reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania oooooo Ty kobieto nie widzisz mojego testu ?
Po 11 cyklach starania mam pozytywny a Ty kochana nic ? ;)

Żartuje oczywiście, mam bardzo dobry humor :)
Ha ha ha

reklama
Matik
jak sie ciesze... Mocno zaciskam kciuki,,, ciekawa jestem kiedy byla owu....wiesz:-) i ktory to byl zloty strzal:-)

u mnie sloneczko, u Ciebie pewno tez doslownie i w przenosni... Emwoi mowilas o kresce? Czy tylko my wiemy

piranju
no podskoczyla:-)
milego wypoczynku kochana!

nuskus
kurcze ta Twoja owu uczy nas wszystkie cierpliwosci... A Twoje wyniki elektrolitow chetnie wezme ;-)

marchewciu
milej pracy

spokojnego dnia wszystkim

piranha skopiowalam :

cholesterol całkowity mam wysoki niestety : 205 gdzie norma jest do 200mg/dL

TSH - 1,51 uIU/ml

Potas - 4.10 mmol/l ( 3.50-5.10 )

Sód - 139.00 mmol/L ( 136.00-145.00 )

Magnez w surowicy - 0.80 mmol/L ( 0.70-1.10 )

Estradiol - 100.00 pg/mL ( norma dla środka cyklu - 38.0-649 )

OB - 6 mm/h ( 5.00-12.00 )

Reszta jest w normie, proby watrobowe ladne, tylko w moczu wyszlo ze znowu mam piasek..
embarrassed.gif.pagespeed.ce.U2gs3C4iui.gif

Nie wiem co poczac z tymi tempkami, myslalam ze bedzie nizej a tu jedno wielkie jajco, sama nie wiem, moze owulacja juz byla ?? kurde..sytuacja podobna jak w poprzednim cyklu zwrocilas uwage ? wtedy tez najpierw byly dwa dni jednostajnej, potem skok, a dzien pozniej spadek, no ale wtedy potraktowalysmy ten dzien przed skokiem jako owulacje, a teraz to nie wiadomo co poczac :-p
Napisze Ci eska z wynikiem testu, jesli krecha nie bedzie bardziej widoczna, to aranzowac dzis serducho kochana ?

Matikowska

co w tym cyklu bylo inaxzej niz w poprzednich 11? Tak pytam, moze cos podpowiesz, kochana baaardzo baaardzo sie ciesze , wiesz az mi lezka wzruszenia poleciala jak przeczytalam ile sie staralas.
chyba rozwiazalas wiosenny wor ciazowek!!!! Oby

Wyjazd do Polski i odpoczynek jakiś psychiczny to czułam po powrocie

Dawno nie byłam z rodzicami sama przez tydzień czasu
O to mnie naładowali spokojem
To śmieszne ale od samego początku tu też właśnie pisałam :)

czyli znajdź to , co da Ci spokój
To moja recepta

Obym rozwiązała worek i dotrwała do końca terminu

Przed świętami , to byłby najwspanialszy prezent

Ostatnia edycja:
Matik, no pisałam przecież, że przepiękna kreseczka i beta na pewno przepisowo przyrasta :-), cieszę się kochana ogromnie ale z oficjalnymi gratulacjami czekam jeszcze chwilkę żeby nie zapeszać (choć gratulacje już Ci się kochana należą bo widać, że betka pięknie rośnie i to będzie na pewno zdrowa i silna ....dziewczynka :-)).

Nuuuśka, no to dobrze pamiętałam, Na i K takie uśrednione (choć bliżej dolnej jak górnej granicy więc delikatnie w stronę córeczki ;-)) a Mg chłopczykowy. Nie sądzę, że owulka była bo wtedy by LH nie przyrastało. Jeśli nie będzie bardziej widoczna to ja tam bym chyba dziś zadziałała :tak:

Matik, a co mi tam, na pewno nie zapeszę bo beta zbyt mocno przyrasta i nie ma innej opcji jak szczęśliwy finał :-), powiem już to: GRATULUJĘ!!!! :-D Naprawdę strasznie się cieszę i z całego serca kibicuję!!! To musi być niesamowite uczucie ujrzeć tak długo wyczekiwane 2 piękne krechy!

Dzięki Matik:happy: Ale mi się japka cieszy jak pomyślę o twoich dwóch krechach :-) A jakieś dziewczynkowe starania były, czy odpuściłaś, bo nawet nie wiem?

Nuśka, dzięki, zaraz wpadam i zaglądam:tak:

Piranho, może ty mi odpowiesz ile tego Saw Palmetto i Licorice Root trzeba w siebie pakować?

reklama
piranha czyli najlepiej byloby trafic w blizniaki :laugh2: ok, to tak zrobimy jak krecha nie bedzie dzis bardziej widoczna, to zadzialamy wieczorkiem.
Estrofem mam brac caly czas prawda ? po 1 tabletce ,a dupka dopiero po owu ? nie strzelalmy przed :happy:?

Do góry