dzień dobrerek :-)
dziś mam kiepski dzień ... @ mi się zbliża i wszyscy w pracy mnie wkuw....
bo jak można wychodzić z pracy o godzine wcześniej z powodu " bo musze lodówkę rozrozić nosz ....... tak jakby ta godzina coś zmieniła... dodam , że chodzi o 14 godzinę, poza tym ma wolny weekeend nie ma dzieci, faceta w domu choć dla mnie to sublokator,ale długo by opowiadać i MUSI wyjść wcześniej Aaaaaaa ale mam nerwa
aż wyszłam na chwilę żeby ochłonąć do sklepu po mleko na śniadanko
Krystianmartin przykro mi , że się nie udało ehh czy to oznacza, że teraz bedziecie się zabezpieczać ? a może spróbujecie jeszcze kilka cyklów iść na żywioł nie myśleć o dzidzi, po prostu cieszyć się sobą , a może akurat się uda
Z całego serducha <3 Wam życzę
Matik strasznie mi przykro ehh rzeczywiście nei pozostaje ci nic onnego jak wybrać się do dobrego lekarza opowiedzieć o wszystkich by cie dobrze zdiagnozował &&&&&
N
uśka Ja mam bardzo bójną wyobrażnie hehe dziękuję za opis Pani po 40-tce

dzięki temu na chwile na mojej buzi pojawił się uśmiech

Życzę dużo cierpliwości do Pani ... Pomalutku, pomalutku oddychaj głęboko

:-)
Gorgusia &&&&
odebrałam dziś z doz.pl Lukrecje Pani w aptece powiedziała, że na stanie jej nie mają w związku z tym pewnie będę zamawiać ją po raz kolejny przez internet ... byłam jeszce w innej aptece, ktora nigdy mnie nie zawiodła , bo mieli wszytsko ... niestety o lukrecji nie slyszeli no chyba,ze o ziółkach do parzenia
Miłęgo dnia kochane
eh i współczuje tym , które muszą pracować w weekend