reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gorgusia
juz polowka???? Oh kurde ale ten czas leci.... Szok
&&&&&

airfix
jesli sie nie myle, chyba Ty pisalas o tych rozowych bodziakach, ktore kupilas dla kolezanki coreczki? Ja tez nie moglam sie oprzec, moja kolezanka rodzi za miesiac, ale peikny komplecik wybralam, jaki sweet. Zastanawiam sie czy dac :cool2::zawstydzona/y::confused2::zawstydzona/y:

kolorowych wszystkim

szefowej dzis nie bylo wieczorem, nie? Czy przeoczylam:cool:

Gorgusia, &&&&&&&&&&&&

Nuuuśka, warto zbadać wit D, koszt niestety 80 zł.

Piranju
, czy zioła na owulkę piłaś przez cały cykl czy tylko w fazie folikularnej? Ja jadę przez cały cykl :happy2:

Dzień dobry wszystkim
I miłego dnia

Pirania zobacz dzisiaj z przed chwili
Ja tego nie rozumiem
ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 73
hej hej :)

kiraa no bo wez sobie wyobraz - idziesz do lekarza, no i jak to u lekarza zalezy Ci na tym zeby za dlugo nie czekac. Wchodzisz a tu widzisz w rejestracji multum ludzi, stajesz grzecznie w kolejce no i widzisz luzacka pania po 40-tce rodem wyciagnieta z PRL-owskiej przychodni, w okularach na zlotych sznurkach ktora ciagle tylko powtarza - Pomalutku pomalutku bo mi sie wszystko pomiesza :confused2:..no i tak wlasnie wyglada moja praca teraz. Ja obsluze czterech a ona dalej pomalutku pomalutku walkuje jednego..:ninja2:
Ja jestem cierpliwa, ale wczoraj to wyjsc na chwile musialam bom juz byla na skraju powiedzenia jej czegos.

Hej:-D

Chłopcy pójdą do szkoły. Martin do klasy 0, a Krystian do klasy specjalnej, w której sa dzieci nie mówiące po duńsku. Po roku w zależności od testu zostanie przeniesiony już do normalnej klasy:-D. Ja będę chodzić do szkoły 5 dni w tygodniu:tak:.

Tak jak mówiłam jest to ostatni mój cykl w którym starałam sie o dzidzie. Niestety nie udało sie. Czekam na @. Czy jest mi smutno? Oczywiście. Byłabym hipokrytka gdybym napisała, że nie. Czas pogodzić się z faktem iż zostanę mama dwóch chłopaków (bardzo za nimi tęsknie a zobaczę ich dopiero za 7 dni). Nie wiem czy będę na BB. Pewnie od czasu do czasu zajrzę aby przeczytać dobre nowiny... że Kiraa, Matik, Nuuuska, Dorcia, Elle, Anias, Maggie, Anette, Marana-tha, Lilly, ilaczek, Małe liski, roszpunka, milla, Justi, Vivienka, czarna-perła, kate, Airfix, Ana87, ania-g21, Katrina, gdusia, mamartusia ,że wszystkie zobaczyłyście upragnione dwie kreseczki..

Piranha dla Ciebie szczególne podziekowanie, za pomoc, za rady, za wsparcie.. DZIĘKUJĘ:-D

SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobrerek :-)

dziś mam kiepski dzień ... @ mi się zbliża i wszyscy w pracy mnie wkuw....
bo jak można wychodzić z pracy o godzine wcześniej z powodu " bo musze lodówkę rozrozić nosz ....... tak jakby ta godzina coś zmieniła... dodam , że chodzi o 14 godzinę, poza tym ma wolny weekeend nie ma dzieci, faceta w domu choć dla mnie to sublokator,ale długo by opowiadać i MUSI wyjść wcześniej Aaaaaaa ale mam nerwa :wściekła/y:

aż wyszłam na chwilę żeby ochłonąć do sklepu po mleko na śniadanko :)

Krystianmartin
przykro mi , że się nie udało ehh czy to oznacza, że teraz bedziecie się zabezpieczać ? a może spróbujecie jeszcze kilka cyklów iść na żywioł nie myśleć o dzidzi, po prostu cieszyć się sobą , a może akurat się uda
Z całego serducha <3 Wam życzę

Matik strasznie mi przykro ehh rzeczywiście nei pozostaje ci nic onnego jak wybrać się do dobrego lekarza opowiedzieć o wszystkich by cie dobrze zdiagnozował &&&&&

Nuśka Ja mam bardzo bójną wyobrażnie hehe dziękuję za opis Pani po 40-tce ;) dzięki temu na chwile na mojej buzi pojawił się uśmiech :-D
Życzę dużo cierpliwości do Pani ... Pomalutku, pomalutku oddychaj głęboko ;) :-)

Gorgusia &&&&

odebrałam dziś z doz.pl Lukrecje Pani w aptece powiedziała, że na stanie jej nie mają w związku z tym pewnie będę zamawiać ją po raz kolejny przez internet ... byłam jeszce w innej aptece, ktora nigdy mnie nie zawiodła , bo mieli wszytsko ... niestety o lukrecji nie slyszeli no chyba,ze o ziółkach do parzenia

Miłęgo dnia kochane
eh i współczuje tym , które muszą pracować w weekend

Ostatnia edycja:
Do góry