reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Piraniu
wczoraj wieczorem jakby ktoś korek wstawił zatrzymało się krwawienie dziś jakieś plamki tylko

ja wiem, ze nici z tego będą ale jakby był cud to się nie obrażę :tak::-)

Krystianmartin
wiesz myślę, że odpoczynek się przyda, i w najmniej spodziewanym czasie się uda zobaczysz:tak::tak:
Trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
mamartusia, śliczny wykres, owulka pasuje mi w 17 dc, czasem od piku mija u niektórych kobiet 36-48h, zobaczymy jak będzie w kolejnym cyklu.

Matik, no to trzymamy kciuki za cud, nadzieje umiera jako ostatnia :tak:

Witam was popolodniowo
Gdusia wracaj do zdrowka:-)
Matik kurcze u ciebie faktor X naprawde. Moze idzie jednak zrob ta bete teby bylo wiadomo co i jak

Nusia haha niezle masz kolezanki w pracy,spieszmy sie powoli :-D:-D:-D
Maran jak tam w domku sprzatanie generalne juz zakonczone?
Zakrecona przesliczna ksiezniczka ci tam w brzuciu rosnie, taki sliczny malutki skarb
Anette ja wlasnie z suplementami chlopczykowymi zaczelam brac tez witaminke D bo slyszalam ze jest dobra jak i dla kobiet tak tez dla naszych panow. A co do sprawdzenia jej to ajos niedawno pisala Piranha ze wlasnie te badanie jest niestety bardzo drogie
Gorgusia trzymam kciuki za polowkowe,daj znac kiedy idzeisz
Kiraa, buuuu trzymyj sie slonce, kto wymyslil prace w weekend??????????:cool:
Krystianmartin kochana mam nadzieje ze kiedys jednak, w najblizszym czasie bedziecie mieli mila wpadke i okaze sie ze po prostu potrzeba bylo chwili spokoju.Nowy kraj nowe zycie nowa szansa na wasze szczescie.:tak::tak:
Juti kilka glebokich wdechow…. Zlosc pieknosci szkodzi
Klementynko witaj
Piranho slonce moglabys zobaczyc na moj wykresik,jakis taki zygzykowaty sie robi

Masz rację xfaktor :)
Ale raczej nic z tego kochana

No ale wyniki będę miała za tydzień albo 2 to co mi to da ? Nic
Mąż mi załatwia ubezpieczenie prywatne śle to trwa bo u hiszpanôw to ciągle jest maniana, wszystko mega powoli szok
i wtedy może będę mogła mieć wyniki szybko ale to czekamy jeszcze na odp od ubezpieczyciela

kurcze to faktycznie nie pozostaje na razie nic innego jak tylko czekac :-(
ja mysle ze dopuki nie ma prawdziwego okresu zawsze moze to byc jeszcze ciaza,
tym bardziej ze nie malo jest kobiet co orjentuja sie ze sa w ciazy dopieo okolo 20tyg bo maja krwawienia....

magic Alice, w 100% możliwe nie jest ale można w dużym stopniu zwiększyć szanse (podobno do 80-90%), na razie na naszym wątku przy spełnieniu minimum 5 czynników wpływających na płeć (a jest ich 7) jest 100% skuteczność :-), 91% przy 4 czynnikach i 79% przy 3.

Vivienka, wykres jak najbardziej w porządku :tak:, to normalne, że tempka jest raz wyżej a raz niżej (hormony wyrzucane są impulsowo więc w ciągu dnia zmienia się wiele razy ich wzajemny układ), liczy się ogólna tendencja na wykresie oraz to by tempki z drugiej fazy były wyraźnie wyższe od tych z pierwszej fazy.

Powyższe wyliczenia dotyczyły skuteczności w zależności od minimum spełnionych czynników, czyli do "od 5 czynników" wliczały się osoby które spełniły 5, 6 i 7 czynników. Przerobiłam właśnie wykres by pokazać skuteczność dla konkretnej ilości czynników (tak chyba będzie lepiej) i wygląda on tak:

Zobacz załącznik 618603

Ostatnia edycja:
reklama
Piranho w takim razie czekamy na druga faze cyklu i bede obserwowac,pik idzie malymi kroczkami,test jest lekko zabarwiony a wiec czekam...

Co do planowania plci mysle ze cos w tym musi byc skoro tylu dziewczyna sie juz udalo na tym watku oraz na in-grander

Piranho czyli z tego forum dziewczyny ktore spelnily wiecej jak 5 czynnikow wszytskim sie udalo? Na in grander czytalam ze nie wszystkim sie udaje ale wiadomo nidzie nie ma 100% pewnosci... jedynie co mozna dopomoc szczesciu..
W dzisiejszych czasach i tak liczy sie najbardziej to ze mamy/ bedziemy miec zdrowe dzieci.

Ostatnia edycja:
Do góry