala.Ph zmierzylam od razu tymi co tak duzo i mam 4,5 tak okolo.

reklama
Kirusia juz Ci pisalam kochana zaciskamy kciuki :-*

Nuuskakurcze współczuję tego maratonu w pracy :-( trzymj sie kochana

Gorgusia jak po wizycie?

Do góry