reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania oooooo Ty kobieto nie widzisz mojego testu ?
Po 11 cyklach starania mam pozytywny a Ty kochana nic ? ;)

Żartuje oczywiście, mam bardzo dobry humor :)
Ha ha ha

reklama
Matik
jak sie ciesze... Mocno zaciskam kciuki,,, ciekawa jestem kiedy byla owu....wiesz:-) i ktory to byl zloty strzal:-)

u mnie sloneczko, u Ciebie pewno tez doslownie i w przenosni... Emwoi mowilas o kresce? Czy tylko my wiemy

piranju
no podskoczyla:-)
milego wypoczynku kochana!

nuskus
kurcze ta Twoja owu uczy nas wszystkie cierpliwosci... A Twoje wyniki elektrolitow chetnie wezme ;-)

marchewciu
milej pracy

spokojnego dnia wszystkim

piranha skopiowalam :

cholesterol całkowity mam wysoki niestety : 205 gdzie norma jest do 200mg/dL

TSH - 1,51 uIU/ml

Potas - 4.10 mmol/l ( 3.50-5.10 )

Sód - 139.00 mmol/L ( 136.00-145.00 )

Magnez w surowicy - 0.80 mmol/L ( 0.70-1.10 )

Estradiol - 100.00 pg/mL ( norma dla środka cyklu - 38.0-649 )

OB - 6 mm/h ( 5.00-12.00 )

Reszta jest w normie, proby watrobowe ladne, tylko w moczu wyszlo ze znowu mam piasek..
embarrassed.gif.pagespeed.ce.U2gs3C4iui.gif

Nie wiem co poczac z tymi tempkami, myslalam ze bedzie nizej a tu jedno wielkie jajco, sama nie wiem, moze owulacja juz byla ?? kurde..sytuacja podobna jak w poprzednim cyklu zwrocilas uwage ? wtedy tez najpierw byly dwa dni jednostajnej, potem skok, a dzien pozniej spadek, no ale wtedy potraktowalysmy ten dzien przed skokiem jako owulacje, a teraz to nie wiadomo co poczac :-p
Napisze Ci eska z wynikiem testu, jesli krecha nie bedzie bardziej widoczna, to aranzowac dzis serducho kochana ?

Matikowska

co w tym cyklu bylo inaxzej niz w poprzednich 11? Tak pytam, moze cos podpowiesz, kochana baaardzo baaardzo sie ciesze , wiesz az mi lezka wzruszenia poleciala jak przeczytalam ile sie staralas.
chyba rozwiazalas wiosenny wor ciazowek!!!! Oby

Wyjazd do Polski i odpoczynek jakiś psychiczny to czułam po powrocie

Dawno nie byłam z rodzicami sama przez tydzień czasu
O to mnie naładowali spokojem
To śmieszne ale od samego początku tu też właśnie pisałam :)

czyli znajdź to , co da Ci spokój
To moja recepta

Obym rozwiązała worek i dotrwała do końca terminu

Przed świętami , to byłby najwspanialszy prezent

Ostatnia edycja:
Matik, no pisałam przecież, że przepiękna kreseczka i beta na pewno przepisowo przyrasta :-), cieszę się kochana ogromnie ale z oficjalnymi gratulacjami czekam jeszcze chwilkę żeby nie zapeszać (choć gratulacje już Ci się kochana należą bo widać, że betka pięknie rośnie i to będzie na pewno zdrowa i silna ....dziewczynka :-)).

Nuuuśka, no to dobrze pamiętałam, Na i K takie uśrednione (choć bliżej dolnej jak górnej granicy więc delikatnie w stronę córeczki ;-)) a Mg chłopczykowy. Nie sądzę, że owulka była bo wtedy by LH nie przyrastało. Jeśli nie będzie bardziej widoczna to ja tam bym chyba dziś zadziałała :tak:

Matik, a co mi tam, na pewno nie zapeszę bo beta zbyt mocno przyrasta i nie ma innej opcji jak szczęśliwy finał :-), powiem już to: GRATULUJĘ!!!! :-D Naprawdę strasznie się cieszę i z całego serca kibicuję!!! To musi być niesamowite uczucie ujrzeć tak długo wyczekiwane 2 piękne krechy!

Dzięki Matik:happy: Ale mi się japka cieszy jak pomyślę o twoich dwóch krechach :-) A jakieś dziewczynkowe starania były, czy odpuściłaś, bo nawet nie wiem?

Nuśka, dzięki, zaraz wpadam i zaglądam:tak:

Piranho, może ty mi odpowiesz ile tego Saw Palmetto i Licorice Root trzeba w siebie pakować?

reklama
piranha czyli najlepiej byloby trafic w blizniaki :laugh2: ok, to tak zrobimy jak krecha nie bedzie dzis bardziej widoczna, to zadzialamy wieczorkiem.
Estrofem mam brac caly czas prawda ? po 1 tabletce ,a dupka dopiero po owu ? nie strzelalmy przed :happy:?

Do góry