reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiraa to trzymam kciuki mocno !!!
Gorgusia super że Antoś zdrowo rośnie :-)
Krystian kochana ja tam wierzę że jeszcze się Wam uda wymarzona córeczka i jeszcze Was zaskoczy
Dobrej nocki wszystkim

Dzien doberek kochane
gorgusia ciesze sie ze ladnie, ucalowania dla Antosia

ja niestety co godz sie cala noc budze, mdlosci mam jak 150 .... Szok :eek:
nie spalam wcale tylko lezalam i podchodzilo mi wszystko do gardla, a za wiele wczoraj nie zjadlam,

Dzien dobry :-)

Kira trzymam mocno kciuki &&&&
Gorgusia super wiadomosci :-)P.s. ladne imie dla synusia wybraliscie

Roszpunka ciesze sie ze moglam pomoc z wyborem apteki ;-)

U nas pochmurnie a mialo byc slonecznie :-(
MILEGO DNIA

Hejka!

lilly
, owulka jeszcze Ciebie zapewne nawiedzi :tak:, po prostu będzie wydłużona FF.

Kiraa, kciuki mocno zaciśnięte za piękny przyrost! :-) Wynik bety tak jak pisałam jest super, norma dla 3t5d to 0-50 (średnio 25) a Ty robiłaś wynik w 3t4d, dziś na pewno beta jest koło 50-tki jak nie większa (skręca mnie czy jest jeden zarodeczek czy więcej :-D:-p).

Nuuuśka, jak tam tempka? Mam nadzieję, że wzięła się do roboty? :-)

Matik, robiłaś test? Jak tempka i krwawienie?

Roszpunka, nie ma za co :-) W 3 dc LH, FSH, estradiol i testosteron, w połowie FL progesteron i warto dodatkowo estradiol, prolaktynę i TSH można sprawdzić obojętnie kiedy. Estradiol można też sprawdzić 2 dni przed owulacją. Ca, Mg, K i Na to obojętnie kiedy.

gorgusia, super wieści kochana!

Justi, u nas też miało być słonecznie a od rana szaro i deszcz leje.

Krystian
dzieki kochana za kciuki, Ty wiesz ze mysle o Was i zycze wpadki w najmniej oczekiwanym momencie :-)

piranju
przeciez Ty masz rentgen i usg w oczach, wiec Ty juz dobrze wiesz ile tak Kiratek jest :rofl2:

Justi
mocno. Prosze zaciskac :-)

do potem dziewczynki, ja w pracy ...

piranju
robilam w 3+3.....

mozesz wrzucic gdzie sprawdzasz? Jaka jest norma na 3+3?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry