reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamakaja , to przodujace łożysko zdarza sie najczęściej w drugiej ciązy .... też miałam , u mnie tak jak u maranty potem się podnosilo do góry i była szansa na SN , ale podczas porodu jednak doszło do krawienia i w efekcie tego miałam CC. trzymaj się i uważaj na siebie :)

Elmo , pieknie wyglądacie , naprawde rewelacyjna sesja :)

maran-atha, ja teraz też zamawiam małe akwarium bo około 300l, moje największe miało 1000l pojemności :-) U mnie filtracja będzie w postaci sumpa - zbiornika w szafce z wkładami filtracyjnymi, do którego woda wlewa się rurą przez komin w akwarium a potem pompowana jest znów do akwa. Zdrowe i dobrze wykarmione ryby spokojnie wytrzymają 2 tygodnie bez pożywienia ale lepiej raz na kilka dni jednak coś tam im wrzucić ;-), w każdym razie lepsza głodówka niż sąsiadka wrzucająca codzienne spore porcje :-D, taka sąsiadka już niejedne rybki wykończyła ;-)...w razie co są karmniki automatyczne.

Nuuuśka, nie tyle cholesterol wpływa na hormony płciowe co te hormony powstają z cholesterolu. Tak więc przyszło mi na myśl, że może skoro u Ciebie jest nadmiar cholesterolu a niedobór końcowego produktu, czyli estradiolu (estradiol powstaje z cholesterolu) to być może brakuje enzymu przekształcającego cholesterol w gestageny. Wiesz o co mi chodzi? A gdzie fotki testów? Archiwizacja musi być :-D Ciekawe jaką będziesz mieć jutro tempkę :-)

mamakaja, będę mocno trzymać kciuki by łożysko podniosło się, uważaj na siebie.

Elmo, śliczne zdjęcia i śliczne dzieciaczki, piękną rodzinę tworzycie, nic tylko zdjęcia robić!

Macy
Ty masz vipa na FF, bo ja nie moge wyselekcjonowac wykrsow ze wzgledu na wiek....
juz mam ;)

Ostatnia edycja:
Piranha ja mam takie MT-508A, pewnie jakbym miała swoją chate to bym sobie coś wiekszego sprawiła bo lubie akwarium, jakos mnie tak uspokaja jak patrze na ryby, no ale mieszkamy w wynajmowanym no I wiadomo jak przyszło by do przeprowadzki to sobie nie wyobrazam tego... ;-) ogólnie to dla mnie takie jest teraz w sam raz :)

Nuśka, możesz mi staranka zmienić na maj, to będzie pierwszy miesiąc próby :happy:

Dziewczyny, zastanawiam się czy kupić Saw Palmetto. Powiecie mi jaką dawkę trzeba łykać?? I rozumiem, że to dla mnie, a dla M korzeń lukrecji.

Kurczę, niby tyle się naczytałam, a dalej ciemna masa jestem z tymi suplementami:confused:

Elmo
, świetna rodzinka :tak: Niczego więcej do szczęścia nie trzeba :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja za chwile wychodzę do pracy... wpadłam się zapytać, Matik jak dzisiejszy test? opisz go też bo ja w telefonie nie mogę oglądać zdjęć na forum... nie wiem dlaczego...

Do góry