reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zakręcia suuuper...cudna kruszynka !!! Rośnijcie zdrowo !!!

Matik kurde kobieto ...nie wiem co powiedzieć....cały czas zaciskam kciuki żeby jednak okazało się że wszystko w porząsiu !!!

Dla Was wszystkich BUZIAK !!! I dla potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&&& !!!
Nuuśka specjal for U &&&&&&&&&&&&

Ja teraz ciągnę dwunastki....od 9 do 21 .... padam na pysk !!!

Spokojnej nocki

Ana mam kochana :-) napisz tylko które chcesz

Załączniki

• DSC_1181.jpg
    DSC_1181.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_1182.jpg
    DSC_1182.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Zakreciu
jakie Cudo nosisz pod seruchem !!!! :-)Ciesze sie ogromnie!!!

matik
trzymam kciuki, oby jednak bylo pozytywnie

dorcia
smutno tu bez Ciebie, wpadaj kochana i nie przepracowuj sie slonce:confused2:

Zakrecona- Dzidzia cudna rośnie w Twoim brzuszku:) :tak: nie wiem które testy byłyby lepsze , doradz mi sama i napisz cene na pw jaką byś chciała i ile masz testów ph jak znajdziesz chwilke

reklama
Witajcie wieczorową porą

Dziś cały dzień na nogach, dopiero co usiadłam ufff

Zakręcona - śliczna kruszynka, super że dzidzia pięknie rośnie :-)

Ana - mam nadzieje, że gada bzdury hehe

Marchewka - tak właśnie wciąż myślę o Twoim przykładzie, że nie zawsze chłopaczka widać od razu :tak:

Dobranoc dziewuszki

Do góry