Hej
dziewczątka!
Ufff, przeczytałam 3 dni na raz! Nie mogę sobie robić takich zaległości w przyszłości hihi

Jak to dobrze, że ten tydzień pracy się skończył

Koleżanka jest w ciąży na L4, a przez to mam dwa razy więcej pracy...

Jutro też przede mną pracowity dzień. Trzeba odgruzować chatę po całym tygodniu niesprzątania

Coś mnie jajniory pobolewają, chyba trochę za wcześnie...
Dotarł do mnie już cały zestaw suplementów. Faszerujemy się z m jak należy hihi. Dietki też się trzymamy. Brakuje mi jeszcze tylko lampy solnej.
Kira, to nie mój pracoholizm, tylko mus. Trzeba robić i pokazywać się z dobrej strony, bo nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała pracę.

Dzięki, mam nadzieję, że w końcu zadziewczynkuję hihi;-) Kciuki &&&&&&&&&&
Nuśka, kiedy wielki dzień wyjazdu twojej córci? Pewnie bardzo mile cię zaskoczy i doskonale będzie sobie radziła sama. Będzie tak zajęta zabawą, że nawet nie zatęskni ;-)
Kochana, przed ciążą też miałam takie meeega długie cykle, do 50 dni i strasznie mnie wkurzało, że np moja koleżanka ma w tym czasie 2 razy ovu, a ja tylko raz, czyli połowę mniej szans w roku. Liczyłam, że w ostatnim roku miałam tylko 9 cykli, a ona 15.
Justi, dostałam dziś Calcium i to samo sobie pomyślałam, że to raczej jak czopki wygląda a nie tabletki hehe

Dziś odebrałam sobie lukrecję i witaminę c 1000, taką uwalniającą się 24h z DOZ

To chyba będzie moja ulubiona apteka, choć pani grubo po 40stce, a propos dyskusji, i do tego wielce powolna była hihi
Elle, trzymam kciuki za pierwszy cykl staranek! Oby był ostatni! Za miesiąc dołączam. Już 2,5 mies u ciebie? Kurcze, to może ja za szybko się porywam? Ale z drugiej strony to wątpliwe, żeby się od razu udało, więc też wyjdzie mi więcej
Piranho :* za zakup :-)Sukces, że Kajusia chce w ogóle siadać na nocnik. Maksio nawet na 10 sekund nie chce usiąść. Nie wiem jak to będzie z oduczaniem.
Super wykresik

Bardzo mi się podoba :-) Pragnę podnieść statystyki;-)

A kiedy robić badania poziomu hormonów i minerałów? Obojętnie w jakie fazie?
mamuśkamimi, jeszcze nic straconego, mojej koleżance lekarz wypatrzył jajucha jak młody wyszedł z brzucha swojej mamy;-) Myślę, że to jeszcze za wcześnie, a do 30 kwietnia szybko zleci
airfix, ja trzymam maleńkie różowe balerinki z kokardkami i też ich nikomu nie oddam hihi

To taka choroba, zakaźna na dodatek;-) Kiedy planujesz zacząć staranka? Idziemy łeb w łeb?
Zakręcona, ja bym chętnie przygarnęła te paski ph 0-14 o ile je jeszcze masz
krystianmartin, szkoda, że się poddajesz. Mam nadzieję, że fasolka nawiedzi cię niespodziewanie, bez planowania i wyczekiwania
iliaczek, wyłaź z tego dołka, głowa do góry! Trzeba mieć nadzieję i próbować, to jedyny sposób, żeby zrealizować swoje marzenia

Popatrz na te dziewczyny którym się udało,
ewelin, czy elmo. Najprawdopodobniej bez tych przygotowań nie miałyby swoich upragnionych dzieciaczków. Dzięki tym przygotowaniom znacznie zwiększamy szanse. A jeśli nie wyjdzie i będzie inna płeć, to tak po prostu musi być, i i tak każda z nas będzie kochała swoje dzieci nad życie.
Życzę wam miłego, słonecznego weekendu